OFF OFF...

7 aylık evliyken bunları yaşıyorsan bir ömür neler yaşayabileceğini bir düşün nişanlıyken resmen seni aldatmak için plan yapıp sahte face hesabı açmış hemde nişanlıyken ne derdi varmışta başka kadınlara sarmış acaba?
yol yakınken dön derim
bunun 10 yıl sonrasını iyi düşün
son karar senin
ama yaptığı cidden hiç hiç hiç hoş değil..

4 yıldır berabersiniz 7 aydır evlisiniz... Sizi aldatmış orası belli ama evlendikten sonra böyle olay yoksa sorun da yapmayın artık, geçmişle yaşamak zor olur. Yakın zamanda ya da evliyken görüşmediklerine emin olduktan sonra kıza da cevap verin kudursun en azından, aptal. Ben boşan diyemeyeceğim yuva bu sonuçta hemen boşan demekle olmuyor,emek gerek.

Bakire kız ararlar kendileri her haltı yer, daha nişanlıyken hemde yahu bir evleneydin, boşanın boşanmayın diyemem ama eşiniz dürüst bir insan değil.

Seni aldatmış bu bir gerçek. Telefon dökümünde onun aradığı çıkmamış ama illa araması gerekmez. Whatsapp'tan da görüşmüş olabilir.

ayrıca hukuken karsı tarafı şikayet edebilir,maddi manevi tazminat elde edebilrsiniz.

Eşim bu olay olur olmaz hattını değişti hergün ağlıyor ben suçsuzum iftira atıyor falan diye. Hattını değişti istemediğim kimseye de vermedi. O facei sonsuza dek kapattık beraber
ben inanmıştım açıkçası ilk mesajınızda eşinize
ancak sonra eşimin face ini açıp kendisine yazılar yazmış deyince tüm inancımı kaybettim
nişanlıyken aldatıldınız o kesin bunu da affedeceksiniz belli ama evlendikten sonra devam etmiş mi onu bir kurcalamanız gerekiyor

İnsanlarda ar namus kalmamış baksanıza .Kadınlar kızlar da tehdit eder olmuş .Halbuki beni istemeyene ben sümüğümü bile atmam demeleri lazım

Evet devir değişti. Kızlar tehdit ediyor. Ortalık cidden çok bozuk ama sonuç olarak eşim suçlu o faceisi açmayacaktı bu kadar net !

Eşim bu olay olur olmaz hattını değişti hergün ağlıyor ben suçsuzum iftira atıyor falan diye. Hattını değişti istemediğim kimseye de vermedi. O facei sonsuza dek kapattık beraber
O faceyi acip dokumunu indirin ordan girisleri kontrol edin kim girmisse ip nosu vs herseyi cikiyor o zaman anlarsin o msjlari esinmi yazmis yoksa sifresi kirilipmi yazilmis. Bana sifrenin kirilmasi mantikli gelmedi

Boşanmayı düşünmüyorsanız bırakın daha çok ağlasın. Asla yumuşamayın. Azıcık yumuşarsanız ve bu çabuk olursa bunun devamı gelir Allah korusun.
Kadınlada iletişime geçmeyin.

Hattını ve facesini önceden kapatsaymışya.

Ha birliktelik ha evlilik ne farkeder ?
Empati kursun; kendi ne yapardı.

Bana eşinizin savunması pek inandırıcı gelmedi... Sizi de etkilemiş yaptıklarında mantıklı açıklama yapmaya çalışıyorsun.. Buna psikolojide mantıga bürünme denir... Yanlış oldugunu bildiğin birşeyin kendince doğru yönlerini bulup ona inanmak ve hep o açıklamada bulunmak... Ortada tek bir gerçek var aldatmış ne için ,nasıl yaptıgı önemli değil... Önemli olan sizle bir başlangıca adım atarken sizi ihanet etmesi... Bunu siz yakalamasaydınız eşiniz dürüstce size açıklayacakmıydı sizce?....Ortada nereden bakarsan bak doğru bir davranış yok...

Birliktesiniz sevdiğine eminsiniz
kusura bakmayın da nişanlıyken neden böyle bir arayışa girmiş ?

O facei neden açtın diyorum bilmiyorum diyor. Evlenmemize 5 ay kala açılmış. 1 buçuk yıl nişanlıydık ve o kız eklemiş ve ismi öyle alakasız ki ne bilim hani eskiden açardık ya crazy girl vs.. o tarzda eşimin face adı. Kızın ne ayak olduğu belli böyle bir facei ekleyerek.

Erkekler yalan söylemeyi beceremiyor
eğer şifreyi kırdı yazdı diyorsa iyice bir araştırın
bayan hakkında dava açma hakkınız var eşinize söyleyin bakalım nasıl bir tepki verecek ?

O faceyi acip dokumunu indirin ordan girisleri kontrol edin kim girmisse ip nosu vs herseyi cikiyor o zaman anlarsin o msjlari esinmi yazmis yoksa sifresi kirilipmi yazilmis. Bana sifrenin kirilmasi mantikli gelmedi
evet bunu yaparsanız çıkar ortaya kim kime yazmış

ne edepsiz kızmış
eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık
eşiniz nişanlıyken sizden bu yüzden hiç çekinmemiş de telefonunu verebilmiş demek ki kadına
karşısında kendisine bu kadar inanmaya hazır birini görünce mantıklı yalan uydurmak için bile zorlamamış kendini

İlişkinizin yeni dönemlerinde olsa anlardım henüz size olan duyguları ilerlememiştir yapmıştır derim
ama evliliğe 5 ay kala bu düpedüz aldatmak
bilmiyorum demek sana söyleyecek bir yalan bulamadım bununla yetin demek
ayrıca hiç crazy girl gibi bir adres açmadım evlendikten 3 yıl sonra internetimiz oldu

Kesinlikle madem sanal bişey neden telefon numarası veriyor düğüne 5 ay kala
gerçekten çok rahat yalan söyleme ihtiyacı bile hissetmiyor eşinin duygularından emin demek ki

Boşanmak istiyorum evet ama şu an hemen fevri davranmak istemiyorum.
Hiç şüphelenmdim gerçekten ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…