Off kızlar off neler oldu neler

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar o gun boşanacam diye eltim geldi . Bende yüz vermedim hic babamin yanında . Dedim babam hep geliyor hic gelmiyor . Simdi ayrılacağımı duydu geldi . Oğlumda yenge dedi babam annemi dövdü dedi . Biliyor ben onu gorunce yüz vermiyorum . Cunku bana cok eziyeti oldu . Ben hic gıtmıyorum . Hep geliyor . Saçma sapan seyler yapıp gidiyor . Olayın ikinci gunu geldi . Sabah esim evdeyken . Bende hogeldin demedim . Konuşmadım . Zaten canım sıkkin . Beni sordu ben sormadım . Dayanamadım dedim sen niye aramadan geliyorsun .boyle diyince sinirlendi ben Bidaha gelmem dedi . Ben dedim gelme demiyorum . Aramak görgü kuralidir. Baktım bana kızıyor . Ben de dedim babam hep geliyor . Niye gelmedin illa ayrılmayı düşündüğüm gun geldin . Buna cok kırıldım . Eşimde lavaboda esimi arıyor . Esimin yanında konuşuyor . Eşimde görmezden geldi. Sonra kustu evimden çıktı . Amaca bak sen esimi kışkırtacak beni dövdürtecek eşimde kulağını sağır etti hic karışmadı ben ama kendimi savundum. Bu kadın cok yüzsüz kizlar .Gorumcemin kızıda bizdeydi 3gun boyunca . Eşine anlatmış gorumcemi çağırmışlar konuşmuşlar . Ben gittim beni üzdü . Yalan yanlış seyler anlatmış . Bana kırıldığını söylemiş . Bende dedim ben kus degilim kırılmadımda . Gorumcem yüz yüze kozlarınizi paylaşın . Ben dedim yüz yüze konusacak bisey yok dedim . Kaynanam gelsin bu konular konuşacaklarımis . Ben bunaldım kızlar .ben bunlarlami uğraşacağım . Gorunce dedim . Eltime ben o gun cok moralim bozuktu daha esimle aramı düzeltmeden sen geldin kusura bakma diyeyimmi . Bu eltim benle konuşmazsa cok iyi olur. Her gun rahatsız ediyor. Yalan yanlış laf çıkartıyor sülalede kimse konuşmuyor adını deli koymuşlar . Gorumcem diyor kırkın dedim ben kırılmamış konuşmasada saygı duyarım . Ne yapayım bilmiyorum kaynanam daha iyi eltimin yanında . Zamana bırakıyorum kizlar. Başka yapacak bisey yok . Tek kızım ne gelenim var ne zararım ne istiyor anlamadım deliler . Hersey üst üste geldi kizlar isin icinden çıkamadım . Bu Durum yaşandı . Hic pişman degilim . Neden bilmiyorum psikolojikmen cok rahatım . Altan almaktan bıkmıştım kötüye sen iyisin ben kötüyüm demekten bıkmıştım . bir öz güven gelmis anlamadım . Yoksa yoruldummu bu durumdan . Anlamadım . Desteginize cok ihtiyacım var kizlar .Kaynanam burda değil memlekete gitmiş . Gelince konuşacaklarımis . Rabbim kurtarır isallah kızlar . Kizlar yoruldum burda tanıdığım kimse yok . Ne yapayım kime anlatayım bilmiyorum .

Senin eşin seni zaten dövüyor, kaynanan elinden alıyordu.
Sen akşamına adama iki ekmek bir yoğurt diyebilecek bir ruh haline girebiliyordun.
O baban da boşanma karar toplaşmasında seni haksız görüp, bağırıp çağırıp giden adam değil mi? Sen ona da güvenme derim.
Seni eşin tutmuyor bir kere, eltinde hata aramak baştan yanlış. İmam cemaat ilişkisi diyoruz buna biz.
Ayrıca eve gelen misafire neden geldin demen de yanlış, kendi ağzınla dedin fırsat arıyor diye. Sen de veriyorsun. Sen ağzını da bozsan, bu insanlar değişmeyecek, seni her şartta mutsuz etmeyi kafaya koymuşlar. O yüzden çözüm mözüm yok, kendi elin ekmek tutacak boşanacaksın tek yol bu.

ya arkadaşım bir kerede konu açarken paragraf başı yap.. özne yüklem noktalama işareti kullan..
okuduklarımızdan çıkarımlar yaparak yorum yapmak zor oluyor..

bunlar başına üşüşüp homini gırtlak yaparken sesin çıkmıyordu şimdi bütün hırsını eltinden çıkarmışsın..

Bende pek anlayamadım ama onlar konsey toplansin ne konusursa konuşsun sana gelirlerse hiiç muhatap olma

Benim diyecek konuşacak bişim yok de ve sus Lal ol ağzıni bıçakla acamasinlar
Yoksa bu işin sonu gene p.o.k

Kısaca biri durumu özet geçebilir mi? Kim gitmiş elti napmış, görümce kızı kim?
Şimdi karamelciğim, konu sahibinin bu konunun öncesinde açtığı 2 konu var. Seri gibi düşün birini okumayan ötekini çıkaramaz.
Neyse ilk konularında koca şiddeti, kayınvalide doldurması, kaynı görümcesi eltisi kim varsa bu konu sahibine ters giden tipler gibi şeyler içermekte.
Heh bu konuda da diyor ki eltim her kavgadan sonra bize damlıyor. Gıcık gıcık konuşup eşimi dolduruyor ki eşim beni dövsün o da sevinsin. Bu defa eşi ses çıkarmamış, bu da ağzına geleni saymış. Elti de gidip kaynanaya dökülmüş, kaynana da kozlarınızı paylaşacaksınız bilmem ne demiş. Görümceyle kızı da zaten şikayetçiymiş konu sahibinden, onlar da bir yandan bastırıyorlarmış. Konu sahibi şaşırmış artık, artık susmuyorum herkese sayıp dökeceğim ama kocamdan vazgeçmem, dövse de öldürse de kocam diyor.
Uff yoruldum. :KK51:

