- 7 Eylül 2015
- 104
- 120
- 18
- Konu Sahibi balkonkusu
-
ah canım ah diyorum ya şeytan diyo bırakıp git ne halin varsa gör. birde sabah utanmadan gömlek ütüle diyo bnde ne o muhtaçmı oldun dedim evdeki ütüyü eşyaları kırarmış bnde banane kır parası senden çıkar dedim .çok kızgınım çok zoruma gidiyo bazı şeyler anlatamam.dediği laflar çok kötü bence
saçlarınızdan sürümek dövmek felan
çok kötü bunları duyunca soğuyup kızmadınız mı ona içinizden ya da dışınızdan
küfür etmiş off ya nefret ediyorum bazen bu erkeklerden
hepsi için üzülüyorum bn söylediklerinemi yanayım kızdığımı bile bile gözüme sokar gibi eve onları almasınamı hepsi için öfkeliyim.eve alınan habersiz misafirden önce size söylediklerini sorun edin bence,ne demek saçından tutup dövmek?
Arkadaşları galiba garsoniyer olarak kullanıyo.ne bileyim bizimle hiç alakası olmayan kişiler akraba falan değil arkadaşları diyelim..
ücret falan değil canım keyfi ya beni delirtmek için yapıyo resmen
kalmayıpta napayım çalışmıyorum herkesin kendine göre düzeni var kimin yanına gideyim artı çocuklarım varHer şeyi geçtim, size seni saçlarından tutup döverim diyen biriyle hala aynı evde nasıl kalıyorsunuz??
anneniz babanız yok mu yanına gidebileceğinizkalmayıpta napayım çalışmıyorum herkesin kendine göre düzeni var kimin yanına gideyim artı çocuklarım var
valla yemek falan yapmamıştır lokantada yemişlerdir ama bn istemiyorum öyle bişey yapmasını bana ters geliyo saçma geliyo hangi akla hizme yapıyo bunları anlamış değilimArkadaşları galiba garsoniyer olarak kullanıyo.
15 . ıla girdik.nezamandir evlisiniz?
babam vefat etti annem var oda köyde kalıyo çouklarımın okulu var hemde annemle hiç anlaşamam tam zıt karelerdeyizanneniz babanız yok mu yanına gidebileceğiniz
ooo maşallah. sabır genelde hep kadınlara düşüyor maalesef, güçleri yetiyorya kendilerini bi halt zannediyorlar. bosasan bi dert bosamasan binbir dert.Allah yardımcınız olsun..15 . ıla girdik.
kadın olmak ne zor şeymiş hep attan alacaksın susaaksın görmezden geleceksin saygı göstereceksin ama karşılığında sen ne göreceksin küfür dayak akaret .allahım a havale ediyorum tez zamanda görsün inşooo maşallah. sabır genelde hep kadınlara düşüyor maalesef, güçleri yetiyorya kendilerini bi halt zannediyorlar. bosasan bi dert bosamasan binbir dert.Allah yardımcınız olsun..
Allah görüyor canım seni aglattiginda melekler ona lanet ediyormuş öyle derler.. bende çok yeni evliyim şimdiden eşimin gerçek yüzünü gördüm ama bosanmakta kolay değilmiş, bekarken büyük konustum ben cekemem hemen bosanirim diye dusunurdum ama gerçekten hiç kolay değilmiş....kadın olmak ne zor şeymiş hep attan alacaksın susaaksın görmezden geleceksin saygı göstereceksin ama karşılığında sen ne göreceksin küfür dayak akaret .allahım a havale ediyorum tez zamanda görsün inş
bilemiorum size normal gelebilir ama bana hiçte normal değil o evde benimde eşyalarım var yatak odam banyom çocuklarımın odası vs.ne işi var elin adamının benim evimdeo kişi kötü niyetlidir demiyorum ama istemiyorum çok saçma.Bence abartiyorsunuz ne var bundan kalsın isteyen ediniz sizinle yaşadığı eve mi getirdi ama hakaretleri kötü bilmiyorum ama doğru şekilde konuşun eşinizle
malesef canım hiçte kolay değil hele hele elalem yüzünden evin huzuru bozuluyosa onlar yüzündenmü yuvamı yıkayım diyorum ama katlanamıyorumda çok üzülüyorum.Allah görüyor canım seni aglattiginda melekler ona lanet ediyormuş öyle derler.. bende çok yeni evliyim şimdiden eşimin gerçek yüzünü gördüm ama bosanmakta kolay değilmiş, bekarken büyük konustum ben cekemem hemen bosanirim diye dusunurdum ama gerçekten hiç kolay değilmiş....
bahsettiğim ev köyde canım kira şansımız yok gidip kendimizd kalıyoruz orda.E o evi kiraya verin boş duruyorsa.
Ne akla hizmet bunları yapıyor eşiniz, eşine çok hayırlı da sıra arkadaşlarına mı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?