öfke kontrolü

Demesi çok kolay ordan yaşamak çoksa çok zor.benim eşim bilerek yapmiyo bu bi hastalık onu busekilde bırakamam eminim eninde.sonunda rabbim bunun mükafatını vericek

Aynen canim her insan namazla duzelmiyor

Çok yakın bir erkek arkadaşımda öfke problemi vardı. Sigarası ıslandı diye duvarları yumruklardı. Gereksiz bir öfke anlayacağınız. Anne babası da bizim din kültürü öğretmenlerimizdi ayrıca ve çok efendi çok terbiyeli o kadar sakin insanlardı. Annesi vaz geçmedi, her türlü doktora götürdü, en son böbrek üstü bezlerinde bir problem olduğu ve hormon fazlalığı olduğu ortaya çıktı. Psikolojik tedavi görmeden hormon tedavisi gördü. Şimdi aynı anne babası gibi mülayim. Bildiğiniz hastaymış yani çocuk. Annesinin araştırmaları kurtardı resmen, çünkü gerçekten iş kavga çıkartıp öldürene kadar dövme, hapise girme boyutuna gelmişti. Bu tür öfke problemlerinde ben ilk önce bu örneği verip bir hormolara baktırın diyorum. Hatta House'ın bir bölümünde bile vardı. İdam mahkumunun meğerse böbrek ile ilgili bir problemi varmış ve öfkesine, cinayet işlemesine bu neden olmuş.

Erkekler için yorumun tam yerinde olmuş

Bir gün bize de nasip olsun şu Olgunluk...

17 yıl nasıl tahammül ettiniz?
Çocuklar babasız büyümesin ama rahatsız bir insanın elinde büyüsün daha mı iyi size göre? Size de o çocuklara da yazık değil mı?
Boşanmayın madem aklı başına gelsin diye önüne boşanma kağıtlarını koyun ve uzaklaşın bir süre. Kuzu gibi olur.

ayni esim az tabagimi canagimi kirmadi ...gidiyoruz yarin insallah memnun kalirim psikologdan ilgilenir dogru duzgun insallah ucretsiz diye ilgilenmemezlik yapmaz...

ayni esim az tabagimi canagimi kirmadi ...gidiyoruz yarin insallah memnun kalirim psikologdan ilgilenir dogru duzgun insallah ucretsiz diye ilgilenmemezlik yapmaz...

Ücretsiz diye ilgilenmemezlik yapmaz merak etmeyin. Bu onların işi eğer gerek duyarsa psikiatriste yönlendirir.
Bende böyle birşey yoktu aslında eşim yüzünden olmuştu. O en ufak bişeyde ya kumanda fırlatırdı duvara,ya benim telefonumu alıp duvara atardı. Ve çok basit bir konuşma bile geçse tartışmaya başlardık.
Tablomu duvardan sökmüşlüğü yırtmışlığı var ya düşün
Daha sonra ben bunaldım işte,depresyonumu fark edince gittim ama beni o hale eşim getirdi. Normalde ben çok sakinim. Benim sinirlenmem çok zor :)))

ayni durumdayim ama ben korkumdan bana bisey yaparsa diye firlatamiyoeum hic bisey o firlatiyo ben oturup agliyorum sessiz sakin kaliyorum o hincini alinca ben basliyorum komusmaya bende sozlerimle canini acitmak istiyoruk cunku o hincini aldi benimde almam lazim..yoksa icimde buyuyo..beni de sinir hastasi etti zatem benkm de ihtiyacim var bakalim belki bana bile ilac verir doktor.
aslinda cekincelerim var.ya psikologdan cikar cikmaz daha buyuk tartisirsak diye. ya daha da beter ederse diye
ama dogru soyluyorsunuz sonucta benden ucret almasa da belediye veriyo ucretni
ama hani belediye calisanlari torpilli oldugu icin bastan savma dandik bi psikologu basimiza getirirlerse vay halimize daha beter oluruz ondan cekiniyorum ama yapacak bisey yok masallah yarim saat cene calmaya 300 tl bayilamam su anda da sinirlendim :) zaten bi haftadir esimle konusmuyorum onun siniri de var psikolog da nasibini aldi :)

