Bizim ev daha kötüydü sadece sıvası vardı ben güzelleştirdimAnladığım kadarıyla size de eltinizede ev almış eşinizin ailesi ve size aldıkları ev eltinize alınan evden daha güzel galiba. Bence eltiniz de sizinki gibi bir ev istemek te haklı ama direk sizin oturduğınuz evi istemesi çok ayıp.. sizin evi değil de o şekilde bir ev istese tamam ama böyle olunca haksız... Eşinizin ailesi ilk başta ev alırken eşit davransaymış böyle sıkıntı yaşamazdınız.Ben sizin yerinizde olsam kulaklarımı tıkar evimi satmaz otururdum inadına...
doğal gaz meselesi ayrı ancak eve yapılan dolaplar vs çok önemli olmuyor. Neden kırık dolaptan bahsediyorsunuz ki insanlar çürüyene kadsr kullanmıyor sonuçta, rengini beğenmiyor veya yetmiyor da değiştiriyor. Önemli olan evin konumu, katı ve cephesidir. Banyoya yeni fayans yaptırmış olmanız çok farketmiyor.40 değil 50 bin koyarsınız, haklısınız.
Sobalı evle petekli evin yada kırık mutfak dolapları ile yeni mutfak dolapları evin fiyatı gözünüzde aynı ise fazladan eviniz varsa talibim.
Kontrol edemezsiniz zaten istesenizde olmaz ben evimi tırnaklarımla yaptım annemin babamında emeği çokBen tepkinizi hakli buldum.
2 cocugada ev alinmis. Eve gore perdeni yaptirmissin, halini almissin, mobilyani secmis ve yerlesmissin.
Ustelik icine yatırım yapip, istediginiz gibi dizayn etmişsiniz.
Ama elti ve kv notere kadar planlamislar. Sizin duzeninizi ve isteklerinizi düşünmemişler. Emin olun bende ofkemi kontrol edemezdim.
cazgırlık arada şart katılıyorumbunlarla ancak böyle baş gelirsin cırlamassan cazgırlık çıkarmassan üstüne üstüne gelirler vallahi
kendimden biliyorum.
Bacım kimseye dert anlatamazsın. Rahmetli babamdan bir ev bir miktarda para kaldı. Annem ve 3 kız kardeş olan bize. Evi anneme bıraktık para 3 e bölündü. 2 si evli ben bekarim. Herkes payını aldı. Bende payimla bir ev aldim temelden 160.000 küsur (2016 yilinda), sonradan enişte demez mi " eh sonra 2 ev satılıp bölünür" diye. O iki evde biri annemin biri benimEv alındığında iskanı yoktu ve sadece sıvası vardı inşaat halindeydi oturma iznini aldım içini baştan döşettim en ufak ayrıntısına kadar ben yaptım ve oturma izninide aldım ve 4 sene içinde evin yakınına sağlık ocağı yapıldı yeni marketler açıldı zaten şuan ev fiyatları çok pahalı 150 sen aşağıya kimse 3+1 bulamaz
Slm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Bu insanlar çok aç göz canım elinde olanla yetinmeyi biliceksinBacım kimseye dert anlatamazsın. Rahmetli babamdan bir ev bir miktarda para kaldı. Annem ve 3 kız kardeş olan bize. Evi anneme bıraktık para 3 e bölündü. 2 si evli ben bekarim. Herkes payını aldı. Bende payimla bir ev aldim temelden 160.000 küsur (2016 yilinda), sonradan enişte demez mi " eh sonra 2 ev satılıp bölünür" diye. O iki evde biri annemin biri benimşimdi boşanma asamasindalar çok şükür kurtuluyor
O zaman eltinizin haklı hiç bir tarafı yok... Hazıra konmak niyeti demekki.. Eşinizin ailesi tam tersini yapmaları gerekirken neden destek veriyor eltinize ben ona da anlam veremedim..Bizim ev daha kötüydü sadece sıvası vardı ben güzelleştirdim
valla ben bu durumda senden daha cazgır olurdum.Çocuğunu bana mı güvendin de yaptın ya kendi imkanlarınla bak bakamıyorsan da yurda ver derdimOnu ima etti yok gelmiş böyle demiş çocuğu üşüyormuş evi sogukmuş sobayla ugraşamıyormuş benim ev dogalgazlıymış oda alsaymış 4 bin lira verip bu kadarda insan kötü olurmu ya
Kayınpeder evi aldı diye gidip onlara ağlıyor dengesiz şimdide whatsaba durum atmış " ben birşeyi bir kere isterim ikinciye olur " yazmış şeytan diyorki ağzına ne geliyorsa yaz neyse engelliycemEşinin üstüne olan evi nasıl istiyor elti anlamadım ?
