of bu eşim ne zaman akıllanacak

eve alınan habersiz misafirden önce size söylediklerini sorun edin bence,ne demek saçından tutup dövmek?

ah canım ah diyorum ya şeytan diyo bırakıp git ne halin varsa gör. birde sabah utanmadan gömlek ütüle diyo bnde ne o muhtaçmı oldun dedim evdeki ütüyü eşyaları kırarmış bnde banane kır parası senden çıkar dedim .çok kızgınım çok zoruma gidiyo bazı şeyler anlatamam.

Her şeyi geçtim, size seni saçlarından tutup döverim diyen biriyle hala aynı evde nasıl kalıyorsunuz??

ooo maşallah. sabır genelde hep kadınlara düşüyor maalesef, güçleri yetiyorya kendilerini bi halt zannediyorlar. bosasan bi dert bosamasan binbir dert.Allah yardımcınız olsun..
kadın olmak ne zor şeymiş hep attan alacaksın susaaksın görmezden geleceksin saygı göstereceksin ama karşılığında sen ne göreceksin küfür dayak akaret .allahım a havale ediyorum tez zamanda görsün inş

E o evi kiraya verin boş duruyorsa.
Ne akla hizmet bunları yapıyor eşiniz, eşine çok hayırlı da sıra arkadaşlarına mı geldi.

Allah görüyor canım seni aglattiginda melekler ona lanet ediyormuş öyle derler.. bende çok yeni evliyim şimdiden eşimin gerçek yüzünü gördüm ama bosanmakta kolay değilmiş, bekarken büyük konustum ben cekemem hemen bosanirim diye dusunurdum ama gerçekten hiç kolay değilmiş....

Bence abartiyorsunuz ne var bundan kalsın isteyen ediniz sizinle yaşadığı eve mi getirdi ama hakaretleri kötü bilmiyorum ama doğru şekilde konuşun eşinizle

Bence abartiyorsunuz ne var bundan kalsın isteyen ediniz sizinle yaşadığı eve mi getirdi ama hakaretleri kötü bilmiyorum ama doğru şekilde konuşun eşinizle
bilemiorum size normal gelebilir ama bana hiçte normal değil o evde benimde eşyalarım var yatak odam banyom çocuklarımın odası vs.ne işi var elin adamının benim evimdeo kişi kötü niyetlidir demiyorum ama istemiyorum çok saçma.

malesef canım hiçte kolay değil hele hele elalem yüzünden evin huzuru bozuluyosa onlar yüzündenmü yuvamı yıkayım diyorum ama katlanamıyorumda çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…