- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi balkonkusu
-
yok canım öyle bişey olsa mutlaka duyarım dışardan biyerden asla saklı kalmaz en sonki olayıda kaynanamlardan duydum zaten
ben bizim ökze anlatamıyorum işte bu durumu neler çekiyorum bir bilsen ..tabiki insanlar gelsin ama bn diyorumki gelen kişi ailesiyle gelsin gitsin ama yok beyefendi illa getirecek birileriniHiç anlamadım bizimde iki eviniz var dayalı döşeli biri merkezin ortasında ama insan ndn evinin anahtarını baskalarına versin ki günlerce gitmesekde kimse gelip kalamaz evimizde ev bu.sokturmayın kimseyi evinize yazlık bile olsa anahtar verilmez kimseye.hemde tanımadıklarınıza.hem nerden güveniyorsunuz gelene gidene kapı kapandımı içinde olanı kimse bilmez kadın mı gelir kalan adamlar mı gay dir. ben baskasının evinde kalan adama da güvenmem
doğru diyosun canımda kaynanam pek boş boğazdır çocuklarda öyle mutlaka haberim olur diye düşünüyorum ama dediğin gibi güvenemiyorumda.böyle düşünmeyin hiç bir şeye "kesin" demeyin. bilemezsiniz dikkatli olmanızda ve çaktırmadan takip etmenizde fayda var
doğru diyosun canımda kaynanam pek boş boğazdır çocuklarda öyle mutlaka haberim olur diye düşünüyorum ama dediğin gibi güvenemiyorumda.
kalmayıpta napayım çalışmıyorum herkesin kendine göre düzeni var kimin yanına gideyim artı çocuklarım var
Ben gidiyorum diyip gideceksiniz, en iyisi bu.herkese hayırlı geeler
eşimle tartıştık .çok moralim bozuk belki bir iki yorum alır moralim düzelir dedim.
şimdi konuya geleek olursakbizim oturduğumuzdan hariç bir evimiz var ve eşim bana hiç sormadan oraya yatılı misafir alıyo ve benim hiç rızam yok hep karşı çıkıyorum bu yüzdende hep tartışıyoruz.getirdiği kişilerde akraba falan değil yani hiç bizimle alakası olmayan kiişiler.çok sinirlendim ve hep başkalarından duyyorum söylemiyoda akşam ağzına gelenı saydı bana eğer onunla olmak istiyosam onun dediklerini yapmak zorundaymışım defol git dedi s..........git dedi onun kurallarına göre olacakmış erşey beni saçlarımdan tutup dövermiş falan daha neler neler. artık sıkıldım sadece evde hizmetçi muamelesi görmekten varsada yoksada o onun dedikleri .bi akıl verin arkadaşlar bi yol gösterin nolur ..
Kocan ne iş yapıyor sorması ayıptır...zırt pırt misafir alacak nasıl bir konumu var baya baya garsoniyer olmuş o evden hayır gelmez..sen kocana dikkat et bence.[/Q
siyasetin içinde didelim
siyasetin içinde diyelimKocan ne iş yapıyor sorması ayıptır...zırt pırt misafir alacak nasıl bir konumu var baya baya garsoniyer olmuş o evden hayır gelmez..sen kocana dikkat et bence.
sağol canım elimi kolumu bağlayan aslında ailem diyebilirim herkes kendi yağında kavruluyo kimsenin durumu 4 4 lük değil eğer bn konuyu açsam hepsi kaçacak yer arar eminimiş dersen yine öyle bu güne kadar hiç çalışmadım çok şükür elim kolum ayağım tutuyo yeri gelir vc temizler yine bakarım çocuklarıma ama yinede cesaretim yok öyle bişey ha deyince iş bulunmuyokikimlerden yardım alayım kahretsinki elim kolum bağlı oluyo.O eve girip çıkanlardan şikayetciyseniz evi kiraya vermekten baska pek çare yok gibi..
İstediğiniz kadar kapalı kalsın getirmek isteyen yine getirir..
Ama eşinle alakalı.. Sana olan tavrı bile hiç hoş değil.. Sana şunu yap demeyeceğim çünkü 15 sene dile kolay aile de yanınızda değil pek sanırım aklınızı çelmek istemem...
Allah sabır versin
sağol canım elimi kolumu bağlayan aslında ailem diyebilirim herkes kendi yağında kavruluyo kimsenin durumu 4 4 lük değil eğer bn konuyu açsam hepsi kaçacak yer arar eminimiş dersen yine öyle bu güne kadar hiç çalışmadım çok şükür elim kolum ayağım tutuyo yeri gelir vc temizler yine bakarım çocuklarıma ama yinede cesaretim yok öyle bişey ha deyince iş bulunmuyokikimlerden yardım alayım kahretsinki elim kolum bağlı oluyo.
severekmi evlendiniz?herkese hayırlı geeler
eşimle tartıştık .çok moralim bozuk belki bir iki yorum alır moralim düzelir dedim.
şimdi konuya geleek olursakbizim oturduğumuzdan hariç bir evimiz var ve eşim bana hiç sormadan oraya yatılı misafir alıyo ve benim hiç rızam yok hep karşı çıkıyorum bu yüzdende hep tartışıyoruz.getirdiği kişilerde akraba falan değil yani hiç bizimle alakası olmayan kiişiler.çok sinirlendim ve hep başkalarından duyyorum söylemiyoda akşam ağzına gelenı saydı bana eğer onunla olmak istiyosam onun dediklerini yapmak zorundaymışım defol git dedi s..........git dedi onun kurallarına göre olacakmış erşey beni saçlarımdan tutup dövermiş falan daha neler neler. artık sıkıldım sadece evde hizmetçi muamelesi görmekten varsada yoksada o onun dedikleri .bi akıl verin arkadaşlar bi yol gösterin nolur ..
evet canımseverekmi evlendiniz?
gerçekten sabrım kalmadı iyide söylesem bozukta atsam aynı ...asla boşanmam ona o zevki tattırmam bn 15 yılımı vermişim elin adamı gelip sefa süremez ..benim tavrım kesin zaten her zaman aynı tepkiyi veriyorum gözüme sokar gibi yine aynı yine aynı yoruldum artık.Anlıyorum seni canım benim..
Diyorum ya kossskoca 15 yıll bu
benim buraya çek git ne katlanıyorsun kendi düzenini kur demem o kadar kolay kii..
Ama hiç bir zaman kendini bir insana mecbur etme..
Ya da bir insanın sizi üzmesine kırmasına müsade etmeyin..
Ben buyum işine gelirse gibi muhabbetlere de katlanmayın.. Tavrınız net olsun..
Tatlı dil bile fayda etmiyorsa inada inat..
15 senenizi vermişsiniz bu adama.. bu her dedigine he diyeceginiz anlamına gelmiyor..
Belki tavrınızın netliğini görürse, kafasına dank eder en azından başka konularda anlayışlı olur..
ne kocana ne çocuğuna ne kardeşe ne anaya babaya yapmaz diyemiyosun yapıyolar işteBENİM KOCAM YAPMAZ mod on
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?