- 10 Mart 2018
- 242
- 222
- 103
- 31
Valla bu ne çirkefliktir. Siz onun seviyesine inmemelisiniz bence. Bırakın ne konuşursa konuşsun. Tapusu eşinize ait olan bir evin üzerinde kimsenin hakkı olamaz. Sakin olun kavgaya laf dalaşına gerek yokgittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Düşüncelerimiz ve görüşlerimiz aynı değil olmak zorunda da değil sizin başınıza gelirse siz öyle davranırsınız ama ben davranmıyorum herkesin görüşü farklıdır bende böyle düşünüyorumEv sizin değilmiş ki. Tapu eşinizin üzerine ama ev kayinvalidenizin. Istediğiniz kadar masraf yapın bu gerçek değişmez. Eminim benim evimde oturun diye kafaniza silah dayamamistir kadin. Gidip ev tutsaydiniz kendinize. Bedava evde otururken bir zahmet masrafini yapacaksiniz zaten. Eğer vicdanınız elverecekse, eşiniz de anasının evini karısı istedi diye habersiz satıp üstine konacak karakterdeyse satın tabi. Ha bunun daha ahlaki çözümleri var, kayinvalidenizin konuşup böyle bir değişim yapılacaksa biz kendi evimize geçelim diyebilirsiniz mesela.
İşte bende bunu anlatıyorum tamda konu sizin anlatmak istediğiniz gibi gerçekten çok doğru anlamışsınız sagolunValla olay kimin başına gelse konu sahibinden daha ağır tepkiler verir. Bence en gerekli olanı yapmışsınız, eşşek olana semer vuran çok olur hesabı millete bir yumuşak yüz gösterdin mi donuna kadar almaya kalkarlar. Her iki kardeşe de ev alınsın, birisi deli gibi eve yatırım yapıp adam etsin diğeri de olduğu gibi konmaya çalışsın. Eltiniz çok üçkağıtçı yaa sinir oldum kadına, kv nın de onun ağzıyla gelip sizinle konuşması peki. Olaylarca yani!! Evini satma keyfini çıkara çıkara da otur derim.
Amacıda aynen oAy şekilde eltide yillardir kvnin evinde oturuyormuş. Yani iki gelinde kv evinde oturuyor. Konu sahibi evine tadilat yaptırmış. Elti yaptırmamış. Bu durumda elti hazıra konma cabasinda gibi gözüküyor
Evler aynı arkadaşım sadece benim evimde doğalgaz var o evini pis tuttuysa bundan bananediğer gelin haklı. iki evi de kv aldıysa neden kotüsünde diğeri oturuyor.
3 yıl siz iyisinde oturduysanız 3 yıl da o iyisinde otursun.
yada iki ev satılıp paralar bölüştürülsün herkes istediği evi alsın.
yada siz çok cıngar cıkarıyorsanız kv nin diğer geline yeni bir ev alması lazım. oturduklarını satıp sizinkinin emsalinde bir ev alması lazım. adil olmak istiyorsa oyle olmalı.
Amacıda aynen o
Düşünceniz aynı bizim komşunu gibidiğer gelin haklı. iki evi de kv aldıysa neden kotüsünde diğeri oturuyor.
3 yıl siz iyisinde oturduysanız 3 yıl da o iyisinde otursun.
yada iki ev satılıp paralar bölüştürülsün herkes istediği evi alsın.
yada siz çok cıngar cıkarıyorsanız kv nin diğer geline yeni bir ev alması lazım. oturduklarını satıp sizinkinin emsalinde bir ev alması lazım. adil olmak istiyorsa oyle olmalı.
Olay hangi grlinin başına gelse adil davranılmadığından bahseder bence. İlk gelinin suçu ne de kaynananın ağzının içinde oturuyor? Diğer gelin hem uzakta hem annesine yakın hem daha düzgün bir ev.Valla olay kimin başına gelse konu sahibinden daha ağır tepkiler verir. Bence en gerekli olanı yapmışsınız, eşşek olana semer vuran çok olur hesabı millete bir yumuşak yüz gösterdin mi donuna kadar almaya kalkarlar. Her iki kardeşe de ev alınsın, birisi deli gibi eve yatırım yapıp adam etsin diğeri de olduğu gibi konmaya çalışsın. Eltiniz çok üçkağıtçı yaa sinir oldum kadına, kv nın de onun ağzıyla gelip sizinle konuşması peki. Olaylarca yani!! Evini satma keyfini çıkara çıkara da otur derim.
