- 26 Kasım 2014
- 76
- 14
- 13
- Konu Sahibi dertliesra
-
Seni aldatmış bu bir gerçek. Telefon dökümünde onun aradığı çıkmamış ama illa araması gerekmez. Whatsapp'tan da görüşmüş olabilir.
Ne sanali kiz birlikte cekildikleri fotoyu atmis bu is sanalliktan coktan cikmisKesinlikle madem sanal bişey neden telefon numarası veriyor düğüne 5 ay kala
gerçekten çok rahat yalan söyleme ihtiyacı bile hissetmiyor eşinin duygularından emin demek ki
Erkekler yalan söylemeyi beceremiyor
eğer şifreyi kırdı yazdı diyorsa iyice bir araştırın
bayan hakkında dava açma hakkınız var eşinize söyleyin bakalım nasıl bir tepki verecek ?
nişanlıyken aldatmış. sorun bakalım siz nişanlıyken unu yapsanız ve şimdi öğrense kabul edip devam eder mi.
ederim derse edin
Boşanmak istiyorum evet ama şu an hemen fevri davranmak istemiyorum.
Hiç şüphelenmdim gerçekten ben
Ne sanali kiz birlikte cekildikleri fotoyu atmis bu is sanalliktan coktan cikmis
Timsah gözyaşları..Eşime söyledim birşey demedi.
İkinizede dava açacağım dedim.
Ayrılma benden ben sensiz yapamm deyip hüngür hüngür ağlıyor.
Aldatilmissiniz ve kadin size bunu soylemese esiniz asla soylemeyecekti..
10 yil tehdite devam etse esiniz de kuzu kuzu her istedigini yapacak miydi? Yoksa isine geliyordu bahanesi mi buydu?
Ayrica yurtdisindan izmire geldiginde ne yaptilar nerede kaldilar? O cafelere o kizla gitmek size dogruyu soylemekten daha zor degil miydi?
yani sizin düşünceniz ne şimdi,Evet 2 kere görüşmüşler. Kayınvalideme gittiğinde eşim o kızda oraya gelmiş cafede görüşmüşler. Eminim başka foto olsa kız atardı, tüm kozları kullandı.
Ağlasın zaten bunca yaptıklarından sonraEşime söyledim birşey demedi.
İkinizede dava açacağım dedim.
Ayrılma benden ben sensiz yapamm deyip hüngür hüngür ağlıyor.
nıye kullansın kı sen cok saf sona gibime geldı ya arkadas resmen yıYuze görüşmüş varmı daha baska açıklamasıEvet 2 kere görüşmüşler. Kayınvalideme gittiğinde eşim o kızda oraya gelmiş cafede görüşmüşler. Eminim başka foto olsa kız atardı, tüm kozları kullandı.
ohh ben edemezdim ama sen et. onun onuru,duyguları var ama sizin yok. ne kadar kolay bunu diyebilmekEdemezdim heralde dedi. Ama ben tövbe ettim sende büyüklük göster nolursun diyor.
Ben Allaha sığındım af diledim dedi..
yani sizin düşünceniz ne şimdi,
ne yapacaksınız,
affedecek misiniz?
Boşanmayacaksan konuyu kapat/eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme laflarına ben katılmıyorum.
Esegin akli karpuz kabuğu dolu zaten. Nefesinizi ensesinde hissetmeli.
Yakaladıysanız da esek sudan gelinceye kadar hesabını verecek. Yok öyle yaptimdiydi da geçti gitti masallariyla uyutmak! İllallah ettireceksiniz. Sürünecek pişmanlıktan.
Bunu yapamayacaksaniz hiç belli etmeyin aldatıldığınızi anladığınızı...
O kısmı anlamamışım ben tek resmini attı sandımNe sanali kiz birlikte cekildikleri fotoyu atmis bu is sanalliktan coktan cikmis
Boşanmayacaksan konuyu kapat/eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme laflarına ben katılmıyorum.
Esegin akli karpuz kabuğu dolu zaten. Nefesinizi ensesinde hissetmeli.
Yakaladıysanız da esek sudan gelinceye kadar hesabını verecek. Yok öyle yaptimdiydi da geçti gitti masallariyla uyutmak! İllallah ettireceksiniz. Sürünecek pişmanlıktan. Utanacak!
Bunu yapamayacaksaniz hiç belli etmeyin aldatıldığınızi anladığınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?