Benim seviyemi sorgulama hakkına pek sahip değilsin galibaVuuu yavaş gel ..
Hiç böyle şeylere gerek yoktu . Neden başkası için düzen bozuyorsun , hem de söz konusu olan yer senin kendi evin .. oturacaktiniz hepberaber, UyGUN bir DİLLE mümkün olmadığını soyleyecektiniz, olacaktı ,bitecekti .. Çok çirkin olmuş böyle .. seviye paçalarda ..
Onlar bizden önce evlendi ne yazık ki seçim şansım olmadı hem de ben eşimle tanışmadan önce evliydilerO zaman siz kv nin yanına yerleşseydiniz keşke.
Ev kayınvalideninse satamazsın,seninse elti alamaz. Bu cümlelerin tutarlı bir yanı yok.Slm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Sağol desteğin için :)O zaman hiç bir hakkı yok bunu yapmaya kusura bakmasın ama ben o eltinin.........şimdiye kadar oturmus da şimdi rahat mı batmış onlara da ev alınmış size de ayrıca o kadar masraf yaptığın evden çıkıp ona mı vereceksin hangi hakla hangi hadle soyleyebiliyor böyle biseyi az bile yapmışsın arkandayım sonuna kadar
Soyle bir gelin olup da aha boyle de bir kaynana bulamadim ben de kadin miyim valla supheliyim artik kendimdenYemin ediyorum hep yazacaklarimi yazıyorsun
Konu sahibine kimse bir şey yapamaz o yapar millete
İlk olarak carlamanız gereken kişi kaynananızdır bana göre eltinizden önceBen fesat değilim açıkçası sadece gerekene gerektiği gibi davranıyorum hepsi bu
Slm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Kayınvalideniz ne dedi peki evden çık öbür gelinim gelip oturacak dedimiEvi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret
Borçlar olunca başka yapck birşeyim kalmadı yetmedi eşimin maaşı sizde olsaydınız sizde aynısını yapardınız çalışmayıp ne yapsaydım icralarla borçlularlamı ugraşsaydımsırf çalışmaktan bebeğimi kaybettim demişsiniz. dünya malına bu kadar kıymet vermeseydiniz keşke. alt tarafı dört duvar.
Onu ima etti yok gelmiş böyle demiş çocuğu üşüyormuş evi sogukmuş sobayla ugraşamıyormuş benim ev dogalgazlıymış oda alsaymış 4 bin lira verip bu kadarda insan kötü olurmu yaKayınvalideniz ne dedi peki evden çık öbür gelinim gelip oturacak dedimiAyrıca evi onlar almış size artık ev sizin eltinizin algılama sorunumu var oturduğunuz evi elinizden almaya kalkıyor ne saçma gitsin başka ev bulsun kendine resmen basitlik
Kaynanaya ayrı laf yaptım zaten oda nasibini aldıİlk olarak carlamanız gereken kişi kaynananızdır bana göre eltinizden önce
Size gelip bunu söylüyorsa .
İkinci olarak it ürür kervan yürür derim ben
Konuşsun dursun
Zorlamı çıkaracak evden
KaOnlar bizden önce evlendi ne yazık ki seçim şansım olmadı hem de ben eşimle tanışmadan önce evliydiler
İlk önce bir sakin olun bu şekilde fevri davranısrsanız suçlu siz olursunuz eltiniz kişisi hakli çıkar geldi bana saldırdı bir ev için kavga çıkardı diye..haklıyken haksız olursunuz bence sakince konuşun derdinizi önce eşinizle sonra kayınvalidenizle..söyleyin çektiklerinizi ben bebeğimi kaybettim borç ödedim o kadar çalıştım ettim..vs gibi ama lütfen sakin ve saygı çerçevesinde. Siz şu durumda haklı görünüyorsunuz sonuçta evi size vermişler ve hala o evde yaşarken eltiniz sizin evinizi istiyor, bize de daha büyük bir ev alabilrmiyiz bize bu oturduğumuz ev küçük geliyor el biryliğiyle çalışıp evi değiştirebilirz diye dertleşse neyse..Borçlar olunca başka yapck birşeyim kalmadı yetmedi eşimin maaşı sizde olsaydınız sizde aynısını yapardınız çalışmayıp ne yapsaydım icralarla borçlularlamı ugraşsaydım
Ev kayınvalideninse satamazsın,seninse elti alamaz. Bu cümlelerin tutarlı bir yanı yok.
Daha öncede yazdım evi kayınpeder aldı ama eşim tapusunu kendi üstüne aldırdı ne olur ne olmaz diye zaten diğer yorumlarda da detaylı olarak belirttimEv kayınvalideninse satamazsın,seninse elti alamaz. Bu cümlelerin tutarlı bir yanı yok.
Bende onu diyorum dünya kadar ev varken neden benim evimKa
İlk önce bir sakin olun bu şekilde fevri davranısrsanız suçlu siz olursunuz eltiniz kişisi hakli çıkar geldi bana saldırdı bir ev için kavga çıkardı diye..haklıyken haksız olursunuz bence sakince konuşun derdinizi önce eşinizle sonra kayınvalidenizle..söyleyin çektiklerinizi ben bebeğimi kaybettim borç ödedim o kadar çalıştım ettim..vs gibi ama lütfen sakin ve saygı çerçevesinde. Siz şu durumda haklı görünüyorsunuz sonuçta evi size vermişler ve hala o evde yaşarken eltiniz sizin evinizi istiyor, bize de daha büyük bir ev alabilrmiyiz bize bu oturduğumuz ev küçük geliyor el biryliğiyle çalışıp evi değiştirebilirz diye dertleşse neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?