Bu yazdıklarınızı onada anlatın böyle yaparak soğuyorum sizden diyinMerhaba hanımlar. Konuyu kısaca anlatacağım önerilerinizi bekliyorum. 5 yıllık evliyim bir evladım var ve hamileyim. Eşimle normal zamanda çok iyiz evden işi işten eve çalıştığını elime getirir çocuğuna iyi bir babadır kimseye ezdirmez her şeyden önceliği biziz. Fakat öfke kontrolü yok kendisinin. Sinirlendiği zaman gözü bir şey görmüyor. Vurmuyor ama üzerime yürüyor buda bir şiddet ve ben artık kaldıramıyorum. Bana ne yaparsa ne söylerse fazlasıyla cevabını veriyorum ama artık okadar soğudum ki elim kolum bağlı olmasa gözümü kırpmadan boşayacağım. Elim kolum neden bağlı.. Baba evim yeterince sıkıntılı boşanmış ailemin yanında kalan bir ablam var bir abim var cezaevinde yeterince uğraştıkları şey var onlara kıyamıyorum birde ben yük olmak istemiyorum yaşlı başlı insanlar. Onlar için hayatımı feda ediyorum. Küsüyorum özürler diliyor yine aynısını yapıyor ben tükendim artık ne yapabilirim lütfen fikir verin..
Çocuğum için boşanmıyorumun yeni versiyonu mu buMerhaba hanımlar. Konuyu kısaca anlatacağım önerilerinizi bekliyorum. 5 yıllık evliyim bir evladım var ve hamileyim. Eşimle normal zamanda çok iyiz evden işi işten eve çalıştığını elime getirir çocuğuna iyi bir babadır kimseye ezdirmez her şeyden önceliği biziz. Fakat öfke kontrolü yok kendisinin. Sinirlendiği zaman gözü bir şey görmüyor. Vurmuyor ama üzerime yürüyor buda bir şiddet ve ben artık kaldıramıyorum. Bana ne yaparsa ne söylerse fazlasıyla cevabını veriyorum ama artık okadar soğudum ki elim kolum bağlı olmasa gözümü kırpmadan boşayacağım. Elim kolum neden bağlı.. Baba evim yeterince sıkıntılı boşanmış ailemin yanında kalan bir ablam var bir abim var cezaevinde yeterince uğraştıkları şey var onlara kıyamıyorum birde ben yük olmak istemiyorum yaşlı başlı insanlar. Onlar için hayatımı feda ediyorum. Küsüyorum özürler diliyor yine aynısını yapıyor ben tükendim artık ne yapabilirim lütfen fikir verin..
Kaç kere anlattım tmm diyor sinirlenince yine aynıBu yazdıklarınızı onada anlatın böyle yaparak soğuyorum sizden diyin
Salak saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfemBacım Allah'tan soğumuşsun 3.ye de hamile kalırdın yoksa
İnsan gibi tavsiye verecekseniz verin. Sınanmadığınız bir şey hakkında haddinizi aşacak yorum yapmayınÇocuğum için boşanmıyorumun yeni versiyonu mu bu
Niye istediğin gibi yorum gelmeyince salak saçma mı oluyor? Haddini bil önce hakaret edemezsin. Bana böyle bir yorumda bulunan birinin soğudum dediği ve öfke kontrolü olmayan birinden 2. Çocuğu yapması da ayrı bir komiklik. O yüzden ciddiye almıyorum seni gülüp geçiyorum.Salak saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfem
Çok mantıklı bir yorum yapmış aslında neden kızıyorsunuz ki? Öfke kontrol sorunu olan, boşanmak istediğiniz adamdan niye ikinci çocuğu yaptınız? Biraz daha beklersiniz 3. de gelecek.Salak saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfem
Aslında şımarıklıktan ziyada sadecd dayakla büyümüş bir kişilik babasından çok şiddet görmüş sanırım onuda örnek almış kendisineBu karakterde bir abim var sadece güvendiği bir otorite ile az çözebildik sürekli savunma halinde, her şeyde üste çıkmaya çalışır sinir krizi geçirir küser falan. Alabilirse terapi çift terapisi diye gidin orada terapist bazı egzersizler verir. Nefes egzersizleri sinirlenince yapması gereken. Aslında tamamen çocukken şımarık saçma sapan yetiştirmekten. Lafı sakınmadan konuşturmaktan
Çünkü o da farkında aslında ne kadar çelişkili bir hareket olduğunun yüzüne vurulunca da ağlıyor işte. Gerçekler acıdır malesef.Çok mantıklı bir yorum yapmış aslında neden kızıyorsunuz ki? Öfke kontrol sorunu olan, boşanmak istediğiniz adamdan niye ikinci çocuğu yaptınız? Biraz daha beklersiniz 3. de gelecek.
