Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Eşiminde artık siniri çok bozuldu haklı olarak çok kızdı

Gelinler değil arkadaşım ben istemedim ev onlar aldı madem öyle baştan almıycaktı
Bence de , baştan almayacaktı. Ev almak gerçekten çok zor. Yıllardır kredi ödüyoruz biz. Gerçekten Allah kıymet bilmeyi nasip etsin. O kadıncağıza da sabır versin. Ne hayaller kurup para biriktirmiştir zamanında.

herkes senin uslubuna takilmis ama ben seni cook takdir ettim valla. Hakkedenlere hakketigi gibi davranacaksin. EE ne yani siz bilirsiniz anneciiiiim mi diyecekmissiniz ? sana kizdigim tek nokta az bile yapmissin bence .......
Çocuk oyunu değil ki bu önce ev ver ben didiniyim çabalıyım sonra kokuşmuş eltinin birşeye yaramayan evine duvarları rutubetten çürümüş küf kokan leş gibi evinde otur yok öyle yağma o rüyasında belki görür evi

Bence o kadına akıl lazım önce iki gelinin varsa eşit davranacaksın sadece birinin isteğine göre hareket edip diğerinin ne düşündügünün umrunda olmaması hiç hoş değil hem de hiç

Siz kendi aldığınız evdemi oturuyorsunuz eşinizle yada şöyle söylüyim bekarken bir ev sahibi olup eşinizi o evdemi oturtursunuz evli olmak adı üstünde yuva kurmak demek madem öyle kimse evlenince ev sahibi olmasın herkes kendi ailesiyle yaşasın

Ama evlatlarınız eşleriyle hesap soramaz ne demek siz eşinize hiç mi hesap sormuyorsunuz

Bedava oturmak ne demek ya otel odasındanmı yada pansiyondanmı bahsediyorsunuz yuva kurmak denen bir deyim var madem öyle bedava oturmayalım evlenmeden önce rezervasyon yaptıralım boşanınca öderiz maksat bedava olmasın

Ama evlatlarınız eşleriyle hesap soramaz ne demek siz eşinize hiç mi hesap sormuyorsunuz
evet sormuyorum her kuruşun hesabını isterse kardeşine borç ya da hibe para verir yiğenlerine harçlık verir karışmam ben.insan kadın ya da erkek kendi kazandığı parayı evini ihmal etmıyorsa dilediği gibi harcamalı .evlilik esaret değildir maddi ve manevi

Hırsızlık gasp ne demek ya ben kafalarına silahmı dayadım altlarındaki evimi aldım bana ev alın diye yalvardım mı şuan gerçekten sadece farkındalık yaratmak için yorum yaptığınızı düşünüyorum ya siz çok düşüncelisiniz yada yaşadığınız hayat toz pembe bilemedim

Yani ne demek istediğimi bile anlamamış yüksek saçmalamışsınız. Iyi evlenen herkese adamın ailesi ev versin madem yuva kuruluyor diye. Evi olmayan da kirayı karşılaşın. O ev kayinvalidenizin bunu siz yazmışsınız ben değil. Kaldı ki bu eltinizi haklı çıkarmaz. Onun yaptığı zaten doğru değil. Ama o yanlış yaptı diye sizin olamayan bir malı satabilecekseniz gönül rahatlığıyla zaten neden konu açıyorsunuz.
O evde oturmaniz değil, kvnin rızası olmadan satmanizdan bahsediyorum. Hayır toz pembe bir hayatım yok. Tam tersi hayatında hiçbir şeye konmadım. Her şeyi alinterimle kazandım rabbime bin şükür.

Peki evinizi başkasına verse illa onuda sorarsınız yani o kadarda değil kurulu düzeniz vs dimi biz burda paradan puldan bahsetmiyoruz istediği haçlıksa verilir ama bir evse istenilen verilmez

Ben 16 yaşından beri çalıştım ve yatı katı olan zengin biriyle evlenmedim asgari ücretle çalışan biriyle evlendim ve günde 16 saat çalıştım hamileyken neden evin borcu bitsin diye hazıra konsam dediğin gibi en başından evi arabası olan çok zengin biriyle evlenirdim kullandığınız tabirler çok kırıcı

Derdim kırmak değil sizi. Farkındaysanız baştan itibaren eltinize hiç hak vermedim ben. Ama fevri davranıp kendinizi yanlışa suruklemeyin. Kendiniz ev kayinvalidemin ama tapu eşimin üzerine yazdınız ben de sizin bu cümleniz üzerine yazıyorum. Eğer o evi satarsanız buraya yazdığınız yazacağınız hiçbir açıklama size ait olmayan bir malı sattığınız gerçeğini değiştirmeyecek. Tapu eşinizin de olsa ev kvnin. Kendinizi bu duruma düşürmeyin, varsa evlatlarinizin boğazından haram geçirmeyin . Zaten eltiniz gelip sizi zorla çıkaracak değil. O anlatır kv dinler en fazla. Eğer kv ona uyar çıkın derse diğer eve de geçmez, buyur hayrını gör dersiniz. Sizi kaybetmiş olur.

