• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odunlugun bu kadarı....

sevgilinize hak verdigim yonleri var aslında, daha dogrusu o koltuktaki lekeye sinirlenmesini vs anlıyorum diyeyim. hatta aldıgınız tabaga kadar gereksiz gorur icimden pfff ler bunu nereye koycam simdi diye dusunmeye baslardım : ))

ancak ne olursa olsun siz bir emek koymussunuz ortaya.
o kadar ugrasıp mutfaktan hicbir sey cıkaramayabilirdiniz de... onemli degil diyip sizin cabanıza gulumseyip hemen dısarı yemege cıkarabilir ya da dısardan yemek isterdi mesela.

ama siz tavuk haric her seyi yapmıssınız, memnun olup bana o bile fazlaydı sen neler yapmıssın diyip sevinecegi yerde sacma sapan konusmus.
madem bi halt yedi, sussun. bu sefer koltukla tekrar tekrar parlamıs.

tabagı yoktu diye aldım. eksiklerini tamamlayım dedim :(

dayanamıyorum ki canımı sıksa ardından iki bebeğim aşkım hemen yumusuyorum:KK43:
Biz böyle yaptıkça tepemize çıkıyolar. Biliyorlar hemen affettiğimizi çünkü. Bir süre sonra kırıldım desek bile etkilenmiyorlar; ama biz onları kırsak ya da kızdırsak günlerce çatık kaşla duruyorlar.... ?!! Duygusallığımızdan kaybediyoruz hep.

bence hiç düşünme eger bu adamla devam edersen senide bir zaman sonra içindeki o enerjiyi, sevgiyi öldürecek.yaşanmaz böyleleri ile...

Bana her böyle kaba davrandığında ( kendisi boş şeylere tepki verip sinirlenmeyi çok sever ) ben de ona karşılık verdim
öyle bir özürle onunla barışmadım, ceza ödül yöntemi çocuğa uygular gibi ..
O sabırlı olduğunda ben daha çok adım attım, aksi davrandığında da ben daha kaba oldum ..
Ama bu benim için çok yıpratıcıydı .. Hala da öyle ..
Şuan eskiye oranla çok daha iyi ama benden giden o kadar çok şey var ki ..
Boşanmaya cesaretim olsa, ya da eşimin diğer artılarını göz ardı edebilsem kesin ayrılırdım ..
Ben 2 yıldır evliyim ve ilk 1,5 yılı berbattı ..
O yüzden sana tavsiyem iyi ölç tart kararını öyle ver ciddi bir adım atmadan .
Bu tepkiler şimdi basit görünse de evlendikten sonra çok daha can sıkıcı bir hal alıyor .

İnşallah daha da düzelir eşiniz. ama yöntemde haklısınız öyle daha çok anlıyorlar.

Biz böyle yaptıkça tepemize çıkıyolar. Biliyorlar hemen affettiğimizi çünkü. Bir süre sonra kırıldım desek bile etkilenmiyorlar; ama biz onları kırsak ya da kızdırsak günlerce çatık kaşla duruyorlar.... ?!! Duygusallığımızdan kaybediyoruz hep.

aynen. benimki sana kızdıgım zamanlar sonradan cok üzülüyorum diyo ama yaptıgıyla kalıyor.

İnşallah daha da düzelir eşiniz. ama yöntemde haklısınız öyle daha çok anlıyorlar.

Ben konuşarak çözüme ulaşamadım ama uygulayarak çok daha etkili oluyormuş öğrendim ..
Eşim şimdi benden çok çekinir, ama ara ara dellenir yine çok nadir oluyor artık .
Böyle pinrikli dırdırcı adam çok zor ..
Bunlar kadına yakışan şeyler ..

Annesiyle aynı evde misiniz? Neden annemin mobilyalarını mahvettin gibi bir çıkış yaptı ki?
Ayrıca bir daha süpriz yapmayın, bıkana kadar da nugget pişirin evde.

hayır annesiyle aynı evde değil, annesinin eski eşyalarını evine getirdi. bu arada biz de beraber yaşamıyoruz misafir oldum 2 gün.

Ahh canım ahhh aynısının benzerisini yaşadım.Bizde yeni evliyken süper masa hazırladım , yemekler falan .Gelir gelmez eve masaya geçtik ve televizyonu açtı.Benim hayalim başbaşa güzel bir yemek yemekti .Kendimi çok kötü hissettim yıllar geçti halen unutmuyorum.Ve bir daha kurban ettim romantikliğe .KALAS BUNLAR.

hayır annesiyle aynı evde değil, annesinin eski eşyalarını evine getirdi. bu arada biz de beraber yaşamıyoruz misafir oldum 2 gün.

Evli değilken böyleyse lütfen evlenmeyin. Perşembenin gelişi çarşambadan belli.

tabagı yoktu diye aldım. eksiklerini tamamlayım dedim :KK43:
iyi niyetinizi anlıyorum,
ustelik yer yer sevgilinize hak verebilecek sekilde benim evim benim hayatım takıntısı olan biri olmama ragmen...

ilk basta onun öküzlügüne kuslukle uzatmamak icin barısmıssınız ama yerinizde olsam o koltuk konusunda leke icin ozur diler sonra da agzıma geleni sayar cıkardım o evden.
bana tavrınız cok naif geldi...
boyle devam ederseniz bu iliskide cok uzulursunuz.

