- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi NightStalker
-
Yok canım ne sakıncası olacak. Benimkiler su kuşu oldu çıktı. Hem banyo fobisi olmaz. Aşı yapılmadan bir gün önce yıka ve yapıldıktan sonra 3 gün yıkama. Sen yine doktoruna sor için rahat etsin.Ahahaha estağfurullah anlat anlat :)) ben günde 1 kez diye biliyodum yani hergün ama bi sakıncası olmasın? 15 inde asilari var bi sorayim
Sabahta yapsın akşamda. Banyo büyüme hormonları için önemliymiş doktorumuz özellikte tembihlerdi. Bizde izmirdeyiz sıcağın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Isilik bile olmuştu oğlum. Ben birde çok yoğurt yerdim gece gece çünkü hiç uyumazdim. Hala 5 saat uyurum gerci de. Kendi yaptığım yoğurt birde kilo verdirmisti bana. Aman konudan konuya geçiyorum öyle işte geçecek merak etme canım.
Mutsuz değil, sadece yorgunsun. Uyuması için müzik dinletmeyi denedin mi?Bi kaç gündür çok gerginim. Aralıklarla 4,5 defa 3.5 aylik bebeğime kızdım. Yazık anlamayınca bi de gülüyor öyle olunca sakinlesiyorum. Bebeğim eskisi gibi sallanmiyor. sallanmaktan nefret etmeye başladı. Uyuturken bazen çok problem yaşıyorum. Yatırdığım an yatağına ya da yastığa kıyamet kopuyor. Meme versem tıka basa dolu. Kendi kendine zaten uyuyamıyor. Sırf kucak. Bi süre kucağı birakmistik kendi kendine isteği arttı. 7 kilo kızım nasıl tasiyayim. Eğitim vermeye çalıştım yapamadım uyku egitimi. Bu programda ağladığı zaman kucağıma alıp sakinleştirip yatiricaktim ama devam ediyor ağlamaya. Az önce de inanın 3 saattir uğraşıyorum uykusunu getirmeye çalıştım 7.30 gibi sallamaya başladım uyudu bi şekilde sonra yatağına yatircam uyanıyor. Biraz oynadım ettim sonra baktım olcak gibi değil kucağıma aldım tam gidicek yine ağlıyo bi de kucaktayken ziplicaksiniz öyle sağa sola dönmek yok inanın mahfoldum bugün. Allah canımı alsa da kurtulsam dedim bebeğimi emzirerek uyutuyorum şuanda. Sırtım belim kolum heryerim koptu. Uyku anlarında resmen stres basiyo korku sarıyo beni. Ve kızdığım için ses yükselttiğim için çok üzülüyorum pişmanlık duyuyorum ve çok utanıyorum. Kendi kendime dedim ki tamam kolum koparsa kopsun lanet olsun kucağımda uyutucam yeter ki ağlamasın huzurlu uyusun. Çok mutsuzum.
Mutsuz değil, sadece yorgunsun. Uyuması için müzik dinletmeyi denedin mi?
üzülme hiçç.. çocuk kendi rutinini kendi belirler bu süreç biraz sancılı geçiyor bi sonraki ay daha rahat edersin hiç merak etme. benim çocuğum şöyle diyenlerin tavsiyelerini uygulayıp olumsuz sonuç alınca da sakın üzülme her çocuk bir değil bak benim ikiz kızlarım var biri emziksiz uyumaz diğeri ağzına sokmaz ama battaniye kemirmeye bayılıyor bunu da yeni keşfettik yani kardeşler bile benzemiyor.merak etme bebeğin sana en doğru yolu gösterir sadece sabır ve zaman lazım. lavanta koy başucuna güzel uyku verirBi kaç gündür çok gerginim. Aralıklarla 4,5 defa 3.5 aylik bebeğime kızdım. Yazık anlamayınca bi de gülüyor öyle olunca sakinlesiyorum. Bebeğim eskisi gibi sallanmiyor. sallanmaktan nefret etmeye başladı. Uyuturken bazen çok problem yaşıyorum. Yatırdığım an yatağına ya da yastığa kıyamet kopuyor. Meme versem tıka basa dolu. Kendi kendine zaten uyuyamıyor. Sırf kucak. Bi süre kucağı birakmistik kendi kendine isteği arttı. 7 kilo kızım nasıl tasiyayim. Eğitim vermeye çalıştım yapamadım uyku egitimi. Bu programda ağladığı zaman kucağıma alıp sakinleştirip yatiricaktim ama devam ediyor ağlamaya. Az önce de inanın 3 saattir uğraşıyorum uykusunu getirmeye çalıştım 7.30 gibi sallamaya başladım uyudu bi şekilde sonra yatağına yatircam uyanıyor. Biraz oynadım ettim sonra baktım olcak gibi değil kucağıma aldım tam gidicek yine ağlıyo bi de kucaktayken ziplicaksiniz öyle sağa sola dönmek yok inanın mahfoldum bugün. Allah canımı alsa da kurtulsam dedim bebeğimi emzirerek uyutuyorum şuanda. Sırtım belim kolum heryerim koptu. Uyku anlarında resmen stres basiyo korku sarıyo beni. Ve kızdığım için ses yükselttiğim için çok üzülüyorum pişmanlık duyuyorum ve çok utanıyorum. Kendi kendime dedim ki tamam kolum koparsa kopsun lanet olsun kucağımda uyutucam yeter ki ağlamasın huzurlu uyusun. Çok mutsuzum.
