Demesi çok kolay ordan yaşamak çoksa çok zor.benim eşim bilerek yapmiyo bu bi hastalık onu busekilde bırakamam eminim eninde.sonunda rabbim bunun mükafatını vericekMadem bosanmak istemis niye kabul etmedin.korku duygusunu cok iyi biliyorsun ve bu duygunun cocuklarinin da yasamasina nasil razi oluyorsun.17 yilin gitmis senin ve cocuklarin psikolojileri gitmis.daha neyi bekliyorsun.insanin kendine yapilan zulmu engelliyememesi de imtihani kaybetmesine sebep olabilir.buyur burdan yak.
Aynen canim her insan namazla duzelmiyorcnm esim zaten namaz kiliyor.zaten sasiyorum bana bagiriyo cagiriyo sonra kalkiyo namaz kiliyo.cok sukur Muslumanim ama namaz kilan her insan malesef duzelmiyor.benim esim hem namaz kilar hem kufreder o bu olgunluga sahip degil ne demek istediginizi anladim ama o tüm ictenlikle yasamiyor dinini
Erkekler için yorumun tam yerinde olmuşBen şunu anladım,erkekler o kadar boş konuşuyor ki,artık gönül koymuyorum. Yine saçmalıyor diyip geçiyorum yani.
Dikkate alıp gönül koymamalısın sırf konuşmak kırmak için konuşuyor o an. Bizde de boşanma kelimesi o kadar geçiyordu ki.
Takılmayın sözlerine.
Benim eşimin karakteri inanılmaz zor. Hala tam anlamıyla çözebildim diyemem ama en azından eskisi gibi de değilim.
Aldırış bile etmiyorum sinir anında söylediklerini.
Siniri geçince intikamımı fazlasıyla alıyorum zaten :))
Maalesef eşimle 17yildir evliyim evlendik evleneli gözümün yaşı dinmedi herşeye sinirlenir o oflekelencek diye kendimi sıkmakdan ben hasta oldum çocuklarıminda psikolojisi berbat sürekli ilaç iciyo kendi elimle veriyorum bir ikigün içmeyince cilduriyo sonra ağlamadan helak oluyorum.Ama yapcak birşey yok benim yazım bu islerinde de basari siz küçük kızım on ik yaşında ve benimle uyuyo yüksek sesden korkuyor birsuru korkusu var.Cnm gecmiyo ve ben boşanmayı düşünmedim çünkü nekadar ilginç ama seviyorum kendinede bakmıyo hijyen olarak ama caresizim defalarca beni boşamak,istedi yalvardım bende babasiz büyüdüm o yüzden çocuklarım babasiz büyüsün istemiyorum ama inanın yaşadığını bi rabbim bi ben bilirim dua ediyorum hernamazimdan sonra şifayı vericek rabbim ve bu benim imtihanim
ayni esimHayır hamileyken hiç birşey kullanmadım. Hamile kalmadan bir ay önce filan bırakmıştım ilaçları.
Ve hayır tekrar kullanmaya başlamicam..
şuan sinirlendiğimde kendimi kaybedecek derecede sinirlenmiyorum ki.
Önceden ellerim titrerdi. Elimde bir eşya varsa kırardım sinirden :) şuan anlık sinirleniyorum 5 dk sonra geçiyor takmıyorum kafama uzun süre.
ayni esimaz tabagimi canagimi kirmadi ...gidiyoruz yarin insallah memnun kalirim psikologdan ilgilenir dogru duzgun insallah ucretsiz diye ilgilenmemezlik yapmaz...
ayni durumdayim ama ben korkumdan bana bisey yaparsa diye firlatamiyoeum hic bisey o firlatiyo ben oturup agliyorum sessiz sakin kaliyorum o hincini alinca ben basliyorum komusmaya bende sozlerimle canini acitmak istiyoruk cunku o hincini aldi benimde almam lazim..yoksa icimde buyuyo..beni de sinir hastasi etti zatem benkm de ihtiyacim var bakalim belki bana bile ilac verir doktor.Ücretsiz diye ilgilenmemezlik yapmaz merak etmeyin. Bu onların işi eğer gerek duyarsa psikiatriste yönlendirir.
Bende böyle birşey yoktu aslında eşim yüzünden olmuştu. O en ufak bişeyde ya kumanda fırlatırdı duvara,ya benim telefonumu alıp duvara atardı. Ve çok basit bir konuşma bile geçse tartışmaya başlardık.
