- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Kızınızı fanusa koyun isterseniz.Hiç bir açıdan uygun değiller
Çocuk sigara içer kasksız motor kullanır döğmeli bir şekil
Ben kızımın kulaklarını bile delirmedim
Evimizde sigaranın s si yoktur
İlk önceliğimiz güvenliğidirde
Nasıl olacak bilmiyorum
AynenAh serseri olsun deri montlu olsun arsız olsun derdik
Tuttuk kendi halinde memur bey ile evlendik
su-doku,Ben arsız uğursuz demedim ki sadece uygun değiller
İnanın anne olunca hiç takmayın olmuyor istesemde istemesemde takıyorum
Kasksız motor kullanması dışında bir problem göremedim..Hiç bir açıdan uygun değiller
Nasıl olacak bilmiyorum
Hayır duası almışsınızO yaşlarda başlayan ilk ilişkimde sevgilim tam anlamıyla mahallenin serserisiydi. Bütün kötü alışkanlıklar, kavga dövüş, okul okumayan gece gündüz sokaklarda gezen aile düzeni diye bir şeyi olmayan bir tip, bak dövmesi de vardı bi de :) ben ise muhafazakar bir ailenin kızıydım, şehirdeki en iyi liseye giden, sigarayı bile bir kere denememiş, okul ev dışında hayatı olmayan biri.
Anneme açıkça söyledim görüştüğümüzü. Babana söylerimden girdi hakkımı helal etmemden çıktı. Bu kadar sert tepki ile karşılaşınca mı artık nedendir erkek arkadaşımla iyice bağlanmıştık. Sonrasında görüşmeye devam etsem de sakladım falan. Onlar ayrılayım diye bekledi.
Yazdıklarım sizi korkutur mu mutlu mu eder bilemeyeceğim ama o günlerin üstünden 14 sene geçti 7 senedir o serseri adamla evliyim.
Kendisi sigara bile kullanmayan, işten çıkıp evine koşan, eski arkadaşlıklarını ortamınu terk etmiş, okulunu tamamlamış, devlet memuru bir aile babası artık.
Hatta arada ben mafya falan olacaktım bu hale nasıl geldim diye sorguluyor :)
Demem o ki çok sert çıkmayın sonra bendeki gibi ters tepebilir. Kızınız mantıklı biri olarak yetiştiyse sadece duygularının peşinden gitmez onları mantığıyla da harmanlayıp değerlendiriyordur. Benim ailemin anlayamadığı şey bu olmuştu. Ben saf aşık değildim. Kızınız da kendi için doğru olanı yapar umarım.
Buradan aileme teşekkür eder size de kolaylıklar dilerim, annemin neler hissettiğini biraz daha iyi anladım okuyunca
Aıle yasantınıza baglı bence.Hiç bir açıdan uygun değiller
Nasıl olacak bilmiyorum
Şu an büyük kızım 5.5 yaşında, bir an önce büyüsün istiyorum. Ama belli ki büyüse de sırtımdan inmeyecek. Allah kolaylık versinSelam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum
İnanın faunusa koyabilsem koyarım heraldeKızınızı fanusa koyun isterseniz.
Bu saydığınız şeylerden karakterini ya da zihni birikimlerini nasıl çıkardınız?
Elbette çocuklarımız çok kıymetli ama şekilcilik edip de böyle itelemeyin özgür ruhlu çocukları.
Konı sahibi siz ne güzel annesiniz çok tatlısınz ya
Hiç sormayın çok endişeliyim bu konudaİşte bu çok tehlikeli. Bu tipler trafik kurallarına uymamayı, tehlikeli işler yapmamayı kahramanlık sanan tipler. Çok iyi bilirim. Yarın öbür gün Allah korusun kızınızı motorla gezdirmek istese ne olacak?
Yok canım neden kızayımBiliyorum kızacaksınız ama kızınıza korunma yöntemlerinden bahsedin. Çok genç olduğunu ilişki yaşaması için erken olduğunu söyleyin. Bir cahillik yapmaması için başka şeylerden konuşurken korunma yöntemlerinden bahsedin ilişki özelinde değil genel konulardan bahsederken...
Herkes yaşadığını bilir diyorum bendeÖyle bir baslık acmıssınız ki anne olamamak kadar zor bir durumdasınız sanıp baktım.
Sanmaki tek dert sende var, sendeki derdi nimet sayanlarda var diyerek konuyu baglayayım.
Hayırlı geceler
Cok guldum yaBenim eşim 40 yaşında kulakta küpe, minimalist dövmeler, uzun saç( bazen açık, bazen topuz) bir de yaşlanmıyor adam. Sigara içer, çok arada iki bira yuvarlar.
Adam yaşlanmıyor, yaşlanmıyor, yaşlanmıyor. Ben bildiğin anne oldum her halimle. Görenler önce bir garipsiyor çıldırıyorum. Adam yaşlanmıyor. Öğretmen kendisi, yöneticilikte yaptı. Hiç öyle kedi falan kestiğini de görmedim.
Adam yaşlanmıyor bir de. Bu aralar iyice sorun etmeye başladım. Yaşlanmıyor bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?