Evet millet çok uyanık olmuşDüşünceniz aynı bizim komşunu gibi
95 metrekare aynı iki ev altlı üstlü, yeni gelin geldi senesine mutfagin dolabını yeniledi, doğalgaz sobasini petek yaptirdı, diğer gelin o ev benim hakkımdı diyorda duruyor.
Hazırı herkes ister , Sanada bir ev vermişler işte sende yap , hep milletinkinde  gözler
Pardon nasıl ev içi masrafı evin fiyatını binlerce lira arttırmaz , şoktayımOlay hangi grlinin başına gelse adil davranılmadığından bahseder bence. İlk gelinin suçu ne de kaynananın ağzının içinde oturuyor? Diğer gelin hem uzakta hem annesine yakın hem daha düzgün bir ev.
He evi istemesi falan çok manasız ama bir haksızlık olduğu gerçeğini de değiştirmez.
Yapılan masraflar da çok önmli değil evin değerini binlerce lira artırmaz ve bedava oturduğuna saysın denir.
Bedava otursun ne demek arkadaşım siz evlenince size bir ev eşya verilmiştir bunlar her oğlunu evlendiren ailenin yapması gereken dır ev almasa bile eşya alınır öyle bir amacı varsa baştan söyleseydi kiraya giderdim ben kimseye bana ev alın diye yalvarmadım ki ödedigim borçla eve tadilat masrafıyla çalışır para biriktirir gene ev alırdım niye beni boşa ugraştırdılar o zamanOlay hangi grlinin başına gelse adil davranılmadığından bahseder bence. İlk gelinin suçu ne de kaynananın ağzının içinde oturuyor? Diğer gelin hem uzakta hem annesine yakın hem daha düzgün bir ev.
He evi istemesi falan çok manasız ama bir haksızlık olduğu gerçeğini de değiştirmez.
Yapılan masraflar da çok önmli değil evin değerini binlerce lira artırmaz ve bedava oturduğuna saysın denir.
40 bin masraf yapınca üzerine 40 bin koyamazsınız. Daha önce ev alıp sattıysanız bu şekildedir.Pardon nasıl ev içi masrafı evin fiyatını binlerce lira arttırmaz , şoktayım
Ev alındığında iskanı yoktu ve sadece sıvası vardı inşaat halindeydi oturma iznini aldım içini baştan döşettim en ufak ayrıntısına kadar ben yaptım ve oturma izninide aldım ve 4 sene içinde evin yakınına sağlık ocağı yapıldı yeni marketler açıldı zaten şuan ev fiyatları çok pahalı 150 sen aşağıya kimse 3+1 bulamazPardon nasıl ev içi masrafı evin fiyatını binlerce lira arttırmaz , şoktayım
40 değil 50 bin koyarsınız, haklısınız.40 bin masraf yapınca üzerine 40 bin koyamazsınız. Daha önce ev alıp sattıysanız bu şekildedir.
Hayır hiçbiri verilmedi, 30 bin kadar para verildi ve evimize peşinat yaptık 10 yıl borca girdik. Eşyayı da zamanla aldık vs.Bedava otursun ne demek arkadaşım siz evlenince size bir ev eşya verilmiştir bunlar her oğlunu evlendiren ailenin yapması gereken dır ev almasa bile eşya alınır öyle bir amacı varsa baştan söyleseydi kiraya giderdim ben kimseye bana ev alın diye yalvarmadım ki ödedigim borçla eve tadilat masrafıyla çalışır para biriktirir gene ev alırdım niye beni boşa ugraştırdılar o zaman
Ben masraftan bahsetmedim evin değerinden bahsediyorum bu konu neden yalnış anlaşıldı 5 sene önce evler bu kadar pahalı değildi ve şuan ev fiyatları arttı nede bu40 bin masraf yapınca üzerine 40 bin koyamazsınız. Daha önce ev alıp sattıysanız bu şekildedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?