Tablomu duvardan sökmüşlüğü yırtmışlığı var ya düşün
Daha sonra ben bunaldım işte,depresyonumu fark edince gittim ama beni o hale eşim getirdi. Normalde ben çok sakinim. Benim sinirlenmem çok zor :)))
keske ve insallah benim esimde oyle olur yoksa bizim sonunuz hic iyiye gitmiyorEvet eşim de alttan almayı öğrendi tabi ki. Ben sinirlenince o sakin karşılıyor uzatmıyor veya sakinleştirmeye çalışıyor. Tamam haklısın haksızlık ettim ayıp ettim demeyi öğrendi :) özür dilemeyi öğrendi.
Önceden evde kırklmadık eşya kalmamıştı 3 tane telefonumu kırdı
Şimdi ben sinirliyken hayatım tartışmayalım diyebiliyor yada o an gelip sarılıyor.
benim esim o kadar akilli degil malesef oyle kendi kendini egitemez :) insallah egitsin de psikolog egitsin ben beceremiyorumEşin isticek benm eşimde de vardı doktora gitmedi kendisi araştırdı öfke kontrolünü Videolar izledi kitaplar okudu. Hala çabuk sinirlenir ama bana hiç yaşatmadı genelde iş ortamında sorun oluyor. Ama kendi kendini eğitti diyebilirim.
benim esim de oyle bi taritisiyoruz hemen ailemi ariyo anasini ariyo otuz yasinda adam hic utanmiyo kendi basina halledemiyo millete rezil ediyo bu benim cok gururma dokunuyo dicem zaten herseyi bir bir anlatcam psikologaBiz de ders çıkarma da olmuyor.
En ufacık şey üzüyor ve büyüyor huzurum yoklar ayrılık lafları 5 dakikada Olup bitiyor
Çok da severiz birbirimizi ama geçim çok zor. İkimizin de annesi alttan alan tipler ikimiz de başlın karakteriz ikimiz de birden parlarız ikimiz de uykucuyuz ikimiz de zor karakteriz sanırım
Dışarıya da çok çaktırıyoruz he
cnm kusura bakma sana da cok soruyorum ama merkimi mazur gor :)Ücretsiz diye ilgilenmemezlik yapmaz merak etmeyin. Bu onların işi eğer gerek duyarsa psikiatriste yönlendirir.
Bende böyle birşey yoktu aslında eşim yüzünden olmuştu. O en ufak bişeyde ya kumanda fırlatırdı duvara,ya benim telefonumu alıp duvara atardı. Ve çok basit bir konuşma bile geçse tartışmaya başlardık.
Tablomu duvardan sökmüşlüğü yırtmışlığı var ya düşün
Daha sonra ben bunaldım işte,depresyonumu fark edince gittim ama beni o hale eşim getirdi. Normalde ben çok sakinim. Benim sinirlenmem çok zor :)))
ya ben alamiyorum iste anca kendimi yiyip bitieiyorum almaya kalksam bana yine bagircak hic asla alttan almiyo ben cok yoruluyorum evliligimizde anasi bas taci yapiyo oglunu oglu annesine bile bagiriyo kadin tmm oglum siyo nasil bi aile dusunun basima saldi oglunu egitmesi bana kaliyo bende egitemiyorum onu egitcem derken olan bana oliyo bende sinirli oldumBen şunu anladım,erkekler o kadar boş konuşuyor ki,artık gönül koymuyorum. Yine saçmalıyor diyip geçiyorum yani.
Dikkate alıp gönül koymamalısın sırf konuşmak kırmak için konuşuyor o an. Bizde de boşanma kelimesi o kadar geçiyordu ki.
Takılmayın sözlerine.
Benim eşimin karakteri inanılmaz zor. Hala tam anlamıyla çözebildim diyemem ama en azından eskisi gibi de değilim.
Aldırış bile etmiyorum sinir anında söylediklerini.
