Öfke kontrolü

mlkyklp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
8
-3
1
31
Merhaba hanımlar. Konuyu kısaca anlatacağım önerilerinizi bekliyorum. 5 yıllık evliyim bir evladım var ve hamileyim. Eşimle normal zamanda çok iyiz evden işi işten eve çalıştığını elime getirir çocuğuna iyi bir babadır kimseye ezdirmez her şeyden önceliği biziz. Fakat öfke kontrolü yok kendisinin. Sinirlendiği zaman gözü bir şey görmüyor. Vurmuyor ama üzerime yürüyor buda bir şiddet ve ben artık kaldıramıyorum. Bana ne yaparsa ne söylerse fazlasıyla cevabını veriyorum ama artık okadar soğudum ki elim kolum bağlı olmasa gözümü kırpmadan boşayacağım. Elim kolum neden bağlı.. Baba evim yeterince sıkıntılı boşanmış ailemin yanında kalan bir ablam var bir abim var cezaevinde yeterince uğraştıkları şey var onlara kıyamıyorum birde ben yük olmak istemiyorum yaşlı başlı insanlar. Onlar için hayatımı feda ediyorum. Küsüyorum özürler diliyor yine aynısını yapıyor ben tükendim artık ne yapabilirim lütfen fikir verin..

Bu yazdıklarınızı onada anlatın böyle yaparak soğuyorum sizden diyin

Çocuğum için boşanmıyorumun yeni versiyonu mu bu

Bu karakterde bir abim var sadece güvendiği bir otorite ile az çözebildik sürekli savunma halinde, her şeyde üste çıkmaya çalışır sinir krizi geçirir küser falan. Alabilirse terapi çift terapisi diye gidin orada terapist bazı egzersizler verir. Nefes egzersizleri sinirlenince yapması gereken. Aslında tamamen çocukken şımarık saçma sapan yetiştirmekten. Lafı sakınmadan konuşturmaktan

Salak saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfem
Niye istediğin gibi yorum gelmeyince salak saçma mı oluyor? Haddini bil önce hakaret edemezsin. Bana böyle bir yorumda bulunan birinin soğudum dediği ve öfke kontrolü olmayan birinden 2. Çocuğu yapması da ayrı bir komiklik. O yüzden ciddiye almıyorum seni gülüp geçiyorum.

Çift terapileri var kabul ederse öyle yapabilirsiniz , ama aile evide kötü yük olurum diye gitmeyerek de çocuklarınızın huzursuz büyümesine sebep olursunuz bence iyi düşünün bir işiniz varsa da ailenize yük olmazsınız en azından çocuklar belirli bir yaşa gelince ise başlarsınız

Aslında şımarıklıktan ziyada sadecd dayakla büyümüş bir kişilik babasından çok şiddet görmüş sanırım onuda örnek almış kendisine

Çok mantıklı bir yorum yapmış aslında neden kızıyorsunuz ki? Öfke kontrol sorunu olan, boşanmak istediğiniz adamdan niye ikinci çocuğu yaptınız? Biraz daha beklersiniz 3. de gelecek.
Çünkü o da farkında aslında ne kadar çelişkili bir hareket olduğunun yüzüne vurulunca da ağlıyor işte. Gerçekler acıdır malesef.

Çok mantıklı bir yorum yapmış aslında neden kızıyorsunuz ki? Öfke kontrol sorunu olan, boşanmak istediğiniz adamdan niye ikinci çocuğu yaptınız? Biraz daha beklersiniz 3. de gelecek.
Hanımefendi bu anlattığım kavga olayları hergün olan bir şey değil senede bir kere olan bir şey kimse eşini affetmiyor mu şimdi? Çocuğunada mükemmel bir baba ayrıca

Bu kadar hır gürün içinde 2.çocuk ne ara oldu gerçekten? Bi benim mi canım dar anlamadım. Nefes alamam bu ortamda, siz hamilelik çekip çocuk doğuruyorsunuz.

İnsan gibi tavsiye verecekseniz verin. Sınanmadığınız bir şey hakkında haddinizi aşacak yorum yapmayın
Had aşmak nedir önce onu öğrenin sonra cümle içinde kullanırsınız
Sınanmadığımı nereden biliyorsunuz
Size bu şekilde yakışıyordu o yüzden böyle yazdım, hayvanca bilmiyorum

Aslında şımarıklıktan ziyada sadecd dayakla büyümüş bir kişilik babasından çok şiddet görmüş sanırım onuda örnek almış kendisine

Tepkilerinin normal olmadığını sakince konuşarak çözebileceğini öğretmeniz pek mümkün olmuyor aranızda kadın erkek farkı var. Adamın kafasında o erkek be evin erkeği bağırarak problemi çözer diye düşünüyor. Bunları tel başınıza çözemezsiniz yardım almanız şart.

Oncelikle siz aileniz icin mi evlendiniz ki onlar icin hayatinizi feda ediyorsunuz?

Esimin ofke kontrolu yok doyorsunuz, diger tataftan ne yaparsa, ne soylerse fazlasi ile cevabini veriyorum demissiniz. Bu davranisinizla ofke kontrolu olmayan birinin sakinlesmesini mi bekliyorsunuz? Esinizin ofke kontrolu varmis ama siz de nerede duracaginizi bilmiyorsunuz sanki. Esiniz ofke kontrolu icin yardim alsin. Ayrica beraber cift terapisi deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çünkü o da farkında aslında ne kadar çelişkili bir hareket olduğunun yüzüne vurulunca da ağlıyor işte. Gerçekler acıdır malesef.
Allah kimseye yaşatmasın tabi. Hemen sizinde başınıza gelebilir, sınanmadınız diyorlar ama şu konuların ortak özelliği ekonomik gücü olmadan evlenmiş olan kadınlar oluyor. Hadi evlendin çocuğu niye üst üste yapıyorsun. Bunları söyleyince kötü oluyoruz. Burada verilecek tavsiye kadın sığınmaya gitmek ve işe başlaması dışında farklı bi şey olmayacaktır. Adamı tanımadan evlenmişsindir onu bile anlamıyorum ama hadi evlendin bi bekle tanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…