keske ve insallah benim esimde oyle olur yoksa bizim sonunuz hic iyiye gitmiyor
esime gore ben sinirlenemem hep ben alttan almaliyim o hep tartismada sus sus sus der beni sinir eder

benim esim o kadar akilli degil malesef oyle kendi kendini egitemez :) insallah egitsin de psikolog egitsin ben beceremiyorum

benim esim de oyle bi taritisiyoruz hemen ailemi ariyo anasini ariyo otuz yasinda adam hic utanmiyo kendi basina halledemiyo millete rezil ediyo bu benim cok gururma dokunuyo dicem zaten herseyi bir bir anlatcam psikologa

cnm kusura bakma sana da cok soruyorum ama merkimi mazur gor :)
ilkpsikologa gittigimizde bizimle ilk neler konusuyo cocuklugumuza falan mi iniyo cidden :)

ya ben alamiyorum iste anca kendimi yiyip bitieiyorum almaya kalksam bana yine bagircak hic asla alttan almiyo ben cok yoruluyorum evliligimizde anasi bas taci yapiyo oglunu oglu annesine bile bagiriyo kadin tmm oglum siyo nasil bi aile dusunun basima saldi oglunu egitmesi bana kaliyo bende egitemiyorum onu egitcem derken olan bana oliyo bende sinirli oldum

Allah sabir versin bizim gibi esi olanlara ve eslerimiz bizim kiymetimizi daha fazla gec olmadan anlasin insallah
esle imtihan cok zormus buna cok aldiris etmezdim ama dogruymus esin iyiyse hayatin mukemmel ama iyi degilse hayatin da berbat oluyomus gercekten
peki esiniz ve siz birlikte hic bi evlilik terapistine gittiniz mi ona ragmen mi hala esiniz ayni

bunun icin hangi bolume gitmek gerekiyor peki sorarim bunu psikologa insallah

cnm kusura bakma sana da cok soruyorum ama merkimi mazur gor :)
ilkpsikologa gittigimizde bizimle ilk neler konusuyo cocuklugumuza falan mi iniyo cidden :)

Aile terapisti mı psikolog mu?
Aile terapistine gidecek olursanız sizin sorunlarınızı soruyor.
Psikolog çocukluğa inmez sadece sorunları anlamak için sizinle sohbet eder.

Ya zaten bu tarz sorunlar aile yüzünden yaşanıyor. Tamamen yetiştirme tarzı işte. Anne yatıştırmaya çalışmak yerine doğruyu yanlışı öğretmeliydi. Bunu yapmıyorlar egosu yüksek erkek yetiştiriyor. E haliyle senden de bu adam aynı şeyi bekliyor şimdi. Tamam sus canım tamam canım vs vs.
Hiç de susma yani sende azarla korkma. Azarla ki anlasın ezilsin biraz.

o ilaclar antidepresan gibi biseydir, insan hic biseye tepki vermiyo, ölu gibi oluyo, halsiz, surekli uyumak istiyo ...
Allah allah doktor size ne verdi acaba ben hiç antidepresan kullanıp bu duruma geleni görmedim. Antidepresanlar tam tersi insanı daha enerjik yapıyor serotonin hormonunu artırdığı için.
Sizinki farklı ve ağır bir şeydir.

Aile terapisti mı psikolog mu?
Aile terapistine gidecek olursanız sizin sorunlarınızı soruyor.
Psikolog çocukluğa inmez sadece sorunları anlamak için sizinle sohbet eder.
aile terapistine gitcez ama ne sorcak ne dicem hic bilmiyorum heyecanliyim nedense hic gitmedigim icim galiba tesekkur ederim cevaplarin icin sinirsiz bi hayat diliyorum hepimize...

onu cok yapiyorum cnm zaten ben asla sus sus deyince susabilecek insan degilim ben de agir basiyorum o da agir basiyor zaten beni susturamadigi icin kiriyo dokuyo... susturmasin beni guzelce konusalim sorunumuzu istiyorum ama biz sadece sorunlarimizi erteliyoruz...anasi aldin ogluna basina calsin eger duzelmezse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…