Ası dediğim dedik biri değil mantıklı akıllı bir kızdır ama ilk ilişkisine müdahale etmem güven problemi oluşturur diye korkuyorumKızınız asi, dediğim dedik biriyle sizin müdahale etmeniz daha kötü sonuçlar doğurmaz mı?
Hiç bir açıdan uygun değillerNe açıdan uygun değiller ?
Hiç bir açıdan uygun değiller
Çocuk sigara içer kasksız motor kullanır döğmeli bir şekil
Ben kızımın kulaklarını bile delirmedim
Evimizde sigaranın s si yoktur
İlk önceliğimiz güvenliğidirde
Nasıl olacak bilmiyorum
Evet çocuk bildiğin toplum düşmanı bir serseriymiş.Hiç bir açıdan uygun değiller
Çocuk sigara içer kasksız motor kullanır döğmeli bir şekil
Ben kızımın kulaklarını bile delirmedim
Evimizde sigaranın s si yoktur
İlk önceliğimiz güvenliğidirde
Nasıl olacak bilmiyorum
Ah serseri olsun deri montlu olsun arsız olsun derdikHepimiz böyle marjinal tipleri beğendik küçükken :) Kızınıza güvenin, mantıklı akıllı bir kız diyorsunuz zaten. İnşallah kendisine dikkat eder, merak etmeyin.
Ah serseri olsun deri montlu olsun arsız olsun derdik
Tuttuk kendi halinde memur bey ile evlendik
Ne alakası var canımEvet çocuk bildiğin toplum düşmanı bir serseriymiş.
Aa benim konum sayılır çünkü ben de 18 yaşındayken buna benzer şeyler yaşamıştım.Selam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum
benim oğlumda 18 yaşındayken, ailemize uygun olmayan marjinal bir kıza aşık olmuştu..benden gizli 1 yıl kadar flört de etmişler...öğrendiğimde olumsuz fikirlerimi ona söyledim, ama baskı yapmadım..güzellikle anlattım...o yine çıkmaya devam etti...yani işi akışına bıraktım...benim oğlum askere gitti, geldiğinde kızın onu başkasıyla adattığını öğrendi ve ayrıldılar...bence baskı yada aşırı tepki, olayları senin istemediğin yöne götürür...siz kızınıza fikirlerinizi söyleyin, kararı ona bırakın...söyledikleriniz aklının bir yerinde kalır mutlaka...Selam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum
Benim eşim 40 yaşında kulakta küpe, minimalist dövmeler, uzun saç( bazen açık, bazen topuz) bir de yaşlanmıyor adam. Sigara içer, çok arada iki bira yuvarlar.
Adam yaşlanmıyor, yaşlanmıyor, yaşlanmıyor. Ben bildiğin anne oldum her halimle. Görenler önce bir garipsiyor çıldırıyorum. Adam yaşlanmıyor. Öğretmen kendisi, yöneticilikte yaptı. Hiç öyle kedi falan kestiğini de görmedim.
Adam yaşlanmıyor bir de. Bu aralar iyice sorun etmeye başladım. Yaşlanmıyor bir de.
Benim eşim 40 yaşında kulakta küpe, minimalist dövmeler, uzun saç( bazen açık, bazen topuz) bir de yaşlanmıyor adam. Sigara içer, çok arada iki bira yuvarlar.
Adam yaşlanmıyor, yaşlanmıyor, yaşlanmıyor. Ben bildiğin anne oldum her halimle. Görenler önce bir garipsiyor çıldırıyorum. Adam yaşlanmıyor. Öğretmen kendisi, yöneticilikte yaptı. Hiç öyle kedi falan kestiğini de görmedim.
Adam yaşlanmıyor bir de. Bu aralar iyice sorun etmeye başladım. Yaşlanmıyor bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?