Eşiminde artık siniri çok bozuldu haklı olarak çok kızdıesınız babasıyla yanlıs konusmus uslubu bu olmamalıydı
adam ortada olan yanlısı duzeltmek ıcın aramıs
esınız de tek kalemde sılmıs
bu durumda ev varken ıyıydı olmayınca mı kotu olduk lafına kadar getırebılırler ısı
eltı kayınvalıde dedıkodusundan oteye gıtmeyecek bır meseleydı aslında
bellıkı eltı kendılerıne ev aldırmak ıstıyor bu durumu kullanarak
babayla bagı koparmasaydı keske esınız daha sakin konusabılırdı
Bence de , baştan almayacaktı. Ev almak gerçekten çok zor. Yıllardır kredi ödüyoruz biz. Gerçekten Allah kıymet bilmeyi nasip etsin. O kadıncağıza da sabır versin. Ne hayaller kurup para biriktirmiştir zamanında.Gelinler değil arkadaşım ben istemedim ev onlar aldı madem öyle baştan almıycaktı
Çocuk oyunu değil ki bu önce ev ver ben didiniyim çabalıyım sonra kokuşmuş eltinin birşeye yaramayan evine duvarları rutubetten çürümüş küf kokan leş gibi evinde otur yok öyle yağma o rüyasında belki görür eviherkes senin uslubuna takilmis ama ben seni cook takdir ettim valla. Hakkedenlere hakketigi gibi davranacaksin. EE ne yani siz bilirsiniz anneciiiiim mi diyecekmissiniz ? sana kizdigim tek nokta az bile yapmissin bence .......
Bence o kadına akıl lazım önce iki gelinin varsa eşit davranacaksın sadece birinin isteğine göre hareket edip diğerinin ne düşündügünün umrunda olmaması hiç hoş değil hem de hiçBence de , baştan almayacaktı. Ev almak gerçekten çok zor. Yıllardır kredi ödüyoruz biz. Gerçekten Allah kıymet bilmeyi nasip etsin. O kadıncağıza da sabır versin. Ne hayaller kurup para biriktirmiştir zamanında.
Siz kendi aldığınız evdemi oturuyorsunuz eşinizle yada şöyle söylüyim bekarken bir ev sahibi olup eşinizi o evdemi oturtursunuz evli olmak adı üstünde yuva kurmak demek madem öyle kimse evlenince ev sahibi olmasın herkes kendi ailesiyle yaşasınIsrarla eltiyi savunduğumu söylüyorsunuz ya pes diyorum. Üstüne basa basa kimseyi savunmadığımı 3. kez belirtiyorum. Bu konuyu çözecek olan iki erkek kardeştir, bu net. Eltilerin kendince göndermeli, püskürtmeli şeyler yapması tamamen saçmalık. Kendi emeğinle kazanmadığın, sırf evlenmesinden dolayı sahip oldukları şey için iki eltinin kavga etmesi gerçekten çok saçma.
Ama evlatlarınız eşleriyle hesap soramaz ne demek siz eşinize hiç mi hesap sormuyorsunuzkatılmıyorum hala aynı fikirdeyim .İlla eşitlik olacak diye tutturanlara da şaşıyorum.Ben şahsen 2 çocuğum olsa sitediğime istedığım malımı veririm kazanan benim evlatlarım da eşleri de asla hesap soramaz.
Bedava oturmak ne demek ya otel odasındanmı yada pansiyondanmı bahsediyorsunuz yuva kurmak denen bir deyim var madem öyle bedava oturmayalım evlenmeden önce rezervasyon yaptıralım boşanınca öderiz maksat bedava olmasınBen eltiyi savunmuyorum ki. Her ne olursa olsun sonuçta konu sahibi o evde otururken eltinin isteği büyük terbiyesizlik ama bu kimseye kendine ait olmayan bir evi satma hakkı vermez. Helal degildir. Bedava oturduğu evin tadilatınıda mi kayınvalide yaptirsaydi. Elbette masraf olacak. Madem öyle o masrafı yaptırmayıp kiraya çıksaydı. Yani eltinin yaptigi terbiyesizlik konu sahibinin planlarini hakli cikarmiyor. Dediğim gibi kocası annesinin evini izinsiz satabilecek tiynetteyse, konu sahibi de bu para haram olsa da benim de varsa çocukların da boğazından geçer derse, vebali boynuna. Elbette ne istiyorsa onu yapsın. Kimseyi zorla doğru olana yönlendiremeyiz. Ama unutmayın kul hakkına Allah bile karismiyor.
