Evet dediginiz doğru en iyisi dediginizi yapmak evimizde hiç huzurumuz kalmadı eşimin ağzını bıçak açmıyor bana onlardan bahsetme diyor yemek bile yemediLarisko bu ev sizin tek eviniz ve tapusu eşinize ait değil mi? Gidin tapu müdürlüğüne aile konutu şerhi koydurun, eşiniz sizden habersiz satamaz :) sanırım siz eşinizin annesi tarafından kandırılmasından korkuyorsunuz, aile konutu şerhi koydurursanız sizin yazılı onayınız olmadan evi kiraya bile veremez.
Keşke o evi hiç vermeselerdi emin olun şuan huzurum kaçtıktan sonra sarayda olsa fark etmezevı sıze esınızın annesı ve babası vermıs oturun dıye
ev sızın veya esınızın ustune olmadıgı surece eve ne kadar bakım yaparsanız yapın ev hakkında soz sahıbı olamazsınız
yaptıgınız bakım ıcınde kıra vermedınız ve sonucta ve ebevynlerın edındıgı mulkler yıne cocuklarındır yıne mulke yatırım yapmıs oldunuz
eger ev esınızın ustuneyse kımse gelıp de o ev benım zaten dıyemez bunu bırı dıyebılıyorsa aldıgı cesaret buyuk yerdendır.o aldıgı cesaret nerdense onu esınızde bılıyordur annesıde babasıda . durup durduk yere evım kucuk eltımın oturdugu ev buyuk onu bana verın muhabbetı acılmaz , konusulmustur nabız yoklaması olmustur buyuk ıhtımal.
o evı aıle sıze vermeseydı kıraya verseydı gelırlerı olacaktı belkı bu gergınlıkler hıc olmayacaktı oyuzden en ıyısı ev sahıbı olacaksanız bu kımseden olmamalı. malesef aıle ıcı tatsızlıklar uzucu...
Eşim annesinin sözünü dinleyen biri değil hele ki bu konuda hiç dinlemez biz borç öderken yeri geliyor yiycek ekmek paramız kalmıyordu ay sonu ama onlar anlamaz bunu gece gündüz biz çalışıyordukhaklısınız. Aman ev mev parası ödemeye kalkmayın . O evdende çıkma.Eger taktı ise size başka yere gitsenizde yapacağını yapmaya çalışır. Tapu eşinin üzerineymiş. Esin dönmesin yeter. Bence sen önce kaynanaya dikkat et. Oğlunu etkileyebilir.
ben de yeni dutluk bir arsa aldım düşük bir meblağa 20 sene unutacağım yerini varlığını.umarım 20 sene sonra rant zengini olurum ha ha
Eşinize de yazık ailesinin yaptıklarına çok içerlemiştir, tamam anne baba çocuklarına ev almak zorunda değildir hep bunu savunurum ama oğlum size ev alacağız deyip tapusunu çocuklarının üzerine yapıp birkaç sene sonra hadi bakalım bu evi biz almıştık geri ver demeyi de doğru bulmuyorum.Evet dediginiz doğru en iyisi dediginizi yapmak evimizde hiç huzurumuz kalmadı eşimin ağzını bıçak açmıyor bana onlardan bahsetme diyor yemek bile yemedi
Kaynanayı gaza getirmeye çalışıyor şimdi kp aradı oğlum annen yalnış konuşmuş ikinizde benim evladmsnz falan dedi eşim bir daha hiç birinizle konuşmuycam degmiyorsunuz dedi sizin tek bir torununuz gelininiz var gidin onlarla ilgilenin dahada oğlum var demeyin dedi kapattı telefonuEşinizin üstüne olan evi alamaz ki zaten Boşuna sinirleniyorsunuz
ben de 40 oldum bu hafta dutluklar bana yetişmez zaten 7 yaşındaki kızıma aldım .dutluklarımızın şerefine su kadehimi kaldırdım içiyorumİnşallah!!
