Off kızlar haksız mıyım sizce

offf evet herkes aynı şeyi diyo ben bile kabul edemiyorum. ki zaten kızla ilk tanıştığım günde olumsuz şeyler hissettim o kıza karşı ama nişanlım hep abartıyorsun dedi.

rahatsız olduğumu biraz dile getirmek istiyorum ama yine kıskaçlığa başladın diye tersliyo beni hep gelde bunu nişanlıma anlat. zor bi dönemden geçiyoruz üni bitti ama ikimizde de iş yok hala falan :S ben söylenmeye başlayınca da kavga ediyoruz hep aynısın sürekli kıskanıyorsun diye beni çıldırtıyor

Benden sana bir tavsiye sakın bundan birdaha nişanlına bahsetme .Bilincaltına onu ekiosun , senden eminim ama ondan emin değilim derken adamın kafasında o kız bana bişeyler hissediyor olabilir düşüncesini olusturuyorsun ve bu konusmalardan sonra kıza bakarken acaba bana asılıyomu filan die farklı algılamaya baslıor ve hiç sucu yokken beynine sokuosun ...Azıcık kendine hakim ol , kıskancım diosun ne oldu , kendine guven , kızla bişey olursa kokusu cıkar zaten , cıkarsada o seni kaybetsin sana adammı yok ? Neyin kaygısı bu ? Bunları demek kolay diosun bana biliorum ama kafanı baska seylere dagıt git gez toz arkadaslarınla düşünemeeye calıs ok ?

Bu konuyuda söyle cöz bekle gelsin ama suan sakın bişey söyleme daha , bulus deki ben birdaha yabancı birinin bulundugu ortamda kalmanı istemiorum anlamazsa ki erkekler biraz tahta oluor ne varki diorlar ( aslında ne varki diyerek sizin ona olan kıskanclıgınızı duyup , havaya girmek istiolar ) o zaman tersinden anlat ben deki benim erkek kardeşimin erkek arkadasıyla yalnız kalsam filan de o zaman anlar !

haklısın aslında ama gel bide onu içime anlat. o kuşku yok mu içimi kemiriyo sinirimden duramıyorum.
mesela dün nişanlım duşa girecem evde kimse yokken die mesaj attı bi 40 dk sonra da aradı beni dışarı çıkmış. ben duştan çıktım 5 dk sonra o kız geldi eve dedi tam zamanında çıkmışım dedi. evde tek kalmıyım die de markete doğru çıktım dolanacam kardeşim eve gelene kadar dedi. deli oldum . ama yaa iyi bakalım diye geçiştirdim.

Son düzenleme:
yanıtlıyorum;

haklı haksız yok burada
erkekler düz mantık O'nun için olay kafasını sokacak ve maddi yük olamayacak bir mekan ayrıntılarla ya da işin ahlaki boyutuyla ilgilenme peşinde değil
kardeşi ve arkadaşına gelince
onlarda senin zihninin gezindiği sularda yüzmüyorlar rahatlar
kıssadan hisse yapmnak istersek olan sana oluyor
boşuna yiyorsun kendini

galiba en doğru yanıt buydu :) ama benim içime o kurt bir kere düşmeye görsün işte :)

galiba en doğru yanıt buydu :) ama benim içime o kurt bir kere düşmeye görsün işte :)

bilirim o kurdu kemirir durur
yalnız kemirdiğini bir sen bilirsin kemirmesine değdiğini düşündüğün insan bunun farkında bile olmadığı zaman üzülen sen olacaksın
bir kurdun seni kemireceğini düşünse nişanlın zaten yapmaz
dediğim gibi düz mantık kafamı soktum maddi bakımdan yük yok işim bitsin döneyim
kendi huzurunu kaçırma nişanlın tarafından saçma sapan bulunacak hezeyanlarınla ilişkini yıpratma
ortada bir şey yok

kendi huzurunu kaçırma nişanlın tarafından saçma sapan bulunacak hezeyanlarınla ilişkini yıpratma
ortada bir şey yok

gerçekten çok sağol ya içimi rahatlattın biraz. oda aynısını diyo bu tarz konular açılınca saçma sapan triplere girip olayı abartma diyo sen bana güvenmiyor musun diyo. ( ki kendimden çok güveniyorum ona bu derece yani )

olan yine bizim ilişkimize oluyo zaten sonunda

canım ben de acıkcası yabancı bı kızla aynı evı paylasmasından rahatsız olurdum .

ancak nısanlınız gecıcı bı sure 1 hafta 2 hafta gıbı kısa bı sure gıbı sehır dısında

kalmak zorunda ıse,kardesınde kalması daha makbuldur .kardesının oturdugu ev varken

sımdı ne gerek var kı 2 hafta ıcın baska evın kırasına masraf yapmaya .

hıc gerek yok .o yuzden aklından kotu dusuncelerı at bıraz disini sık .

nısanlına da sureklı o kızdan bahsetme ,durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma

Boşuna kendini yiyip bitiriyorsun. Emin ol içinde olsa,ne ortam farkeder ne zaman. Dibinde bile yapardi istese.böyle bir şey olsa cooktan yapardı. Senden başkasını gözü gormuyordur eminim ki. Ha ama yaptığı bana göre çok yanlış. Düşündükçe kafanda daha olumsuz şeyler kurucaksin. O yüzden boşver,takma kafana bu kadar. Yıllardır seni seviyor olan 1 haftada mı olucak? 1 haftada mı bir kız yüzünden senden vazgecicek? Veya 1 haftadami o kız aklını celiçek? Tek dicegim üzülme boşuna:26:

