ben olsam delirmiştim şimdiye!! dar ederdim ona kaldığı günleri! çünkü çok iyi kestirebiliyorum vaziyeti, bu tarz özellikle ev ortamında yakınlaşmalar olabiliyor. öyle bariz yakınlaşmalardan söz etmiyorum, ama minicik minicik alttan alta böyle ufak flörtcükler.. nişanlına güvenebilirsin, gayet düzgün bir insan da olabilir. ama bu zamanda ben tanımadığım bir kıza güvenmem, kaldı ki tanınanlar bile neler yaparken! ben bile senin adına rahatsız oldum orda kalmasından. bence o bahsettin diğer arkadaşının evinde kalması daha uygun.
Benden sana bir tavsiye sakın bundan birdaha nişanlına bahsetme .Bilincaltına onu ekiosun , senden eminim ama ondan emin değilim derken adamın kafasında o kız bana bişeyler hissediyor olabilir düşüncesini olusturuyorsun ve bu konusmalardan sonra kıza bakarken acaba bana asılıyomu filan die farklı algılamaya baslıor ve hiç sucu yokken beynine sokuosun ...Azıcık kendine hakim ol , kıskancım diosun ne oldu , kendine guven , kızla bişey olursa kokusu cıkar zaten , cıkarsada o seni kaybetsin sana adammı yok ? Neyin kaygısı bu ? Bunları demek kolay diosun bana biliorum ama kafanı baska seylere dagıt git gez toz arkadaslarınla düşünemeeye calıs ok ?
yanıtlıyorum;
haklı haksız yok burada
erkekler düz mantık O'nun için olay kafasını sokacak ve maddi yük olamayacak bir mekan ayrıntılarla ya da işin ahlaki boyutuyla ilgilenme peşinde değil
kardeşi ve arkadaşına gelince
onlarda senin zihninin gezindiği sularda yüzmüyorlar rahatlar
kıssadan hisse yapmnak istersek olan sana oluyor
boşuna yiyorsun kendini
galiba en doğru yanıt buydu :) ama benim içime o kurt bir kere düşmeye görsün işte :)
kendi huzurunu kaçırma nişanlın tarafından saçma sapan bulunacak hezeyanlarınla ilişkini yıpratma
ortada bir şey yok
Sen tam olarak neden korkuyorsun ki şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?