OFF OFF...

dertliesra

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
76
14
13
Merhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki nasıl toparlanacağım inanın bilmiyorum.
2 ay önce eşimin telefonununa bakarken yabancı yurtdışından bir numara tarafından arandığını gördüm.
Yurtdışı hattıydı, numarayı telefonuma kaydettiğimde watsaptan kız resmi gördüm.
Kız sen benim duamsın falan vs şeyler yazmış durumuna.
Şüphelendim eşimin online işlemler şifresini aldım gizlice fakat eşim hiç aramamış o numara hiç yoktu.
Derken 1 ay sonra eşimle ortak olan faceimde diğer kutusunda bir mesaj vardı. Kız bana bir iki İzmirde bir cafede çekilmiş fotoğraf var onu atmış, eşin seni aldattı benimle falan diye. Neler yazmış neler. Yurtdışından eşin için geldim seni sevmedi biz evleneceğiz seninle boşanacak vs vs...
Eşime sordum evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız. Arkadaşlar eşimi çok seviyorum 4 yıldır beraberiz 7 aydır evliyiz ve o da beni seviyordu emindim Ben ne yapacağım şimdi

keşke fre vermeseyd,n kızla ayrıntıları konuşsaydın evliykende görüşmüşlermi öğrenseyd,n.. bence kıza ulaş iyilikle konuş evliyken görüştüyseler ispat etsin

Esiniz tel nosunu degistirsin facelerden fln kizi engelleyin evliyken bisey yapmamis hatasini anlamistir diye dusunuyorum iciniz rahatsa kizin sizle ve esinizle irtibat kuracgi herseyi ortadan kaldirin kizi ekledigi faceyi fln silip sifresini degistirin hatta mailinde sifresini degistirin ki esinizde girmesin...

bende öyle bir durumla karşılaşmıştım.eşimin eski kız arkadaşı nişanlıyken onu hep tehdit edip konuşmaya çabalamış.Biz evlenmeye yakın belki kıskanır vazgeçer umudu ile başka biri ile nişanlanmış 1 hafta sonrada nişanı atmıştı manyak.Allahtan eşim bana söyledi de ben çok takmadım.Hala aynı yerde çalışıyorlar ama şu an bi sorun yok.
Keşke eşiniz size anlatsaydı bu durumu.

Kız fotoğraf atmış ama hep nişanlıyken. Eşimin sahte facebookunu kırıp ordan kendine birşeyler yazmış daha neler neler.
Eşime güvenemiyorum tüm inancımı yitirdim. Nasıl devam edilir bilmiyorum. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum

keşke fre vermeseyd,n kızla ayrıntıları konuşsaydın evliykende görüşmüşlermi öğrenseyd,n.. bence kıza ulaş iyilikle konuş evliyken görüştüyseler ispat etsin
Kiz yalanda soyleyebilir daha eski bir fotuyu gonderip evliyken gorustuk diyebilir nasil kanitlayacakki boyle bir seyi bence kizla konusursa kiz dahada arsizlasir. Belli adamdan yuz bulamadigi evliykende biseyler olsaydi kiz bu kadar takinti yapmazdi diye dusunuyorum

Evet ne olursa olsun beni aldatmış sayılır. O yüzüğü eline geçirdi bir kere. Yapmaması lazımdı. Ama kurtulamamış kız cidden psikopat gibi şeyler yazmış bana. Kime neye inanacağımı şaşırmış durumdayım şu an

İnsanlarda ar namus kalmamış baksanıza .Kadınlar kızlar da tehdit eder olmuş .Halbuki beni istemeyene ben sümüğümü bile atmam demeleri lazım

Bu kadar ekşın bir yerde zirve yapacaktı tabii..
Zorla hayatınıza soktunuz sanki.
Farklı heyecanlara kayma sebebi neymiş??

sakin ol arkadasım,,
aldatma olaylarında karşı taraf sizin asla muhattabınız olamamlı.sizin muhattabınız ve sorumlu görebileceginiz kişi eşiniz.
doğru yada yalan söylüyor.
bununla alakalı boşanacaksanız durumu arastırın,boşanmayı göze almayacaksanız sakın kendinizi diğer ahlaktan düşkün insanlarla aynı seviyeye inmeyin.
2.bi kadınla kocanızı çekiştirmeyin hakaret etmeyin.
cok bunaltırsa eşimle konustum,durumdan haberdarım,kolay gelsin yazın ve kısa kesin.
nişanlılık yada evlilik fark etmez.
güven elde edebilmek için yıllarca cabalamanız gerekir,kaybetmekse sadece saniyelerinizi alır.
bosanmak istemiyorsanız evliliğiniz ve kendi ruh saglıgınız için bi uzmana 2 sean gitmeniz yeterli olur.
çünkü duygu durum bozukluğundan kaynaklı endişe panik saglıklı düşünememe gibi sebeplerden,sağlıklı adımlar atamazsınız.
hayatı kendinize zorlaştırmayın.
ve söylediklerimi kulak arkası etmeyin.
iyi günler.

Eşim bu olay olur olmaz hattını değişti hergün ağlıyor ben suçsuzum iftira atıyor falan diye. Hattını değişti istemediğim kimseye de vermedi. O facei sonsuza dek kapattık beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…