Kesinlikle sen de haklisin. Yani ister istemez rahatsız olur insan hele bir de kızı gözün tutmadıysa. Ben de buna benzer bir durumu erkek arkadaşımla yaşamıştım hem de oldukça emrivaki bir şekilde. Kız ilerleyen dönemlerde onunla iletişim kurmaya devam etmişti hatta. O yüzden de problemler devam etmişti tabii ben rahatsız oldukça... Önemli olan sizin aranızdaki güven ve nişanlının koyacağı tavır. Çok rahatsız oluyorsan da bence nişanlın seni sevip sayıyorsa gidip arkadaşında da kalmalı yani.

ya çok sağolun kızlar :) biraz düşünmeye başlayınca sakinleşiyorum ama çok değil birazcık sakinleşiyorum :)

yapmak istese yapardı evet. ve beni çok seviyor . ayy yaa bak şimdi duygulandım bende onu çok seviyorum :) :)

güvenimde tam zaten. ama işte sonuçta bende haksız değilim yani :) neyse neyse şu 1 hafta sorunsuz bitse de nefes alsam :)

herkese teşekkür ediyorum :)

Sen tam olarak neden korkuyorsun ki şimdi ?

korkmak değil galiba bu sadece rahatsız olmak, içine sindirememek.

yoksa nişanlıma sonuna kadar güveniyorum. asla ters bişi yapmaz bundan da eminim. hatta o kız bişi yapsa yada hissettirse bile nişanlım sert tepki verir bunu da biliyorum.

ama işte şeytan aklıma binbir türlü hikayeler düşürüyo.

'' Sinek küçüktür ama mide bulandırır '' derler ya o hesap galiba. uygun değil hoş değil orda kalması ama o ne yapsın başka çaresi de yok. çelişiyorum kendimle işte :S

Bence cok yanlis birsey. Haklisiniz ama nisanliniza surekli bu konuya acarsaniz bir bakima da dikkatini kizin ustune cekersiniz diye dusunuyorum..

Yani ben gorumcenizin arkadasi yerinde olsam.. ve ev arkadasimin abisinin bizim evde kalmasi gerekse.. oncelikle kesinlikle ayni cati altinda olmak istemem.. ama nisanlinizin arkadaslari yok o ortamda ve kiz kardesimin evinde kalicam diye tutturursa ben olsaydim ev arkadasimin abisiyle ayni evde yuz goz olmak yerine, kendi arkadaslarimdan briinde bir sure misafir olurdum..

ev benim ve arkadasimin ortak evi olabilir ; ama ev arkadasimin abisinde bu dusunce ya da maddi imkan yoksa ben giderdim o evden..

yani ben erkek kuzenimle bile aile yokken ayni evde tek basima kalmam.. bir kadin bir erkek yalnizsa ucunculeri seytandir..

Herkes kotu dusunceli degildir elbette, ..

Herkes sapkin degildir..

Kesin birseyler olacak diye birsey de yoktur..

Ama tedbir den zarar gelmez.

Bu benim dusuncem..

Bence uygunu bu.

Ben cok yanlis buldum nisanlinizin yaptigi seyi.

Kizin ailesi durumddan haberdar mi?

Kiz onay veriyor mu 1 hafta daha evinde yabanci bir erkek gormeye?

O kizin abisi gelip kalsa 10 gun, nisanliniz kiz kardesinin yabanci bir erkekle ayni evde yasamasina onay verir miydi?

Ben 4 sene kiz arkadaslarimla ayni evde kaldim, cok da modern kizlardi hepsi ama hic bir zaman yatiya bir erkek misafirimiz olmadi anne babalarimizdan baska. Bazen arkadaslarimizi yemege davet ederdik kizli erkekli grup olarak hatta erkek arkadaslarimiz da gelirdi ama saat 10 oldu mu herkes tipis tipis evine giderdi.
Ben sahsen asla razi olmazdim evimde arkadaslarimin abisi gelsin kalsin... Bn mecbur muyum adami pijamali pijamali gormeye?

Ote yandan, kiz eger bu durumdan hosnutsa, nisanlinizin orada kalmasina raziysa olay daha da kotu. Tum gun evde fiziksel bir sey yasamasalar da filortlesecekler, ay banyoya geciyodum aman kahve yapayim mi sana da.. yazarken bile sinirlendim.

Soyleyin nisanliniza ya otele gecsin, ya baska bir arkadasina. Bu durum cok rahatsiz edici, kiz icin de sizin icin de....

Ne olursa olsun bekar bir kızla aynı evde kalıyor. Hem o kız de belki bu durumdan hoşlanmıyordur ama hatır gönül işine bir şey diyemiyordur. Bence çok yanlış ben kardeşim gibi bile görsem bir arkadaşımın abisinin benim evimde kalmasını istemem.

Biri erkek, diğeri kız.. Bir şey olacağından demiyorum ama yanlış!

bence abartıosun cok kısa zaman aralıgında kalıcakmıs nısanlın..

eger uzun bı sure kalsa neyse dıcektım ama bıkac gun yada haftadan bişi olmaz bosuna takmayın derım ben zaten guvenıormuşsunuzda..

ayrıca kıskandıgınızı bellı etmeyın.. aklına sokmayın kızı..kendınıze guvenın.. telaslanman saçma geldı...

eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma derler ya o misal güzelim. evet yapılan yanlıs ben olsam bende kabul etmem ama yapılacak bişey yok hem cokda kısa bi zaman kalmıs güvenmeyi denemekten baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…