- 21 Nisan 2013
- 1.802
- 1.799
- 408
- Konu Sahibi dertliesra
-
neresinden bakarsan bak. hep aynı yere cıkıcak.
seni ALDATMIŞ... hemde sizinleyken... hemde siz yuva kurmaya ugraşırken.
sakin ol arkadasım,,
aldatma olaylarında karşı taraf sizin asla muhattabınız olamamlı.sizin muhattabınız ve sorumlu görebileceginiz kişi eşiniz.
doğru yada yalan söylüyor.
bununla alakalı boşanacaksanız durumu arastırın,boşanmayı göze almayacaksanız sakın kendinizi diğer ahlaktan düşkün insanlarla aynı seviyeye inmeyin.
2.bi kadınla kocanızı çekiştirmeyin hakaret etmeyin.
cok bunaltırsa eşimle konustum,durumdan haberdarım,kolay gelsin yazın ve kısa kesin.
nişanlılık yada evlilik fark etmez.
güven elde edebilmek için yıllarca cabalamanız gerekir,kaybetmekse sadece saniyelerinizi alır.
bosanmak istemiyorsanız evliliğiniz ve kendi ruh saglıgınız için bi uzmana 2 sean gitmeniz yeterli olur.
çünkü duygu durum bozukluğundan kaynaklı endişe panik saglıklı düşünememe gibi sebeplerden,sağlıklı adımlar atamazsınız.
hayatı kendinize zorlaştırmayın.
ve söylediklerimi kulak arkası etmeyin.
iyi günler.
ben inanmıştım açıkçası ilk mesajınızda eşinizeEşim bu olay olur olmaz hattını değişti hergün ağlıyor ben suçsuzum iftira atıyor falan diye. Hattını değişti istemediğim kimseye de vermedi. O facei sonsuza dek kapattık beraber
İnsanlarda ar namus kalmamış baksanıza .Kadınlar kızlar da tehdit eder olmuş .Halbuki beni istemeyene ben sümüğümü bile atmam demeleri lazım
O faceyi acip dokumunu indirin ordan girisleri kontrol edin kim girmisse ip nosu vs herseyi cikiyor o zaman anlarsin o msjlari esinmi yazmis yoksa sifresi kirilipmi yazilmis. Bana sifrenin kirilmasi mantikli gelmediEşim bu olay olur olmaz hattını değişti hergün ağlıyor ben suçsuzum iftira atıyor falan diye. Hattını değişti istemediğim kimseye de vermedi. O facei sonsuza dek kapattık beraber
Eşim bu olay olur olmaz hattını değişti hergün ağlıyor ben suçsuzum iftira atıyor falan diye. Hattını değişti istemediğim kimseye de vermedi. O facei sonsuza dek kapattık beraber
Birliktesiniz sevdiğine eminsiniz
kusura bakmayın da nişanlıyken neden böyle bir arayışa girmiş ?
evet bunu yaparsanız çıkar ortaya kim kime yazmışO faceyi acip dokumunu indirin ordan girisleri kontrol edin kim girmisse ip nosu vs herseyi cikiyor o zaman anlarsin o msjlari esinmi yazmis yoksa sifresi kirilipmi yazilmis. Bana sifrenin kirilmasi mantikli gelmedi
ne edepsiz kızmışO facei neden açtın diyorum bilmiyorum diyor. Evlenmemize 5 ay kala açılmış. 1 buçuk yıl nişanlıydık ve o kız eklemiş ve ismi öyle alakasız ki ne bilim hani eskiden açardık ya crazy girl vs.. o tarzda eşimin face adı. Kızın ne ayak olduğu belli böyle bir facei ekleyerek.
İlişkinizin yeni dönemlerinde olsa anlardım henüz size olan duyguları ilerlememiştir yapmıştır derimO facei neden açtın diyorum bilmiyorum diyor. Evlenmemize 5 ay kala açılmış. 1 buçuk yıl nişanlıydık ve o kız eklemiş ve ismi öyle alakasız ki ne bilim hani eskiden açardık ya crazy girl vs.. o tarzda eşimin face adı. Kızın ne ayak olduğu belli böyle bir facei ekleyerek.
Kesinlikle madem sanal bişey neden telefon numarası veriyor düğüne 5 ay kalane edepsiz kızmış
eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık
eşiniz nişanlıyken sizden bu yüzden hiç çekinmemiş de telefonunu verebilmiş demek ki kadına
karşısında kendisine bu kadar inanmaya hazır birini görünce mantıklı yalan uydurmak için bile zorlamamış kendini
sakin ol arkadasım,,
aldatma olaylarında karşı taraf sizin asla muhattabınız olamamlı.sizin muhattabınız ve sorumlu görebileceginiz kişi eşiniz.
doğru yada yalan söylüyor.
bununla alakalı boşanacaksanız durumu arastırın,boşanmayı göze almayacaksanız sakın kendinizi diğer ahlaktan düşkün insanlarla aynı seviyeye inmeyin.
2.bi kadınla kocanızı çekiştirmeyin hakaret etmeyin.
cok bunaltırsa eşimle konustum,durumdan haberdarım,kolay gelsin yazın ve kısa kesin.
nişanlılık yada evlilik fark etmez.
güven elde edebilmek için yıllarca cabalamanız gerekir,kaybetmekse sadece saniyelerinizi alır.
bosanmak istemiyorsanız evliliğiniz ve kendi ruh saglıgınız için bi uzmana 2 sean gitmeniz yeterli olur.
çünkü duygu durum bozukluğundan kaynaklı endişe panik saglıklı düşünememe gibi sebeplerden,sağlıklı adımlar atamazsınız.
hayatı kendinize zorlaştırmayın.
ve söylediklerimi kulak arkası etmeyin.
iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?