Kızlar o gun boşanacam diye eltim geldi . Bende yüz vermedim hic babamin yanında . Dedim babam hep geliyor hic gelmiyor . Simdi ayrılacağımı duydu geldi . Oğlumda yenge dedi babam annemi dövdü dedi . Biliyor ben onu gorunce yüz vermiyorum . Cunku bana cok eziyeti oldu . Ben hic gıtmıyorum . Hep geliyor . Saçma sapan seyler yapıp gidiyor . Olayın ikinci gunu geldi . Sabah esim evdeyken . Bende hogeldin demedim . Konuşmadım . Zaten canım sıkkin . Beni sordu ben sormadım . Dayanamadım dedim sen niye aramadan geliyorsun .boyle diyince sinirlendi ben Bidaha gelmem dedi . Ben dedim gelme demiyorum . Aramak görgü kuralidir. Baktım bana kızıyor . Ben de dedim babam hep geliyor . Niye gelmedin illa ayrılmayı düşündüğüm gun geldin . Buna cok kırıldım . Eşimde lavaboda esimi arıyor . Esimin yanında konuşuyor . Eşimde görmezden geldi. Sonra kustu evimden çıktı . Amaca bak sen esimi kışkırtacak beni dövdürtecek eşimde kulağını sağır etti hic karışmadı ben ama kendimi savundum. Bu kadın cok yüzsüz kizlar .Gorumcemin kızıda bizdeydi 3gun boyunca . Eşine anlatmış gorumcemi çağırmışlar konuşmuşlar . Ben gittim beni üzdü . Yalan yanlış seyler anlatmış . Bana kırıldığını söylemiş . Bende dedim ben kus degilim kırılmadımda . Gorumcem yüz yüze kozlarınizi paylaşın . Ben dedim yüz yüze konusacak bisey yok dedim . Kaynanam gelsin bu konular konuşacaklarımis . Ben bunaldım kızlar .ben bunlarlami uğraşacağım . Gorunce dedim . Eltime ben o gun cok moralim bozuktu daha esimle aramı düzeltmeden sen geldin kusura bakma diyeyimmi . Bu eltim benle konuşmazsa cok iyi olur. Her gun rahatsız ediyor. Yalan yanlış laf çıkartıyor sülalede kimse konuşmuyor adını deli koymuşlar . Gorumcem diyor kırkın dedim ben kırılmamış konuşmasada saygı duyarım . Ne yapayım bilmiyorum kaynanam daha iyi eltimin yanında . Zamana bırakıyorum kizlar. Başka yapacak bisey yok . Tek kızım ne gelenim var ne zararım ne istiyor anlamadım deliler . Hersey üst üste geldi kizlar isin icinden çıkamadım . Bu Durum yaşandı . Hic pişman degilim . Neden bilmiyorum psikolojikmen cok rahatım . Altan almaktan bıkmıştım kötüye sen iyisin ben kötüyüm demekten bıkmıştım . bir öz güven gelmis anlamadım . Yoksa yoruldummu bu durumdan . Anlamadım . Desteginize cok ihtiyacım var kizlar .Kaynanam burda değil memlekete gitmiş . Gelince konuşacaklarımis . Rabbim kurtarır isallah kızlar . Kizlar yoruldum burda tanıdığım kimse yok . Ne yapayım kime anlatayım bilmiyorum .