şimdi..
romantik olmayan ve yemeli seven biri olarak şunları söyleyebilirim.
pilavla patates yemeği hakikaten kötü bir menü olmuş. yanına ne salata yaparsan yap kurtarmaz. mis gibi nugget varken patatesi görünce sinir olmuştur adam.
bide komtuğa mum damlatmışsın çıkmaz yani.
bence adam yemeği beğenmemiş. bunun için boşa harcadığını düşünmüş.
işin yanlış tarafı bunu içinen düşünmesi gerekirdi.
mesela benim eşim, benim bi kadın olarak bu kadar odun olduğumu bilmez.
genelde aldığı hediyeleri beğenmem ve pahalı bulurum. ama söylemem tabi hevesi kaçmasın diye. örneğin yılbaşına bi ayakkabı almış sivri burun ki ben sivri burun hiç sevmem. ayağım bile girmedi içine. ben çok sevinmiş gibi yaptım. başka bişeyle değişicem. ama o ayakkabıya da o para verilirmi kardeşim.
demem o ki adamın yerinde olsam patatese acaip bozulurdum arkadaşım. ama belli etmemeye çalışırdım.
yolla onu biraz ders vereyim.
"odunluk nasıl saklanır"

ben patatesin kötü bi menü oldugunu dusunemedim. hem yapmayı en iyi bildiğim yemek, hem de malzemelerin olmayısından yapılmıs bir secenekti benim için. ama dedıgınız gibi bozulursa bozulsun iki mum damladı, yemegı begenmedi dıye bu kadar kalp kırılmaz.

Ben konuşarak çözüme ulaşamadım ama uygulayarak çok daha etkili oluyormuş öğrendim ..
Eşim şimdi benden çok çekinir, ama ara ara dellenir yine çok nadir oluyor artık .
Böyle pinrikli dırdırcı adam çok zor ..
Bunlar kadına yakışan şeyler ..

aslında bazen tavır alıyorum bu sefer sen tanıdıgım lunatıc değilsin, değiştin, beni artık eskisi gibi sevmiyorsun diye konusmaya baslıyor. ben trip atacakken roller değişip o atmaya baslıyor anlayamıyorum.

Yaptıkların çok güzel bu ona değer verdiğini gösterir elbette :KK37:
Kusura bakma da tokatlayasım geldi adamı :KK20:
Seviyosan biraz yontman lazım,her fırsatta ay saman alevi gibi parlarım çabuk sönerim, demenin arkasına sığınarak senin kalbini o an kırmamalı :KK12:
Çizgini belirlemelisin.

Ahh canım ahhh aynısının benzerisini yaşadım.Bizde yeni evliyken süper masa hazırladım , yemekler falan .Gelir gelmez eve masaya geçtik ve televizyonu açtı.Benim hayalim başbaşa güzel bir yemek yemekti .Kendimi çok kötü hissettim yıllar geçti halen unutmuyorum.Ve bir daha kurban ettim romantikliğe .KALAS BUNLAR.

ben de bundan sonra evlensek de yapmam artık senın ıcın bişey dedim. bu sefer de olur mu hayatım arada iyidir demeye basladı... ama yapmycam bende hiç bi şekilde. hiç bişeyini hatırlamıycam. tepkisiz kalacam artık herşeye.

Allahın zevzeği öküz bitane kardeşim var senin eşin olma yolunda ilerliyor şuan bile içler acısı,eşim desen o da bazen diyorum evin erkeği ben mi o mu?o şüpheye düşürüyor pek futbol sever.aslında karakteri kadar,bayan işler ile ilgilense en azından daha faydalı olur.evi tadilat yapcaz diye evi bk götürüyor.yer su dökülse nolur dökülmese nolur hemen kızar bana da sanki mürekkeğp dökmüşüm gibi yere yerde Allahın millatan önce kalmış tahtası var.tadilatta hepsi kalkacak,ee bu neyin kaygısı bende çözemedim.

gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.

benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...

bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum :KK43:

eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.

gerçekten üzücü ya akşama kadar hazırlık sonu hüsran :( :( :( biraz cimrilikte sezinledim sanki bu beyefendide ..Kanepe olayıda herhalde annesinden mi çekindi buna ne oldu gibi çıkışlar mı yapacaktı korkusu ile size parladı,herne ise tamamen yanlış yapmış acaba ötesi de böyle olurmu düşüncesi sardı yani .İyice tanı derim.Sevgiler..

iyi niyetinizi anlıyorum,
ustelik yer yer sevgilinize hak verebilecek sekilde benim evim benim hayatım takıntısı olan biri olmama ragmen...

ilk basta onun öküzlügüne kuslukle uzatmamak icin barısmıssınız ama yerinizde olsam o koltuk konusunda leke icin ozur diler sonra da agzıma geleni sayar cıkardım o evden.
bana tavrınız cok naif geldi...
boyle devam ederseniz bu iliskide cok uzulursunuz.

leke için özrümü diledim zaten. ama bu kadar dırdır edilir mi kanepeler eski zaten. inanın bi an cıkıp gitmeyı geçirdim aklımdan sonra bilmediğim yer gece vakti naparım diye dusundum elim kolum bağlandı.

aslında bazen tavır alıyorum bu sefer sen tanıdıgım lunatıc değilsin, değiştin, beni artık eskisi gibi sevmiyorsun diye konusmaya baslıyor. ben trip atacakken roller değişip o atmaya baslıyor anlayamıyorum.

Benimki öyle der canım ..
Bunların hepsi seni yumuşatma çabası ..
Hatta bi ara sorun olarak sen değiştin eski sen değilsini bahane buluyordu ..
Ben de her seferinde ben değişmedim senin sayende tepkilerim değişti diye izah ediyordum hiç anlamazsa da önemsemiyordum ..
Tepkinde kararlı olursan hata yaptığını düşünüyorlar, ama sen verdiğin tepkinin arkasında durmazsan onlar daha
çok üste çıkmaya çabalıyorlar .

Back
X