• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkeliyim üzgünüm

Teyzenler sanki size baktilar cok emek verdiler gibi kendilerine laf soyleme hakki bulmuslar sacmalik da....

Soyledikleri sey hic haksiz degil yani. Adam cantasini almis cikmis gitmis, siz de onun bunun evinde orda burda rezil perisan olmussunuz. Size Hasanin p**i diyen insanlardan once, sucu Hasanda arayin derim. Annenin ailesinin size bakma yukumlulugu yok ama babanin bakma yukumlulugu var sonucta ama bakmamis. Baban basip gitmek yerine olseydi en azindan parasina konardiniz sefil olmazdiniz. Gayet dogru bir laf etmisler. Haa soyleyen tipler de cok cazip olmayan tipler o ayri mesele. Su hikayede Hasan haric herkese sayip sovmussunuz bir tek Hasana toz kondurmamissiniz oysaki asil sorumlu o.

Babana laf soyletmemen de bana garip geldi. Sizi birakmiz rezil perisan etmis bir adama laf edildi diye bu kadar alinmanizi anlayamadim. Boyle bir babanin savunulacak, korunacak bir yani yok.
Hayır babama değil amcamlara minnetimi belirttim. Sorumsuzluğunu da dile getirdim. Sadece hiç haddi olmayan insanların bu lafı demesi garip her neyse babam. Beni bir gün aramış olsaydı bir kere iyi misin demiş olsaydı ağzımı açmazdım. Anlatabildim mi derdimi

Hayır babama değil amcamlara minnetimi belirttim. Sorumsuzluğunu da dile getirdim. Sadece hiç haddi olmayan insanların bu lafı demesi garip her neyse babam. Beni bir gün aramış olsaydı bir kere iyi misin demiş olsaydı ağzımı açmazdım. Anlatabildim mi derdimi

Anladim tabi ki. Genel olarak bu aile ici durumlarin etrafa sacilmasindaki en rahatsiz edici sey de bilen bilmeyen alakasiz insanlarin da yorum yapma hakkini kendinde gormesi. Lisedeyken arkadasimin anne babasi bosanmis, babasi da cirkeflesip nafaka vermemek icin bu cocuk benden degil vb bir sey demis. Neyse bu kiz bana dedi ki aile ziyaretine gittigimde hala insanlar bu da p*cmis diyorlar dedi. Kime ne yani, yillar onceki kizin babasinin ettigi bir laf milletin agzina dolanmis. Milletin agzi genis maalesef buzemiyorsunuz. Hele ki yakin akrabalar ustlerine dusen dusmeyen her b.ka laf ediyorlar. Boyle yani. Sizin durumda aynden boyle. Kurusluk katkilari yok ama sanki onlara dusen bir sey varmis gibi konusuyorlar. yapacak bir sey yok maalesef.

Baba gitsede kalsada anne evlatlarını bir arada tutar .Herşeyden önce evlatlar gelir evlenmek elbette hakkı ancak önce çocukları birarada tutup ayaklarının üzerinde durabilecek bireyler olana dek başlarında bekler.
Ben kırık kollarıyla hamur açıp babasız çocuk büyüten insanlar tanıyorum .Herkes hatalı anne de babada akrabalarda .
Tek masum sen ve kardeşlerin .Olmuş böyle seçimler yapmışlar hayat güçsüz yerlerinden yakalamış
Teyze o şu bu karnını onlar mı doyurdu ? onlar mı sahip çıktı?korudu kolladı?
Bu yüzden sen kapat kulaklarını sadece derslerine çalış dahada hırslandırsın seni bu yaşadıkların Ve sen hiçkimseye benzeme .Abla sözü dinle :) bir kulağından girsin diğerinden çıksın takılma boş beleş sözcüklere vardır elbet yaşadıklarının sebebi kimbilir belkide hayatın sana güzel bir hediyesi vardır tüm bu ağır sınavları geçersen ;)

Anladim tabi ki. Genel olarak bu aile ici durumlarin etrafa sacilmasindaki en rahatsiz edici sey de bilen bilmeyen alakasiz insanlarin da yorum yapma hakkini kendinde gormesi. Lisedeyken arkadasimin anne babasi bosanmis, babasi da cirkeflesip nafaka vermemek icin bu cocuk benden degil vb bir sey demis. Neyse bu kiz bana dedi ki aile ziyaretine gittigimde hala insanlar bu da p*cmis diyorlar dedi. Kime ne yani, yillar onceki kizin babasinin ettigi bir laf milletin agzina dolanmis. Milletin agzi genis maalesef buzemiyorsunuz. Hele ki yakin akrabalar ustlerine dusen dusmeyen her b.ka laf ediyorlar. Boyle yani. Sizin durumda aynden boyle. Kurusluk katkilari yok ama sanki onlara dusen bir sey varmis gibi konusuyorlar. yapacak bir sey yok maalesef.
Evett. Beni de geçtim keşke bir gün anneme destek olsalardı. Annen ne çekti ki dediler ya annem ne çekmedi ki. Bunu teyzemler dedi. Keşke annem bir tek şey anlatsaydı teyzende benimle oturup ağladı elimi tuttu sarıldı deseydi. Ağzımı açmadım yemin ediyorum. Hiç hakkı değil hiç hakkı değil bunları söylemek.

Bi de diyelim ki babamdan nefret ediyorum babama söylemesi gücüme gitmedi yine aynı tepkiyi görürlerdi benden çünkü o laf ona büyük

Baba gitsede kalsada anne evlatlarını bir arada tutar .Herşeyden önce evlatlar gelir evlenmek elbette hakkı ancak önce çocukları birarada tutup ayaklarının üzerinde durabilecek bireyler olana dek başlarında bekler.
Ben kırık kollarıyla hamur açıp babasız çocuk büyüten insanlar tanıyorum .Herkes hatalı anne de babada akrabalarda .
Tek masum sen ve kardeşlerin .Olmuş böyle seçimler yapmışlar hayat güçsüz yerlerinden yakalamış
Teyze o şu bu karnını onlar mı doyurdu ? onlar mı sahip çıktı?korudu kolladı?
Bu yüzden sen kapat kulaklarını sadece derslerine çalış dahada hırslandırsın seni bu yaşadıkların Ve sen hiçkimseye benzeme .Abla sözü dinle :) bir kulağından girsin diğerinden çıksın takılma boş beleş sözcüklere vardır elbet yaşadıklarının sebebi kimbilir belkide hayatın sana güzel bir hediyesi vardır tüm bu ağır sınavları geçersen :KK66:
Allah razı olsun. Tabiki anneme babama kızdığım dile getirdiğim getiremedim hıncımı başka türlü aldığım bi ton şey var. Ama olan oldu takılı kalıp canlarını canımı sıkmak istemiyorum.

Benim yerimde onların çocuğu da olabilirdi.

Onlar gibi olmicam kesinlikle. Benim başıma gelseydi diye düşünüyorum her zamanda düşünücem.

Hala kendini savundu bi şey dememişler. Şimdi ben haksız onlar haklı. Hayatıma almak istemiyorum.
Çok teşekkür ederim abla :) sağ ol

annen susup oturuyorsa o teyzeler daha çooook konuşur.

Back
X