of bu eşim ne zaman akıllanacak

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
herkese hayırlı geeler
eşimle tartıştık .çok moralim bozuk belki bir iki yorum alır moralim düzelir dedim.
şimdi konuya geleek olursakbizim oturduğumuzdan hariç bir evimiz var ve eşim bana hiç sormadan oraya yatılı misafir alıyo ve benim hiç rızam yok hep karşı çıkıyorum bu yüzdende hep tartışıyoruz.getirdiği kişilerde akraba falan değil yani hiç bizimle alakası olmayan kiişiler.çok sinirlendim ve hep başkalarından duyyorum söylemiyoda akşam ağzına gelenı saydı bana eğer onunla olmak istiyosam onun dediklerini yapmak zorundaymışım defol git dedi s..........git dedi onun kurallarına göre olacakmış erşey beni saçlarımdan tutup dövermiş falan daha neler neler. artık sıkıldım sadece evde hizmetçi muamelesi görmekten varsada yoksada o onun dedikleri .bi akıl verin arkadaşlar bi yol gösterin nolur ..

Akraba değil derken iş arkadaşlarımı ?

ne bileyim bizimle hiç alakası olmayan kişiler akraba falan değil arkadaşları diyelim..
ücret falan değil canım keyfi ya beni delirtmek için yapıyo resmen

Erkekmi o arkdaslar?
Benim aklima ilk " eve kiz atmak" icin kullanilan bi ev geldi.
Arkdaslari acaba kimleri getiriyor orya.
Ve kocanizda boyle kisilere destek veriyosa..
Gunahini almiyim bilmiyorum.

Hiç anlamadım.

Evli olmayan çiftlere falan mı veriyor, nerden buluyor sizinle alakası olmayan kalacak kişileri?

Hayırdır eve getirdikleri sizinle alakası olmayan kişilerse niye götürüyor ki ?

Hani kendimden pay biçeyim tanımadıgım birinin evinde niye kalayım ? Kalacaksam amacım ne ?

Fuhuş mu desem kocanı tanıyorsundur sanırım ?

Erkekmi o arkdaslar?
Benim aklima ilk " eve kiz atmak" icin kullanilan bi ev geldi.
Arkdaslari acaba kimleri getiriyor orya.
Ve kocanizda boyle kisilere destek veriyosa..
Gunahini almiyim bilmiyorum.
yok çok şükür o tür bi olay değil ama yinede bn çok kızıyorum..işte o arkadaşlarından yardım alıyomuş falan onlarda ona yardım ediyomuş falan filan göya o adamda borç para almış onu söylüyo bana sanki koskoca ilçede yatacak yer yok ki o kişininde oturduğumuz yerde yeğeni oturuyo.ya yeminle artık son noktadayım

yok arkadaşım ne fuhuşu töbe estafurullah arkadaş çevresi işte iyilik yaptı falan diye bahsetti onun karşılığında göya o kişinin evi ilçeye uzak sayılmaz ama işte bizimkinin halt yemeleri

O diğer evi neden kiraya vermiyorsunuz ki içinde esyali öylece duruyorsa Eşiniz istemese de hayır diyemez. Hangi amaçla kullanıyorsunuz o evi

yok arkadaşım ne fuhuşu töbe estafurullah arkadaş çevresi işte iyilik yaptı falan diye bahsetti onun karşılığında göya o kişinin evi ilçeye uzak sayılmaz ama işte bizimkinin halt yemeleri
Elaleme iyilik yapacagına evdeki karısına yapsın hödük herif

O diğer evi neden kiraya vermiyorsunuz ki içinde esyali öylece duruyorsa Eşiniz istemese de hayır diyemez. Hangi amaçla kullanıyorsunuz o evi
evimiz köyde o yüzden kiraya veremeyiz tatillerde gidiyoruz hafta sonları falan ailesiyle gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz .öyle bi ev yani.eşimde kesinlikle kötü niyetle yani kadın olayları laak şeylere vermez ama bn yinede çok kızıyorum.

Elaleme iyilik yapacagına evdeki karısına yapsın hödük herif
öküzün önde gideni hemde.eşim siyaeetin içinde yer alıyo bulunduğu çevreye olması gerekenden 2 kat fazla faydası dokunuyo.ve seçimlerde gördükki 3 sırada yer aldı nerde o zaman senin o kıymet verdiğin arkadaşların .anlamıyo hala kimse menfaati olmadan yaklaşmıyo anlatamıyorum.

Himm anladım. O zaman çok saçma gerçekten de. Sonuçta orasi da sizin yaşam alaniniz ve sizden habersiz tanımadığınız insanların orda kalması çok da uygun değil.

Himm anladım. O zaman çok saçma gerçekten de. Sonuçta orasi da sizin yaşam alaniniz ve sizden habersiz tanımadığınız insanların orda kalması çok da uygun değil.
saçmaki ne saçma deliriyorum sinirden ne zaman anlayacak acabaçok merak ediyorum.yeter artık bıktım şeytan diyo pılını pırtını topla çık git anlasın anyayı konyayı elin herifinin faydası olacakmı bakalım.

dediği laflar çok kötü bence
saçlarınızdan sürümek dövmek felan
çok kötü bunları duyunca soğuyup kızmadınız mı ona içinizden ya da dışınızdan
küfür etmiş off ya nefret ediyorum bazen bu erkeklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…