Peki evinizi başkasına verse illa onuda sorarsınız yani o kadarda değil kurulu düzeniz vs dimi biz burda paradan puldan bahsetmiyoruz istediği haçlıksa verilir ama bir evse istenilen verilmez
alla alla ben sizle aynı fıkırdeyim zaten yorumlarıma bakarsanız .bu yazdıklarım başka yorum uzerıneydi size değil

verdığım malı geri istemem dıyorum yorumları doğru okuyun amma atarlısınız sizle aynı fikirdeyim eltiye kızıp burdakilere çatmayın.malımı istedığım şekılde paylaştırırım.verdıkten sonra benden çıkmıştır tasarrrufu ısteyen ıstedığını yapar

Sonuna kadar haklısın canım kararından asla vazgeçme yedirme hakkını her ne kadar evi onlar almış olsada geri kalanlar için sen kendi tırnaklarınla kazıyarak yapmışsın. Dalga geçer gibi oturduğun eve oturmayı istemek ne demek eltinde az uyanık değilmiş ha asıl çirkef olan da eltin.

Tapuyu oğlunun üstüne yaptıysa o ev artık kayınvlidenin değildir. Evi verirken kendi aralarında anlaşma yaptılarsa farklı olur tabi. Elti keşke başkasının evine gözünü dikeceğine bize destek olun daha büyük eve çıkalım deseydi.

Neden illa bir tarafın ev alması gerekiyor? 2 kişi çalışıp kendi birikimiyle ev alamıyor mu? Kendiniz evi eşinizin ailesi tarafından alındığını söylüyorsunuz, yani sizin bu ev üstünde karar vermek için net bir söz hakkınız yok. Sadece şanslısınız ve hayata 1-0 önde başlamışsınız, Eğer evi siz kendiniz alsaydınız zaten bunlar yaşanmazdı. Olay zaten ev değil.

Olay şu; ortada iki erkek kardeş var ve iki erkek kardeşe ev verilmiş. Evle ilgili problem varsa iki erkek kardeş çözer. Fakat sizin bu saldırıcı tavrınızdan anladığım kadarıyla dominant bir yapınız var, bu yüzden sizin karşı tarafa çokta iyi davrandığınızı düşünmüyorum.

Tekrar, tekrar defalarca yazıyorum. Eltiniz haklı değil, siz de haklı değilsiniz. Siz eşinizi ailesine karşı dolduruyorsunuz. Ev eşinizin ailesi tarafından alındıysa ki böyle söylüyorsunuz, bırakın eşiniz çözsün bu durumu. Eşinizin yuvanızı koruyacağına güveniniz mi yok yoksa? Bu yüzden mi bu kadar atarınız, gideriniz?

Ben sizin eşiniz olsam ve şu yazılanları okusam, benim ona bakacağıma güvenmiyor, onu açıkta bırakacağımı düşünüyor diye üzülürdüm. Bırakın ev meselesini iki kardeş çözsün. Eğer bu tür meseleleri karı koca olarak çözmek istiyorsanız kendi ortak birikiminizle bir şeyler elde ederek yapabilirsiniz.

Kaynım yüksek ticari zekası nedeni ile 5 yılda bir hayatına sıfırdan başlamayı kendine bir yaşam felsefesi haline getirmiş birisi.Dolayisi ile ev bark sahibi olamadı.Gecen yıl kayınvalidem ailesinden kalma eski bir evi kaynima verdi. O da iki/üç ay emek ve 40.000 TL yi aşkın bir parayla(duyduğum kadarı ile bu parada kayınpederimin tuzu da var)evin herşeyini yeniledi.Biz hediye olarak eve ayakkabilik yaptirmayi teklif ettik.Eltim; "Sen hamile halinle calisiyorsun,sen ev aldiginda biz sana ne yaptik,düşünmüşsunuz teşekkür ederim ama kabul edemem" dedi ve bana ev hediyesi aldirmadi.Bura da açılan konulara kadar ben bunlarin normal ,olmasi gereken olduğunu düşünüyordum. Aslında biz eltimle pek çok kardeşin başaramadığını yakalamışiz.Birbirinin iyiliği için nefsini kenara birakamayan kardeşler ve onların cekirdek ailesi ,bu cekismelerle hiçbir zaman mutlu/huzurlu olamaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…