öfke kontrolü

tinyrose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.125
2.976
173
eşinde öfke kontrolü olmayıp sonrasında tedavi görüp düzelen var mı ?
eşim doktora gitmeyi kabul etti istekli de.ama biz özele gidemicez belediyelerin ücretsiz aile danışmanlığından yararlanıcaz.
"eskisinden daha iyiyiz" lafını kimseden duymadım...
ama "eskiye göre biraz daha iyiyiz " diyenler varsa lütfen yazabilir mi ???
öfke kontrolü için doktor sizi/eşinizi psikiyatriste mi yönlendirdi ???

Size belki hurafe olarak gelebilir ama psikiyatriste ve verdiği ilaçlara kesinlikle karşı bi insanım eğer müslümanız eşinize mutlaka namaz kılmayı tavsiye edin panik atak hastalığı geçirdim herkes psikiyatrist dedi ama namaza başladım başlayalı ne öfke kaldı ne panik ne olur yanlış anlamayın sadece tavsiye

Ablamin eski kocasinda ofke kontrolu vardi, en ufak seyden bile sinirlenir, ablama kufurler saydirar doverdi, her kavqada bicak cikarip seni öldururum derdi. Ablami boşamiyodu da, ozurler, seni seviyorumlar, doktora gidip tedavi olcamlar ... Ama ilaclari kullanmadi. Bi de hic degismedi ...

cnm esim zaten namaz kiliyor.zaten sasiyorum bana bagiriyo cagiriyo sonra kalkiyo namaz kiliyo.cok sukur Muslumanim ama namaz kilan her insan malesef duzelmiyor.benim esim hem namaz kilar hem kufreder o bu olgunluga sahip degil ne demek istediginizi anladim ama o tüm ictenlikle yasamiyor dinini

ama ilaclari kullanmamis ve istekli degilmiski (
eaim istekli ve istekli olup duzelen var mi ben onu cok merak ediyorum
o ilackar cidden fayda ediyomu falan hic gitmedik cunku merak ediyorum
abkaniz icin ve benim icin hakkimizda hayirlisi tesekkurler size de

Namazla geçecek birşey olsa islam çoğrafyasının hali bu olmazdı
Ne olur yanlış anlamayın!
İnanç güçlü bir uyarıcıdır ve kişiye göre değişir
Geçmiş olsun umarım sizden uzak olur bir daha yaşamazsınız

o da istekliydi ama ilaclar onu halsiz yaptigi icin icmedi ...

biz son care yardim almayi uygun gorduk ben aslinda istekli olunca degisebilecegine inaniyorum bilmiyorum hic gitmedik merak da ediyorum ama bi yandan da korkuyorum daha kotuye giderse diye nötrüm o yuzden fikir almak istedim
gorusunuze de katiliyorum cunku benim esim namaz kilar ama bana kufreder sinirnlenince bu me perhiz bu ne lahana tursusu...yasicaksan tam yasicaksin..

2. evliligi yapip coook mutlu olcagimi dusunsem asla terapiyle falan ugrasmam ama insan gelecegi goremiyor ki
ablamin kucuk oglu vardi, simdiki kocasi kendi cocugu gibi bakiyo. Cocuk onu babasi yerine koydu ve baba diyo. Gercek babasinin adini dahi duymak istemiyo, o delidir diyo, zaten gercek babasi oglunu aramiyo bile.

Aynen aynen aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…