Size kalan mirastan eniştenize ne'ymiş? Sizin mirasınız sizi ilgilendirir.Bacım kimseye dert anlatamazsın. Rahmetli babamdan bir ev bir miktarda para kaldı. Annem ve 3 kız kardeş olan bize. Evi anneme bıraktık para 3 e bölündü. 2 si evli ben bekarim. Herkes payını aldı. Bende payimla bir ev aldim temelden 160.000 küsur (2016 yilinda), sonradan enişte demez mi " eh sonra 2 ev satılıp bölünür" diye. O iki evde biri annemin biri benimşimdi boşanma asamasindalar çok şükür kurtuluyor
Bana güvenmiş herhalde daha doğrusu doğalgazlı evimevalla ben bu durumda senden daha cazgır olurdum.Çocuğunu bana mı güvendin de yaptın ya kendi imkanlarınla bak bakamıyorsan da yurda ver derdim
Ben keşke en başında kiraya gitseydimm de hiç ugraşmasaydım bunlarlaSize kalan mirastan eniştenize ne'ymiş? Sizin mirasınız sizi ilgilendirir.
Larisko bence sizde evi satmayın, diyeceğinizi demişsiniz, zamanında evi kayınvalide almışsa, kaça almış diyelim 80 bine, vakti zamanı gelince verin parasını gitsin, sonuçta 2 tane ev alınmış, oturduğunuz ev size verilmiş, bence işte tam da böyle şeyler yaşamamak için ağzıyla kuş tutsalar kimseden ev almam ama olmuşa çare yok madem, verin parasını, ben aldım demeye hakkı olmasın.
Gelde anlatSize kalan mirastan eniştenize ne'ymiş? Sizin mirasınız sizi ilgilendirir.
Larisko bence sizde evi satmayın, diyeceğinizi demişsiniz, zamanında evi kayınvalide almışsa, kaça almış diyelim 80 bine, vakti zamanı gelince verin parasını gitsin, sonuçta 2 tane ev alınmış, oturduğunuz ev size verilmiş, bence işte tam da böyle şeyler yaşamamak için ağzıyla kuş tutsalar kimseden ev almam ama olmuşa çare yok madem, verin parasını, ben aldım demeye hakkı olmasın.
Onun evinin tek eksi tarafı aile apartmanı değeri muhtemelen aynıdırBen sunu merak ettim diyelimki sizin ev tadilatsiz yani tadilatsiz halinin degeri eltinizin oturdugu evle esit mi
Bacım kimseye dert anlatamazsın. Rahmetli babamdan bir ev bir miktarda para kaldı. Annem ve 3 kız kardeş olan bize. Evi anneme bıraktık para 3 e bölündü. 2 si evli ben bekarim. Herkes payını aldı. Bende payimla bir ev aldim temelden 160.000 küsur (2016 yilinda), sonradan enişte demez mi " eh sonra 2 ev satılıp bölünür" diye. O iki evde biri annemin biri benimşimdi boşanma asamasindalar çok şükür kurtuluyor
Allah rahmet eylesin canım başın sağolsunGelde anlat
Yıllardır damadı olsa gam yemeyeceğim 5 günlük damatti babam vefat ettiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?