- Konu Sahibi balkonkusu
-
ne bileyim bizimle hiç alakası olmayan kişiler akraba falan değil arkadaşları diyelim..Kim tam olarak o eve yatiliya gelenler?
yok canım ne parasıParali yatili mi
ne bileyim bizimle hiç alakası olmayan kişiler akraba falan değil arkadaşları diyelim..
ücret falan değil canım keyfi ya beni delirtmek için yapıyo resmen
yok çok şükür o tür bi olay değil ama yinede bn çok kızıyorum..işte o arkadaşlarından yardım alıyomuş falan onlarda ona yardım ediyomuş falan filan göya o adamda borç para almış onu söylüyo bana sanki koskoca ilçede yatacak yer yok ki o kişininde oturduğumuz yerde yeğeni oturuyo.ya yeminle artık son noktadayımErkekmi o arkdaslar?
Benim aklima ilk " eve kiz atmak" icin kullanilan bi ev geldi.
Arkdaslari acaba kimleri getiriyor orya.
Ve kocanizda boyle kisilere destek veriyosa..
Gunahini almiyim bilmiyorum.
yok arkadaşım ne fuhuşu töbe estafurullah arkadaş çevresi işte iyilik yaptı falan diye bahsetti onun karşılığında göya o kişinin evi ilçeye uzak sayılmaz ama işte bizimkinin halt yemeleriHayırdır eve getirdikleri sizinle alakası olmayan kişilerse niye götürüyor ki ?
Hani kendimden pay biçeyim tanımadıgım birinin evinde niye kalayım ? Kalacaksam amacım ne ?
Fuhuş mu desem kocanı tanıyorsundur sanırım ?
Elaleme iyilik yapacagına evdeki karısına yapsın hödük herifyok arkadaşım ne fuhuşu töbe estafurullah arkadaş çevresi işte iyilik yaptı falan diye bahsetti onun karşılığında göya o kişinin evi ilçeye uzak sayılmaz ama işte bizimkinin halt yemeleri
evimiz köyde o yüzden kiraya veremeyiz tatillerde gidiyoruz hafta sonları falan ailesiyle gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz .öyle bi ev yani.eşimde kesinlikle kötü niyetle yani kadın olayları laak şeylere vermez ama bn yinede çok kızıyorum.O diğer evi neden kiraya vermiyorsunuz ki içinde esyali öylece duruyorsa Eşiniz istemese de hayır diyemez. Hangi amaçla kullanıyorsunuz o evi
öküzün önde gideni hemde.eşim siyaeetin içinde yer alıyo bulunduğu çevreye olması gerekenden 2 kat fazla faydası dokunuyo.ve seçimlerde gördükki 3 sırada yer aldı nerde o zaman senin o kıymet verdiğin arkadaşların .anlamıyo hala kimse menfaati olmadan yaklaşmıyo anlatamıyorum.Elaleme iyilik yapacagına evdeki karısına yapsın hödük herif
evimiz köyde o yüzden kiraya veremeyiz tatillerde gidiyoruz hafta sonları falan ailesiyle gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz .öyle bi ev yani.eşimde kesinlikle kötü niyetle yani kadın olayları laak şeylere vermez ama bn yinede çok kızıyorum.
saçmaki ne saçma deliriyorum sinirden ne zaman anlayacak acabaçok merak ediyorum.yeter artık bıktım şeytan diyo pılını pırtını topla çık git anlasın anyayı konyayı elin herifinin faydası olacakmı bakalım.Himm anladım. O zaman çok saçma gerçekten de. Sonuçta orasi da sizin yaşam alaniniz ve sizden habersiz tanımadığınız insanların orda kalması çok da uygun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?