Arkadaşın terminolojisi benden daha değişik : )
Bi konusu vardı hani
Kayınvalidesine borç vermiş eşi, kayınvalideye gitmişlerdi bocu hatırlatmaya
Ödeme zamanı kayınvalide yan çizmiş biraz, konu sahibi de 'biz senin avuca para koyduk' yani borç verdik sende geri ver demiş
Sonra kıyamet kopmuş, kocası şiddet uygulamıştı
Kaynana oğlunu durdurmuştu kavgayı ayırmak için, konu sahibi kaçıp kendi evine gitmişti
Konu sahibi sonra tak diye eşine süt al diye mesaj atmıştı
İşte ondan sonra ayrılayım mı babamı mı çağırsam diyodu
Sanırım çağırmış
Görümce, görümcenin kızı, elti çok karmaşık ve bence önemsiz. Asıl sorun eş çünkü

Şimdi karamelciğim, konu sahibinin bu konunun öncesinde açtığı 2 konu var. Seri gibi düşün birini okumayan ötekini çıkaramaz.
Neyse ilk konularında koca şiddeti, kayınvalide doldurması, kaynı görümcesi eltisi kim varsa bu konu sahibine ters giden tipler gibi şeyler içermekte.
Heh bu konuda da diyor ki eltim her kavgadan sonra bize damlıyor. Gıcık gıcık konuşup eşimi dolduruyor ki eşim beni dövsün o da sevinsin. Bu defa eşi ses çıkarmamış, bu da ağzına geleni saymış. Elti de gidip kaynanaya dökülmüş, kaynana da kozlarınızı paylaşacaksınız bilmem ne demiş. Görümceyle kızı da zaten şikayetçiymiş konu sahibinden, onlar da bir yandan bastırıyorlarmış. Konu sahibi şaşırmış artık, artık susmuyorum herkese sayıp dökeceğim ama kocamdan vazgeçmem, dövse de öldürse de kocam diyor.
Uff yoruldum. :KK51:
Önceki iki konuyu okumadım ama ben yakalayabilmişim ya bi yerlerden. Kendime tebrik koydum vallahi.
Ben daha da özet geçeyim başta eş olmak üzere aile çıldırmış o_O

Pek anlamadim.sadece eltini hakkatten kovmaktan beter etmisin orayi anladim:)
Ya nasil yapiyosun bunu zaten ortalik karisik iyce kendini haksiz duruma dusurmusun.
lafa bile gelse bi hosgeldin der.eger mevzu aramaya kalkarsa bitti gecti der kapatirdin.
sonra fazla muhabbet olmayinca ceker giderdi.
Senin icin en iyisi biraz sessiz kal.kv gorumce elti biraz mesafe koy.
herseye burunlarini sokmamalari gerektigini anlasinlar.

Önceki iki konuyu okumadım ama ben yakalayabilmişim ya bi yerlerden. Kendime tebrik koydum vallahi.
Ben daha da özet geçeyim başta eş olmak üzere aile çıldırmış o_O
Evet hepsi birine acı çektirmekten hoşlanıyor gibi. Çıldırmış olma olasılıkları yüksek dediğiniz gibi...

Ay arada bi konu daha açmışsın
Onu bilmiyodum
Baban böyle yapacaksa hiç gelmese daha iyiymiş
Kayınvalide, elti ve eşine inanmış. Onlarla bir olmuş sana saygılı ol büyüklerine demiş
İşler eskisinden daha beter olur ya
Meydan kaldı bu şebekeye. Kayınvaliden de az değil, sen oğlunu kötülersin diye kurgu yapmış
Eltine de vermiş gazı
Olan sana olmuş
Bunlardan korkulur
Babanda babalık yapamamış
Birşey yapacaksan tek yap, babanı hiç hesaba katma

Okuyunca bişey anlamadım ama eski konunu hatırlıyorum...eltine gösterdiğin tepki yi eşine gösterseydin ya !!sana sahip çıkmayan , kv nin doldurduğu babana gösterseydin!!
eltin için masum demiyorum belli ki aranızın kötü olduğunu duyduğu için gelmiş, ama sen kime Nasıl davranacağını bilmiyorsun bence ....

Ay arada bi konu daha açmışsın
Onu bilmiyodum
Baban böyle yapacaksa hiç gelmese daha iyiymiş
Kayınvalide, elti ve eşine inanmış. Onlarla bir olmuş sana saygılı ol büyüklerine demiş
İşler eskisinden daha beter olur ya
Meydan kaldı bu şebekeye. Kayınvaliden de az değil, sen oğlunu kötülersin diye kurgu yapmış
Eltine de vermiş gazı
Olan sana olmuş
Bunlardan korkulur
Babanda babalık yapamamış
Birşey yapacaksan tek yap, babanı hiç hesaba katma

ya zaten babasını aramış kocam beni dövdü gel diye adam yemek yap geliyorum demiş..
babada iş yok kocada iş yok..

Back
X