Ben de her gün yıkardım bebeklerimi ama her yıkamada şampuan, vücut şampuanı kullanmazdım. Cildin ph düzenini bozuyormuş. Güzel bir noktaya parmak basmışsınız. Okuyanlara faydası olur mutlaka.Kusura bakmayin fakat doktorunuz cok yalnis tavsiye vermis. Banyo ve hormonun baglantisini çözemedim açikçasi.
Bebek dedigin haftada 2 defa yikanir, yada en fazla 3 defa. Günde 2 defa yikamak bebek cildine acaip zararlidir. Biz büyükler icin, saçimiz için bile saglikli birsey degildir.
Ve konu banyo iken, bebislerde banyo yagi bile yeter. Yano türlü türlü şampuan, duş jelleri felan cok gereksiz. Bebisler zaten fazla kirlenmezler.
Elektrik süpürgesi çalıştır. Tabi yeme altını değiştirme gaz filan ihtiyaçlarını giderdikten sonraBi kaç gündür çok gerginim. Aralıklarla 4,5 defa 3.5 aylik bebeğime kızdım. Yazık anlamayınca bi de gülüyor öyle olunca sakinlesiyorum. Bebeğim eskisi gibi sallanmiyor. sallanmaktan nefret etmeye başladı. Uyuturken bazen çok problem yaşıyorum. Yatırdığım an yatağına ya da yastığa kıyamet kopuyor. Meme versem tıka basa dolu. Kendi kendine zaten uyuyamıyor. Sırf kucak. Bi süre kucağı birakmistik kendi kendine isteği arttı. 7 kilo kızım nasıl tasiyayim. Eğitim vermeye çalıştım yapamadım uyku egitimi. Bu programda ağladığı zaman kucağıma alıp sakinleştirip yatiricaktim ama devam ediyor ağlamaya. Az önce de inanın 3 saattir uğraşıyorum uykusunu getirmeye çalıştım 7.30 gibi sallamaya başladım uyudu bi şekilde sonra yatağına yatircam uyanıyor. Biraz oynadım ettim sonra baktım olcak gibi değil kucağıma aldım tam gidicek yine ağlıyo bi de kucaktayken ziplicaksiniz öyle sağa sola dönmek yok inanın mahfoldum bugün. Allah canımı alsa da kurtulsam dedim bebeğimi emzirerek uyutuyorum şuanda. Sırtım belim kolum heryerim koptu. Uyku anlarında resmen stres basiyo korku sarıyo beni. Ve kızdığım için ses yükselttiğim için çok üzülüyorum pişmanlık duyuyorum ve çok utanıyorum. Kendi kendime dedim ki tamam kolum koparsa kopsun lanet olsun kucağımda uyutucam yeter ki ağlamasın huzurlu uyusun. Çok mutsuzum.
Abartmayın yahu ölmek falan ne saçma yorum. Ailem dahil çevremde herkes bebeğime çok güzel baktığımı söylüyor ve görüyor. Ben, annem şu baldan tatsin ufak bişey dediğinde dahi hayır diyorum. Sorun sadece uyutma işleminde şu 2 3 haftadır aralıklarla. Size annelligimi eleştirme hakkını da vermiyorum bu arada, benim kendi eleştirim bana yetiyor gereksiz yorum yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?