Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Benim seviyemi sorgulama hakkına pek sahip değilsin galiba

Kimse çocuğuna ev almak zorunda değil ama alıyorsa da geri istiyorum demek kalleşliktir. Ben sizin gibi yapamazdım belki ama size hak veriyorum. Hiçkimse son raddeye gelene kadar bu şekilde davranmaz. Neler yaşamışsınız ki sizi bu noktaya getirmişler.

Ev kayınvalideninse satamazsın,seninse elti alamaz. Bu cümlelerin tutarlı bir yanı yok.

Sağol desteğin için :)

Kız haline şükret diyorum 10.sayfada yazdığım yorumu görmedin galiba

Ben fesat değilim açıkçası sadece gerekene gerektiği gibi davranıyorum hepsi bu
İlk olarak carlamanız gereken kişi kaynananızdır bana göre eltinizden önce
Size gelip bunu söylüyorsa .
İkinci olarak it ürür kervan yürür derim ben
Konuşsun dursun
Zorlamı çıkaracak evden

Eşin ne düşünüyor bu konuda senin tarafındaysa ve evde senin sözün geçiyorsa o eltı avucunu yalar zaten merak etme... tavsiyem sakın evi satma çünkü ortada bir para olursa birazını ver şu kadarını ver lafları ortaya dökülür. Ama evini senden kimse alamaz merak etme.

Ya ben mi anlamadım ?
Evi neden satıyorsunuz sebep !
Sizi zorla dışarı mı atacak .
Ev kimin üstüne.
Kv neden sizinle konuştu evi eltine ver mi dedi de açtınız ağzınızı yumdunuz gözünüzü ?

Evi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret
Kayınvalideniz ne dedi peki evden çık öbür gelinim gelip oturacak dedimi Ayrıca evi onlar almış size artık ev sizin eltinizin algılama sorunumu var oturduğunuz evi elinizden almaya kalkıyor ne saçma gitsin başka ev bulsun kendine resmen basitlik

sırf çalışmaktan bebeğimi kaybettim demişsiniz. dünya malına bu kadar kıymet vermeseydiniz keşke. alt tarafı dört duvar.
Borçlar olunca başka yapck birşeyim kalmadı yetmedi eşimin maaşı sizde olsaydınız sizde aynısını yapardınız çalışmayıp ne yapsaydım icralarla borçlularlamı ugraşsaydım

Onu ima etti yok gelmiş böyle demiş çocuğu üşüyormuş evi sogukmuş sobayla ugraşamıyormuş benim ev dogalgazlıymış oda alsaymış 4 bin lira verip bu kadarda insan kötü olurmu ya

İlk olarak carlamanız gereken kişi kaynananızdır bana göre eltinizden önce
Size gelip bunu söylüyorsa .
İkinci olarak it ürür kervan yürür derim ben
Konuşsun dursun
Zorlamı çıkaracak evden
Kaynanaya ayrı laf yaptım zaten oda nasibini aldı

Buyuk bi ofke kontrolsuzlugu var bence sizde de.

Evin icini yaptirmis olmaniz evi onlarin alip sahibinin onlar oldugu gercegini degistirmez. Hem onlarin evini nasil satiliga cikartiyorsunuz? Hem onlarin aldigi evde oturup hem de hakaret etmenize anlam veremedim? Kendi evinde oturmak istemesi ne kadarda normal di mi?

Onlar bizden önce evlendi ne yazık ki seçim şansım olmadı hem de ben eşimle tanışmadan önce evliydiler
Ka
Borçlar olunca başka yapck birşeyim kalmadı yetmedi eşimin maaşı sizde olsaydınız sizde aynısını yapardınız çalışmayıp ne yapsaydım icralarla borçlularlamı ugraşsaydım
İlk önce bir sakin olun bu şekilde fevri davranısrsanız suçlu siz olursunuz eltiniz kişisi hakli çıkar geldi bana saldırdı bir ev için kavga çıkardı diye..haklıyken haksız olursunuz bence sakince konuşun derdinizi önce eşinizle sonra kayınvalidenizle..söyleyin çektiklerinizi ben bebeğimi kaybettim borç ödedim o kadar çalıştım ettim..vs gibi ama lütfen sakin ve saygı çerçevesinde. Siz şu durumda haklı görünüyorsunuz sonuçta evi size vermişler ve hala o evde yaşarken eltiniz sizin evinizi istiyor, bize de daha büyük bir ev alabilrmiyiz bize bu oturduğumuz ev küçük geliyor el biryliğiyle çalışıp evi değiştirebilirz diye dertleşse neyse..

Bende onu diyorum dünya kadar ev varken neden benim evim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…