- Konu Sahibi balkonkusu
-
biNiye kiraya vermiyorsunuz niye iki evde düzen var anlamadım
biz ilçede yaşıyoruz bahsettiğim ev köyde anım bizde gidip kalıyoruz hafta sonları tatillerde falan kirayada veremeyiz yani.Niye kiraya vermiyorsunuz niye iki evde düzen var anlamadım
Siz ne yapacaksınız eşiniz getiriyor ışte kalsın ne olacak çocuklarınızın sizin huzurunuzda önemli ınan tafrayla olmuyor yine yiyorsunuz lafiniz i boşverin yalnız dikkat etmeniz gereken ayrıntı eşinizin size hakaret etmesi ciddi şekilde konuşun bu konuyubilemiorum size normal gelebilir ama bana hiçte normal değil o evde benimde eşyalarım var yatak odam banyom çocuklarımın odası vs.ne işi var elin adamının benim evimdeo kişi kötü niyetlidir demiyorum ama istemiyorum çok saçma.
sakın yuvanizi yikmayin sizin mutsuzlugunuzla bile mutlu olan insanlar çıkacaktır. her evli çift kavga ediyor, 2.kez evlensenizde bu olacaktır. erkeklerin hepsi aynı...malesef canım hiçte kolay değil hele hele elalem yüzünden evin huzuru bozuluyosa onlar yüzündenmü yuvamı yıkayım diyorum ama katlanamıyorumda çok üzülüyorum.
kabullenemiyorum malesef bi türlü kabullenemiyorum hep bnmi fedakarlık yapayım birazda o yapsın evinin huzurunu o bozuyo laf yiyorum çünki biliyorki yaptığı yanlış sırf baskın çıkmak için yapıyo.Siz ne yapacaksınız eşiniz getiriyor ışte kalsın ne olacak çocuklarınızın sizin huzurunuzda önemli ınan tafrayla olmuyor yine yiyorsunuz lafiniz i boşverin yalnız dikkat etmeniz gereken ayrıntı eşinizin size hakaret etmesi ciddi şekilde konuşun bu konuyu
nasıl bir ders meselaBence ev meselesinden çok söyledikleri üzücü.bu söyledikleir için şimdi bi ders vermezseniz hep söyleyecektir.
ikinci defa evlenmek mi aman töbe eğer bu konu yüzünden yada başka bir konu yüzünden ayrılsam bile öyle bir hata yapmam kendim içinde çocuklarım içinde.çok sevipte uğrunda ölecek kadar sevdiğim insan böyle yapıyosa diğerleri ne yapmaz.öüzlük bunların mayasında varsakın yuvanizi yikmayin sizin mutsuzlugunuzla bile mutlu olan insanlar çıkacaktır. her evli çift kavga ediyor, 2.kez evlensenizde bu olacaktır. erkeklerin hepsi aynı...
ya ne dersen de ona kar etmiyo mesela ramazanda bi arkadaşta iftar yemeği vermek için istedi beraber sizin akrabaları bizim akrabaları falan toplayıp iftar yapalım diye ona olmaz dedi çok şaşırdım istese onlarada diyebilirki kişi zaten senin köydeki evinde kalayım demez zannetmiyorum kendisi getiriyo.. işte ..... nın köyde evi var desinler.Bizim bi akrabanin oyle yazlik bir evi vardi.aman ya rabbim o eve gelmeyen kalmamisti .didinin didisi bile geldi kaldi.bazilarida kendine anahtar bile cikartti.
Esin hayir diyemiyordur onun iyi niyetini su istimal ediyorlardir canim.
Birde temiz biraksalar her yeri batirirlar.sen gidinve temizligiyle ugras dur.
Acaba ois birakiyorlar filanmi desen
eğer bi işim olsa sigortalı hiç bakmam zaten oda biliyoki gidemem o yüzden borusunu öttürmeye çalışıyo ama malesef ne iş var nede yanında kalacağım bi aile.Eşiniz ne kadar kaba ve bencil bir insanmış.Bence hiç çekmeyin,boşayın gitsin sizinle bu şekilde konuşan bir adamı.
yok o karı kız olaylarına kendiside izin vermez o kadar uzun boylu değil ama en son gelen kişinin yeğeni burda oturuyo pekala ona gidebilir artı kendi köyü var taksi tutsun gitsin napayım yani o evi otel olarak yaptırmadıkki biz kafasına göre önüne geleni getirsin.haberiniz yok belli ki zaten o kadar kaba bir adam da sizinle paylaşmaz bunu ama o evde hiç iyi şeyler dönmüyor, muhtemelen gelenler yanında kadınla geliyordur. bu işler hep böyle yürüyor çünkü. iş yaptığımız bir abinin ortaklarıyla aynen eve karı kız atmak için kullandığı böyle bir evi var, iş yapacakları adamlar genelde karı kız talep ediyor mecburen tutuyorlar, bir nevi p...vn.lik, boş evlerin kaderi. 15 yıl olmuş boşanmazsınız muhtemelen de adama da bulaşmayın bari size zarar vermesin. karışmayın kim ne yapıyorsa yapsın başkaları için koca dayağı yemeyin.
gündelikçilik derken neyi kastettiniz anlamadım ne demek istediğiniziSürekli olması hiç normal değil aynı eve getirse anlarım ama eşiniz gündelikçilik yapıyo olabilir
Anladım kardeşim,allah hayırlı kapılar açsın inşallah.Elbet birgün şansınız döner sabırlı olun ve bol bol dua edin.eğer bi işim olsa sigortalı hiç bakmam zaten oda biliyoki gidemem o yüzden borusunu öttürmeye çalışıyo ama malesef ne iş var nede yanında kalacağım bi aile.
kabullenemiyorum malesef bi türlü kabullenemiyorum hep bnmi fedakarlık yapayım birazda o yapsın evinin huzurunu o bozuyo laf yiyorum çünki biliyorki yaptığı yanlış sırf baskın çıkmak için yapıyo.
gündelikçilik derken neyi kastettiniz anlamadım ne demek istediğinizi
yok canım öyle bişey olsa mutlaka duyarım dışardan biyerden asla saklı kalmaz en sonki olayıda kaynanamlardan duydum zatenevi kiraya veriyo günü birlik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?