evet sormuyorum her kuruşun hesabını isterse kardeşine borç ya da hibe para verir yiğenlerine harçlık verir karışmam ben.insan kadın ya da erkek kendi kazandığı parayı evini ihmal etmıyorsa dilediği gibi harcamalı .evlilik esaret değildir maddi ve maneviAma evlatlarınız eşleriyle hesap soramaz ne demek siz eşinize hiç mi hesap sormuyorsunuz
Hırsızlık gasp ne demek ya ben kafalarına silahmı dayadım altlarındaki evimi aldım bana ev alın diye yalvardım mı şuan gerçekten sadece farkındalık yaratmak için yorum yaptığınızı düşünüyorum ya siz çok düşüncelisiniz yada yaşadığınız hayat toz pembe bilemedimValla konu sahibi ev kayınvalidemin ama esimin uzerine yazmis. Ben onun dedigini dogru varsayiyorum. Kaldi ki yasarken ev alip da bir cocugun uzerine yapmak mal kaçırmaya girer eger eşit biçimde diğer çocuğa da yatırım yapılmadıysa. Eğer eltinin eşine de eşdeğer bir ev verildiyse elti diğerini istemezdi diye düşünüyorum. Dediginiz gibi tamamen konu sahibinin eşinin olsaydı o ev, kvnin olmasaydı zaten konu sahibi bu kadar hırslanmazdı.guler geçerdi. Elti de böyle bir cümle kuramazdı zaten. Benim eltim niye benim evime yerleşmek istediğini söyleyemiyorsa bu elti de söyleyemezdi. Zaten ilk yorumumda da konu sahibi evin asıl sahibinin kv olduğunu yalanlamadı. Yani gereksiz savunmalara gerek yok. Elti nasıl bir çiğlik yaparsa yapsın konu sahibi bu planlarını gerçekleştirirse kimse kusura bakmasın bunun adı gasp olur, hırsızlık olur, hakka girme olur. Gasp ettiğin malın anne ya da babana ait olması yaptığını helal kılmaz.
Yani ne demek istediğimi bile anlamamış yüksek saçmalamışsınız. Iyi evlenen herkese adamın ailesi ev versin madem yuva kuruluyor diye. Evi olmayan da kirayı karşılaşın. O ev kayinvalidenizin bunu siz yazmışsınız ben değil. Kaldı ki bu eltinizi haklı çıkarmaz. Onun yaptığı zaten doğru değil. Ama o yanlış yaptı diye sizin olamayan bir malı satabilecekseniz gönül rahatlığıyla zaten neden konu açıyorsunuz.Bedava oturmak ne demek ya otel odasındanmı yada pansiyondanmı bahsediyorsunuz yuva kurmak denen bir deyim var madem öyle bedava oturmayalım evlenmeden önce rezervasyon yaptıralım boşanınca öderiz maksat bedava olmasın
O evde oturmaniz değil, kvnin rızası olmadan satmanizdan bahsediyorum. Hayır toz pembe bir hayatım yok. Tam tersi hayatında hiçbir şeye konmadım. Her şeyi alinterimle kazandım rabbime bin şükür.Hırsızlık gasp ne demek ya ben kafalarına silahmı dayadım altlarındaki evimi aldım bana ev alın diye yalvardım mı şuan gerçekten sadece farkındalık yaratmak için yorum yaptığınızı düşünüyorum ya siz çok düşüncelisiniz yada yaşadığınız hayat toz pembe bilemedim
Peki evinizi başkasına verse illa onuda sorarsınız yani o kadarda değil kurulu düzeniz vs dimi biz burda paradan puldan bahsetmiyoruz istediği haçlıksa verilir ama bir evse istenilen verilmezevet sormuyorum her kuruşun hesabını isterse kardeşine borç ya da hibe para verir yiğenlerine harçlık verir karışmam ben.insan kadın ya da erkek kendi kazandığı parayı evini ihmal etmıyorsa dilediği gibi harcamalı .evlilik esaret değildir maddi ve manevi
Ben 16 yaşından beri çalıştım ve yatı katı olan zengin biriyle evlenmedim asgari ücretle çalışan biriyle evlendim ve günde 16 saat çalıştım hamileyken neden evin borcu bitsin diye hazıra konsam dediğin gibi en başından evi arabası olan çok zengin biriyle evlenirdim kullandığınız tabirler çok kırıcıYani ne demek istediğimi bile anlamamış yüksek saçmalamışsınız. Iyi evlenen herkese adamın ailesi ev versin madem yuva kuruluyor diye. Evi olmayan da kirayı karşılaşın. O ev kayinvalidenizin bunu siz yazmışsınız ben değil. Kaldı ki bu eltinizi haklı çıkarmaz. Onun yaptığı zaten doğru değil. Ama o yanlış yaptı diye sizin olamayan bir malı satabilecekseniz gönül rahatlığıyla zaten neden konu açıyorsunuz.