Siniri geçince intikamımı fazlasıyla alıyorum zaten :))
Allah sabir versin bizim gibi esi olanlara ve eslerimiz bizim kiymetimizi daha fazla gec olmadan anlasin insallahMaalesef eşimle 17yildir evliyim evlendik evleneli gözümün yaşı dinmedi herşeye sinirlenir o oflekelencek diye kendimi sıkmakdan ben hasta oldum çocuklarıminda psikolojisi berbat sürekli ilaç iciyo kendi elimle veriyorum bir ikigün içmeyince cilduriyo sonra ağlamadan helak oluyorum.Ama yapcak birşey yok benim yazım bu islerinde de basari siz küçük kızım on ik yaşında ve benimle uyuyo yüksek sesden korkuyor birsuru korkusu var.Cnm gecmiyo ve ben boşanmayı düşünmedim çünkü nekadar ilginç ama seviyorum kendinede bakmıyo hijyen olarak ama caresizim defalarca beni boşamak,istedi yalvardım bende babasiz büyüdüm o yüzden çocuklarım babasiz büyüsün istemiyorum ama inanın yaşadığını bi rabbim bi ben bilirim dua ediyorum hernamazimdan sonra şifayı vericek rabbim ve bu benim imtihanim
bunun icin hangi bolume gitmek gerekiyor peki sorarim bunu psikologa insallahÇok yakın bir erkek arkadaşımda öfke problemi vardı. Sigarası ıslandı diye duvarları yumruklardı. Gereksiz bir öfke anlayacağınız. Anne babası da bizim din kültürü öğretmenlerimizdi ayrıca ve çok efendi çok terbiyeli o kadar sakin insanlardı. Annesi vaz geçmedi, her türlü doktora götürdü, en son böbrek üstü bezlerinde bir problem olduğu ve hormon fazlalığı olduğu ortaya çıktı. Psikolojik tedavi görmeden hormon tedavisi gördü. Şimdi aynı anne babası gibi mülayim. Bildiğiniz hastaymış yani çocuk. Annesinin araştırmaları kurtardı resmen, çünkü gerçekten iş kavga çıkartıp öldürene kadar dövme, hapise girme boyutuna gelmişti. Bu tür öfke problemlerinde ben ilk önce bu örneği verip bir hormolara baktırın diyorum. Hatta House'ın bir bölümünde bile vardı. İdam mahkumunun meğerse böbrek ile ilgili bir problemi varmış ve öfkesine, cinayet işlemesine bu neden olmuş.
cnm kusura bakma sana da cok soruyorum ama merkimi mazur gor :)
ilkpsikologa gittigimizde bizimle ilk neler konusuyo cocuklugumuza falan mi iniyo cidden :)
ya ben alamiyorum iste anca kendimi yiyip bitieiyorum almaya kalksam bana yine bagircak hic asla alttan almiyo ben cok yoruluyorum evliligimizde anasi bas taci yapiyo oglunu oglu annesine bile bagiriyo kadin tmm oglum siyo nasil bi aile dusunun basima saldi oglunu egitmesi bana kaliyo bende egitemiyorum onu egitcem derken olan bana oliyo bende sinirli oldum
Allah allah doktor size ne verdi acaba ben hiç antidepresan kullanıp bu duruma geleni görmedim. Antidepresanlar tam tersi insanı daha enerjik yapıyor serotonin hormonunu artırdığı için.o ilaclar antidepresan gibi biseydir, insan hic biseye tepki vermiyo, ölu gibi oluyo, halsiz, surekli uyumak istiyo ...
aile terapistine gitcez ama ne sorcak ne dicem hic bilmiyorum heyecanliyim nedense hic gitmedigim icim galiba tesekkur ederim cevaplarin icin sinirsiz bi hayat diliyorum hepimize...Aile terapisti mı psikolog mu?
Aile terapistine gidecek olursanız sizin sorunlarınızı soruyor.
Psikolog çocukluğa inmez sadece sorunları anlamak için sizinle sohbet eder.
onu cok yapiyorum cnm zaten ben asla sus sus deyince susabilecek insan degilim ben de agir basiyorum o da agir basiyor zaten beni susturamadigi icin kiriyo dokuyo... susturmasin beni guzelce konusalim sorunumuzu istiyorum ama biz sadece sorunlarimizi erteliyoruz...anasi aldin ogluna basina calsin eger duzelmezse...Ya zaten bu tarz sorunlar aile yüzünden yaşanıyor. Tamamen yetiştirme tarzı işte. Anne yatıştırmaya çalışmak yerine doğruyu yanlışı öğretmeliydi. Bunu yapmıyorlar egosu yüksek erkek yetiştiriyor. E haliyle senden de bu adam aynı şeyi bekliyor şimdi. Tamam sus canım tamam canım vs vs.
Hiç de susma yani sende azarla korkma. Azarla ki anlasın ezilsin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?