Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Ben keşke en başında kiraya gitseydimm de hiç ugraşmasaydım bunlarla
Ben şahsen size hak verdim, önce biz oğullarımıza ev aldık demek için ev alıp sonra evi geri alma çabalarına gidiyor çoğu, çadırda yaşasam kimseden ev almam sırf bu düşünceler yüzünden, lakin ortada sizin emeğiniz var, evim deyip oturmuşsunuz, evi de eşinizin üstüne almışlarsa sizi oradan çıkartmaya hakları yok, ev satınca yenisini almak zor iş, öfkenize yenik düşüp satmayın evinizi, düzeninizi bozmayın, kimse tapusu size ait olan bir evi elinizden alamaz, kaç paraya aldılarsa o parayı verin onlara, bundan sonra bu evle ilgili tek laf duymayacağım, parasıyla sizden satın aldım bitti deyin.

Kayınpeder evi aldı diye gidip onlara ağlıyor dengesiz şimdide whatsaba durum atmış " ben birşeyi bir kere isterim ikinciye olur " yazmış şeytan diyorki ağzına ne geliyorsa yaz neyse engelliycem
Ben muhattap bile almazdım kendisini. Eşimin üstüne olan evi sıkıyosa gelsin alsın.

Benim en çok zoruna giden babam bile kredi çekti ev için ödedi annem hep yardım etti madem öyleydi o insanları neden zahmetle soktular borç harç yapılan bir ev

Gelde anlat
Yıllardır damadı olsa gam yemeyeceğim 5 günlük damatti babam vefat ettiğinde
Babanıza Allah'tan rahmet dilerim, valla yılların damadı da olsa karışamaz, eşinin hakkıyla ilgili birlikte karar alırlar o ayrı ama sizin hakkınıza göz dikmesi komik olmuş, selametle gitsin bir zahmet :))

Kayınpeder evi aldı diye gidip onlara ağlıyor dengesiz şimdide whatsaba durum atmış " ben birşeyi bir kere isterim ikinciye olur " yazmış şeytan diyorki ağzına ne geliyorsa yaz neyse engelliycem
burda sana olumsuz yorum yapanlara buyuk puntolarla yaz bu mesajı da görsünler.Her konu açana öğretmenlik dersi vermeye meraklı ne çok.sen sinirlenmişsin ve o yüzden de üslubun biraz sert .Ama bu seni acımasızca eleştırme hakkı vermez kimseye

Ben eltim kadar ona bu cesareti veren kaynima da suçu bulurdum.Sonucta elti kendi çalıp soylemiyordur,kayniniz da aynı fikirdedir ama perde arkasindadir
Kaynım kadın lafından çıkmaz yoksa karısı hemen evi terk ediyor

tadilat fazlaysa evin değeri artar hele yeniyse tadilat fazla fazla artar.eskimiş tadilatlı ev de durum başka ama boş evle aynı değerdedir
yani tabi ki inşaattan çıkmış dolabı olmayan evden bahsetmiyorum onun değerinin düşük olması normal.
Ancak almışım kuzey cephe giriş kat ev, değeri 130 bin. Parke ve dolapları yenilettim, banyo yaptırdım 50 bin harcadım diye evin değeri 180 bin olamaz demek istediğim.

Sağol teşekkür ederim ama maalesef herkes aynı düşünmüyor

Degeri ayniysa ayni bakimi kendisi de yaptirabilirdi bu istegi sacma ve yersiz. Ama semt konum olarak bile fark varsa haksizlik olarak goruyor olabilir eltiniz..
Elti değil yılan resmen zehrini nereye akıtacagını bilmiyorr

sonucta tapu sizde zorla alacak halleri yok ya. Anca kaynanaya aglar, kaynanada eşinize duygu sömürüsü yapar

evet doğru önce katı konumu gelir burda haklısınız

Sağol teşekkür ederim ama maalesef herkes aynı düşünmüyor
Larisko bu ev sizin tek eviniz ve tapusu eşinize ait değil mi? Gidin tapu müdürlüğüne aile konutu şerhi koydurun, eşiniz sizden habersiz satamaz :) sanırım siz eşinizin annesi tarafından kandırılmasından korkuyorsunuz, aile konutu şerhi koydurursanız sizin yazılı onayınız olmadan evi kiraya bile veremez.

Amaan boşversene konuşup konuşup dursunlar .
Tapu sizdeyse anca kendileri çalıp kendileri oynayalar .

evet doğru önce katı konumu gelir burda haklısınız

Öyle tabiki ama konu sahibi zaten yazmış....sonradan gelmiş marketler filan. Kesin zamaninda dutlukdu.
Yillar önceden insan konumunu bilemiyor. Biz zamaninda Gültepedeki dairemizi sakiz parasina dayima satdik. Eeee şimdi gültepeden kulübe alamam

ben de yeni dutluk bir arsa aldım düşük bir meblağa 20 sene unutacağım yerini varlığını.umarım 20 sene sonra rant zengini olurum ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…