Benimde dudluklar değer kazansin diye bekliyorum ama tin yok. Bakalim artık cocuklarima kalir :)
Kiraya gitmek çalışıp ev almak daha iyiydi en azından bu kadar laf yapmazlardı çok pişmanımmm çokkEşinizi de yazık ailesinin yaptıklarına çok içerlemiştir, tamam anne baba çocuklarına ev almak zorunda değildir hep bunu savunurum ama oğlum size ev alacağız deyip tapusunu çocuklarının üzerine yapıp birkaç sene sonra hadi bakalım bu evi biz almıştık geri ver demeyi de doğru bulmuyorum.
Baştan almasınlar, herkes başının çaresine baksın, böyle huzursuzluklar olmaz hiç olmazsa.
Konuyu okuyan nişanlı ya da bekar gençlere de tecrübe olsun siz siz olun kendi göbeğinizi kendiniz kesin, sonrasında bir sürü sorun yaşanıyor ne yazık ki.
Sakın çıkma o evden o zaman. Emin ol bende senin gibi davranirdim o eltiyeEşim annesinin sözünü dinleyen biri değil hele ki bu konuda hiç dinlemez biz borç öderken yeri geliyor yiycek ekmek paramız kalmıyordu ay sonu ama onlar anlamaz bunu gece gündüz biz çalışıyorduk
En azından hatalarını yavaş yavaş anlamaya başladıklarını gösterir bu Eşin de sen de bence önemsemeyin. Sizin izniniz olmadan böyle bir şey farazi konuşmaktan öteye gitmezKaynanayı gaza getirmeye çalışıyor şimdi kp aradı oğlum annen yalnış konuşmuş ikinizde benim evladmsnz falan dedi eşim bir daha hiç birinizle konuşmuycam degmiyorsunuz dedi sizin tek bir torununuz gelininiz var gidin onlarla ilgilenin dahada oğlum var demeyin dedi kapattı telefonu
Eltinin kafa gitmiş zatenSakın çıkma o evden o zaman. Emin ol bende senin gibi davranirdim o eltiye
Kiraya gitmek çalışıp ev almak daha iyiydi en azından bu kadar laf yapmazlardı çok pişmanımmm çokk
En mantıklısıda bu zaten benceBu da size tecrübe oldu boşverin. Yıllardır sırf böyle şeyler olma riskine karşı kimseden tek çöp almadım, evimiz, evimizdeki çöpümüz bile eşimle benim çabalarımla yapıldı, aileler gelir kalır başım üstüne ama en azından birşey diyemezler, çöp benim çöpüm der çıkarım işin içinden :)
esınız babasıyla yanlıs konusmus uslubu bu olmamalıydıKaynanayı gaza getirmeye çalışıyor şimdi kp aradı oğlum annen yalnış konuşmuş ikinizde benim evladmsnz falan dedi eşim bir daha hiç birinizle konuşmuycam degmiyorsunuz dedi sizin tek bir torununuz gelininiz var gidin onlarla ilgilenin dahada oğlum var demeyin dedi kapattı telefonu
Neden pozitif ayrımcılık olsun? Elti konu sahibinden önce evlenmiş ve kayınpederin aldığı eve oturmuş.Kayınvalidesine yakın oturmak istemiyorsa baştan söyleyecekti yıllarca oturup sonra konu sahibinin evine göz dikmenin haklı bir tarafı yok.Gerçekten buradaki üyeleri anlamakta zorluk çekiyorum, hep tek taraflı yorumlanıyor.
Eğer Eltiniz gelip buraya, kv ve kb eltime ev verdiler ben çocuğumla böyle sürünüyorum diye konu açsa, herkes eltinizi tutacaktı. Ya da uzak evi diğer geline verdiler beni yanlarında tuttular diye konu açsa yine herkes eltinizi tutup, size laf söyleyecekti.
Olay şu ki her iki konuda da insanların kurulu düzenlerinden olması hoş değil. Olayın en başından siz kayrılmışsınız ve eltinizin haklı eksikliği mevcut bu konuda. KV'de bunun farkında olduğundan orta yolu bulmaya çalışmış, bunu uygun dille dile getirebilir ve ortalık karışmadan halledebilirdiniz. Benim düşüncem eltiniz size yapılan pozitif ayrımcılığı kendisine de isteme amaçlı dile getirmiş bunu ve kvniz çözüm olarak böyle bir şey bulmuş. Olaylar anlaşılmadan tek taraflı saldırmak hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?