Hanımefendi bu anlattığım kavga olayları hergün olan bir şey değil senede bir kere olan bir şey kimse eşini affetmiyor mu şimdi? Çocuğunada mükemmel bir baba ayrıcaÇok mantıklı bir yorum yapmış aslında neden kızıyorsunuz ki? Öfke kontrol sorunu olan, boşanmak istediğiniz adamdan niye ikinci çocuğu yaptınız? Biraz daha beklersiniz 3. de gelecek.
Had aşmak nedir önce onu öğrenin sonra cümle içinde kullanırsınızİnsan gibi tavsiye verecekseniz verin. Sınanmadığınız bir şey hakkında haddinizi aşacak yorum yapmayın
Evet siz ve hayatınız mükemmel tmm sizsinizÇünkü o da farkında aslında ne kadar çelişkili bir hareket olduğunun yüzüne vurulunca da ağlıyor işte. Gerçekler acıdır malesef.
Aslında şımarıklıktan ziyada sadecd dayakla büyümüş bir kişilik babasından çok şiddet görmüş sanırım onuda örnek almış kendisine
Merhaba hanımlar. Konuyu kısaca anlatacağım önerilerinizi bekliyorum. 5 yıllık evliyim bir evladım var ve hamileyim. Eşimle normal zamanda çok iyiz evden işi işten eve çalıştığını elime getirir çocuğuna iyi bir babadır kimseye ezdirmez her şeyden önceliği biziz. Fakat öfke kontrolü yok kendisinin. Sinirlendiği zaman gözü bir şey görmüyor. Vurmuyor ama üzerime yürüyor buda bir şiddet ve ben artık kaldıramıyorum. Bana ne yaparsa ne söylerse fazlasıyla cevabını veriyorum ama artık okadar soğudum ki elim kolum bağlı olmasa gözümü kırpmadan boşayacağım. Elim kolum neden bağlı.. Baba evim yeterince sıkıntılı boşanmış ailemin yanında kalan bir ablam var bir abim var cezaevinde yeterince uğraştıkları şey var onlara kıyamıyorum birde ben yük olmak istemiyorum yaşlı başlı insanlar. Onlar için hayatımı feda ediyorum. Küsüyorum özürler diliyor yine aynısını yapıyor ben tükendim artık ne yapabilirim lütfen fikir verin..
Allah kimseye yaşatmasın tabi. Hemen sizinde başınıza gelebilir, sınanmadınız diyorlar ama şu konuların ortak özelliği ekonomik gücü olmadan evlenmiş olan kadınlar oluyor. Hadi evlendin çocuğu niye üst üste yapıyorsun. Bunları söyleyince kötü oluyoruz. Burada verilecek tavsiye kadın sığınmaya gitmek ve işe başlaması dışında farklı bi şey olmayacaktır. Adamı tanımadan evlenmişsindir onu bile anlamıyorum ama hadi evlendin bi bekle tanı.Çünkü o da farkında aslında ne kadar çelişkili bir hareket olduğunun yüzüne vurulunca da ağlıyor işte. Gerçekler acıdır malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?