O evde oturmaniz değil, kvnin rızası olmadan satmanizdan bahsediyorum. Hayır toz pembe bir hayatım yok. Tam tersi hayatında hiçbir şeye konmadım. Her şeyi alinterimle kazandım rabbime bin şükür.
Derdim kırmak değil sizi. Farkındaysanız baştan itibaren eltinize hiç hak vermedim ben. Ama fevri davranıp kendinizi yanlışa suruklemeyin. Kendiniz ev kayinvalidemin ama tapu eşimin üzerine yazdınız ben de sizin bu cümleniz üzerine yazıyorum. Eğer o evi satarsanız buraya yazdığınız yazacağınız hiçbir açıklama size ait olmayan bir malı sattığınız gerçeğini değiştirmeyecek. Tapu eşinizin de olsa ev kvnin. Kendinizi bu duruma düşürmeyin, varsa evlatlarinizin boğazından haram geçirmeyin . Zaten eltiniz gelip sizi zorla çıkaracak değil. O anlatır kv dinler en fazla. Eğer kv ona uyar çıkın derse diğer eve de geçmez, buyur hayrını gör dersiniz. Sizi kaybetmiş olur.Ben 16 yaşından beri çalıştım ve yatı katı olan zengin biriyle evlenmedim asgari ücretle çalışan biriyle evlendim ve günde 16 saat çalıştım hamileyken neden evin borcu bitsin diye hazıra konsam dediğin gibi en başından evi arabası olan çok zengin biriyle evlenirdim kullandığınız tabirler çok kırıcı
alla alla ben sizle aynı fıkırdeyim zaten yorumlarıma bakarsanız .bu yazdıklarım başka yorum uzerıneydi size değilPeki evinizi başkasına verse illa onuda sorarsınız yani o kadarda değil kurulu düzeniz vs dimi biz burda paradan puldan bahsetmiyoruz istediği haçlıksa verilir ama bir evse istenilen verilmez
verdığım malı geri istemem dıyorum yorumları doğru okuyun amma atarlısınız sizle aynı fikirdeyim eltiye kızıp burdakilere çatmayın.malımı istedığım şekılde paylaştırırım.verdıkten sonra benden çıkmıştır tasarrrufu ısteyen ıstedığını yaparAma evlatlarınız eşleriyle hesap soramaz ne demek siz eşinize hiç mi hesap sormuyorsunuz
Sonuna kadar haklısın canım kararından asla vazgeçme yedirme hakkını her ne kadar evi onlar almış olsada geri kalanlar için sen kendi tırnaklarınla kazıyarak yapmışsın. Dalga geçer gibi oturduğun eve oturmayı istemek ne demek eltinde az uyanık değilmiş ha asıl çirkef olan da eltin.Ben 16 yaşından beri çalıştım ve yatı katı olan zengin biriyle evlenmedim asgari ücretle çalışan biriyle evlendim ve günde 16 saat çalıştım hamileyken neden evin borcu bitsin diye hazıra konsam dediğin gibi en başından evi arabası olan çok zengin biriyle evlenirdim kullandığınız tabirler çok kırıcı
Siz kendi aldığınız evdemi oturuyorsunuz eşinizle yada şöyle söylüyim bekarken bir ev sahibi olup eşinizi o evdemi oturtursunuz evli olmak adı üstünde yuva kurmak demek madem öyle kimse evlenince ev sahibi olmasın herkes kendi ailesiyle yaşasın
Pardonn devreler karıştı bende :)alla alla ben sizle aynı fıkırdeyim zaten yorumlarıma bakarsanız .bu yazdıklarım başka yorum uzerıneydi size değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?