OFF OFF...

Kesinlikle madem sanal bişey neden telefon numarası veriyor düğüne 5 ay kala
gerçekten çok rahat yalan söyleme ihtiyacı bile hissetmiyor eşinin duygularından emin demek ki
Ne sanali kiz birlikte cekildikleri fotoyu atmis bu is sanalliktan coktan cikmis

Aldatilmissiniz ve kadin size bunu soylemese esiniz asla soylemeyecekti..

10 yil tehdite devam etse esiniz de kuzu kuzu her istedigini yapacak miydi? Yoksa isine geliyordu bahanesi mi buydu?

Ayrica yurtdisindan izmire geldiginde ne yaptilar nerede kaldilar? O cafelere o kizla gitmek size dogruyu soylemekten daha zor degil miydi?

Erkekler yalan söylemeyi beceremiyor
eğer şifreyi kırdı yazdı diyorsa iyice bir araştırın
bayan hakkında dava açma hakkınız var eşinize söyleyin bakalım nasıl bir tepki verecek ?

Eşime söyledim birşey demedi.
İkinizede dava açacağım dedim.
Ayrılma benden ben sensiz yapamm deyip hüngür hüngür ağlıyor.

nişanlıyken aldatmış. sorun bakalım siz nişanlıyken unu yapsanız ve şimdi öğrense kabul edip devam eder mi.
ederim derse edin

Edemezdim heralde dedi. Ama ben tövbe ettim sende büyüklük göster nolursun diyor.
Ben Allaha sığındım af diledim dedi..

Bence kız haklı cunku esın uzun sure konuşmuş umut vermıs sonrada senle evlenmıs kızda ta bı sana dıyecwk esın senı aptal yerıne koymuş bu adamla nasıl devam edecen yoluna merak ettım dogrusu

Boşanmak istiyorum evet ama şu an hemen fevri davranmak istemiyorum.
Hiç şüphelenmdim gerçekten ben

bu tür akıllar tecrübeyle verilir.
havluyu yere atıp gideceksen sen bilirsin.
kalıp mücadele edeceksen söylediklerimi cok cok iyi düşün.
o ne demiiş bu ne demiş,kim face acmıs kim yazmıs...ne önemi varki bunların.
eşiniz siz nişanlıylen bu tür bi hata yapmıs.
olay budur.
size düşen sakin ve dik durmak.
karsı tarafla asla muhattap olmamak.
her türlü kararınıza saygılıyım ama olan olmus artık,
şimdi en ufak hasarla nasıl atlatabilirsiniz buna karar verin.

Boşanmayacaksan konuyu kapat/eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme laflarına ben katılmıyorum.
Esegin akli karpuz kabuğu dolu zaten. Nefesinizi ensesinde hissetmeli.
Yakaladıysanız da esek sudan gelinceye kadar hesabını verecek. Yok öyle yaptimdiydi da geçti gitti masallariyla uyutmak! İllallah ettireceksiniz. Sürünecek pişmanlıktan. Utanacak!
Bunu yapamayacaksaniz hiç belli etmeyin aldatıldığınızi anladığınızı...

Eşim en son dayanamamış ve yeter beni arama falan deyince kız bana yazmış ümidi tamamen bitince.
Ama kız hala bana gelecek seni boşayıp diyor.

Eşiniz o zamanlar bir halt etmiş ve size söylememiş. Bir pislik (karşı kadın oluyor) yüzünden yuvanızı bozmayın. Aksine kadına, "ev huzurumu aile huzurumu bozduğun için, eşimi kışkırtmaya çalıştığın için senden davacı olacağım" diyin.

Eşime söyledim birşey demedi.
İkinizede dava açacağım dedim.
Ayrılma benden ben sensiz yapamm deyip hüngür hüngür ağlıyor.
Ağlasın zaten bunca yaptıklarından sonra
eşinize ne diye dava açacaksınız çok merak ettim
aldatmak bir suç değil ki
ben olsam kıza dava açarım isteyen ağlasın isteyen tehdit etsin

Bunun d
Evet 2 kere görüşmüşler. Kayınvalideme gittiğinde eşim o kızda oraya gelmiş cafede görüşmüşler. Eminim başka foto olsa kız atardı, tüm kozları kullandı.
nıye kullansın kı sen cok saf sona gibime geldı ya arkadas resmen yıYuze görüşmüş varmı daha baska açıklaması

Tam dediğiniz şeyleri yapıyorum.
Ama affedemiyorum içime nasıl oturdu anlatamam.
Hiç beklemezdim hemde hiç

Aynen katılıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…