Yo mükemmel değilim. İnsanım. Her insan gibi hatalarım da var. Ama soğudum dediğim,öfke kontrolü olmayan birinden 2. Çocuğu yapacak kadar da aklımı peynir ekmekle yemedim :)Evet siz ve hayatınız mükemmel tmm sizsiniz
Senede bir olan birşey için mi bunca tantanaHanımefendi bu anlattığım kavga olayları hergün olan bir şey değil senede bir kere olan bir şey kimse eşini affetmiyor mu şimdi? Çocuğunada mükemmel bir baba ayrıca
O zaman görmezden gelin ne diyim. Şimdi eşinizi övmeye başlayacaksınız. Böyle bir üye vardı eşini önce gömdü eleştiriler karşısında övmeye başladı kocamı kıskanıyorsunuz diyordu :) Bakın niyetim sizi kırmak değil. Ama ben artık kaldıramıyorum dediğiniz vakit eşinizin öfke sorunu senede bir kere olan bir şey değildir. '' Kaldıramıyorum '' demek sürekli yapılan bir davranışa karşın katlanamıyorum demektir.Hanımefendi bu anlattığım kavga olayları hergün olan bir şey değil senede bir kere olan bir şey kimse eşini affetmiyor mu şimdi? Çocuğunada mükemmel bir baba ayrıca
Herkesin sınavı farklıdır o konuda sonuna kadar katılıyorum ama kaderini belirlemek birazda insanın elinde. Hem ekonomik özgürlüğün yok hem kocandan şikayetçisin e ne demeye 2. Çocuğu yapıyorsun demezler mi insana? Bunu diyoruz diye kötü olan biz olmuyoruz. Boşuna öfke kusmasınlar.Allah kimseye yaşatmasın tabi. Hemen sizinde başınıza gelebilir, sınanmadınız diyorlar ama şu konuların ortak özelliği ekonomik gücü olmadan evlenmiş olan kadınlar oluyor. Hadi evlendin çocuğu niye üst üste yapıyorsun. Bunları söyleyince kötü oluyoruz. Burada verilecek tavsiye kadın sığınmaya gitmek ve işe başlaması dışında farklı bi şey olmayacaktır. Adamı tanımadan evlenmişsindir onu bile anlamıyorum ama hadi evlendin bi bekle tanı.
Aksine üni mezunuyum. Severek evlendik senelerce konuştuk bir kere bile şahit olmadım böyle bir şeyeAllah kimseye yaşatmasın tabi. Hemen sizinde başınıza gelebilir, sınanmadınız diyorlar ama şu konuların ortak özelliği ekonomik gücü olmadan evlenmiş olan kadınlar oluyor. Hadi evlendin çocuğu niye üst üste yapıyorsun. Bunları söyleyince kötü oluyoruz. Burada verilecek tavsiye kadın sığınmaya gitmek ve işe başlaması dışında farklı bi şey olmayacaktır. Adamı tanımadan evlenmişsindir onu bile anlamıyorum ama hadi evlendin bi bekle tanı.
Bana da öyle geldi az birazSenede bir olan birşey için mi bunca tantana
Ya adamı delirtmeyeceksin ya boşanacaksın başka seçenek mi var
Siz niye konu açtınız kocanıza yemedi bize hakaret etmek için mi
Salak saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfem
İnsan gibi tavsiye verecekseniz verin. Sınanmadığınız bir şey hakkında haddinizi aşacak yorum yapmayın
Evet siz ve hayatınız mükemmel tmm sizsiniz
Eger ofkesini kontrol edemediginin farkindaysa psikiyatriste gitsin.Boşanmamak için gerekli kriterler mevcut olduguna gore diger seçenekleri degerlendirelim. Esiniz ofke kontrolunun olmadiginin farkinda mi, yoksa kendi davranislarini normal mi kabul ediyor?
Üşenmiyorlarda ya önce e kaka koca biz birşey deyince cici koca mis babaBana da öyle geldi az biraz
Bi hak verir gibi oldun adama değil mi?Esinizle iletsiminiz boyle mi?
Allah kimseye yaşatmasın tabi. Hemen sizinde başınıza gelebilir, sınanmadınız diyorlar ama şu konuların ortak özelliği ekonomik gücü olmadan evlenmiş olan kadınlar oluyor. Hadi evlendin çocuğu niye üst üste yapıyorsun. Bunları söyleyince kötü oluyoruz. Burada verilecek tavsiye kadın sığınmaya gitmek ve işe başlaması dışında farklı bi şey olmayacaktır. Adamı tanımadan evlenmişsindir onu bile anlamıyorum ama hadi evlendin bi bekle tanı.
Hamileyim demeseydiniz zaten birsey eksik diyecektim. Böyle adamlari nerden buluyorsunuz allah askina bula bula böyleleriyle evleniyorsunuz ya. Suan siddet uygulamiyor yazmissiniz ama bunun garantisi varmi? Ya yarin birgün uygularsa size yada cocuklariniza?Merhaba hanımlar. Konuyu kısaca anlatacağım önerilerinizi bekliyorum. 5 yıllık evliyim bir evladım var ve hamileyim. Eşimle normal zamanda çok iyiz evden işi işten eve çalıştığını elime getirir çocuğuna iyi bir babadır kimseye ezdirmez her şeyden önceliği biziz. Fakat öfke kontrolü yok kendisinin. Sinirlendiği zaman gözü bir şey görmüyor. Vurmuyor ama üzerime yürüyor buda bir şiddet ve ben artık kaldıramıyorum. Bana ne yaparsa ne söylerse fazlasıyla cevabını veriyorum ama artık okadar soğudum ki elim kolum bağlı olmasa gözümü kırpmadan boşayacağım. Elim kolum neden bağlı.. Baba evim yeterince sıkıntılı boşanmış ailemin yanında kalan bir ablam var bir abim var cezaevinde yeterince uğraştıkları şey var onlara kıyamıyorum birde ben yük olmak istemiyorum yaşlı başlı insanlar. Onlar için hayatımı feda ediyorum. Küsüyorum özürler diliyor yine aynısını yapıyor ben tükendim artık ne yapabilirim lütfen fikir verin..
Evde huzur bırakmayan,karısının üstüne yürüyen adamlar da nasıl iyi baba oluyor onuda anlayamıyorum he. O çocuk o kavgaları görmüyor mu? Korkup etkilenmiyor mu? Neyse ay da bir oluyormuş zaten tamam erim diyip geçsin işte.Üşenmiyorlarda ya önce e kaka koca biz birşey deyince cici koca mis baba
Yaşattığını yaşamadan ölmezsiiiiinBi hak verir gibi oldun adama değil mi?
Doğrudur. Aynı evde yaşamak farklı. O yüzden dedim çocuğu hemen yapmanız çok yanlış diye. Şimdi ben burada öfke sorunu olan eşinize karşın tepki olarak gidin evden o gün onu yalnız bırakın aileniz ya da arkadaşınızda kalın desem veya o gün hiç konuşmayın desem belki de daha kötü olacak sizin için. Adamın sağı solu belli olmaz. Ama evden gidersem bir şey yapamaz derseniz gidin.Aksine üni mezunuyum. Severek evlendik senelerce konuştuk bir kere bile şahit olmadım böyle bir şeye
Bi hak verir gibi oldun adama değil mi?
Yorumuma varda demedi.Konu sahibi "veteriner hekim"miş. Ekonomik gücü hakkında bilgi vermemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?