- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
eşin biraz saf galiba.
Bence o kesenin beraber olmasından kaynaklanıyor bir de eşiniz kimsenin yüzüne duramıyor yüzü de yumuşaksa kimseye hayır diyemiyorsa üzgünüm ama bu böyle devam eder aynısından bende de var çünkü
davetiyeye takısız yazmak ta çok saçma kardeş bunlar kimin kısmetiyse o evlenir önce sırayla olmaz bu işler. takı ona da takılır abisine de takılırdı çok mantıksız geldi. Alışveriş olayı ayrı saçmalık anlamadığım perdeyi eşim tek başına gitmiş dedin eşin mi seçip beğenip alacak?
benim eşim gibi aynı ama maalesef bu huy değişmez ben mesela aynı bina da oturuyoruz biraz uzaklaşmayı düşünüyorum çok muhabbet tez ayrılık getirir hesabı..kese çok ortak değil aslında. şöyle ki ikimizinde işi var. maaşlarımızda var. eşim ek işini abisiyle yapıyor. ama her boşlukta işinin başına gidiyor. ve o işten 1 yıl olmasına karşılık henüz bir kuruş evimize girmedi. kaynımın tek işi olduğu için, bekar ve kvlerle olduğu için evi geçiniyor gerisi sermaye olarak işe dönüyor. para da umrumda değil benim. çünkü büyük hayallerim yok. tek hayalim sağlık ve kimseye muhtaç olmamak. ama eşim çok yumuşak yüzlü bu çok doğru. çok merhametli çok. zaten yerdımcı olsun ona tamamım da bu da abartı geldi artık bana.
ne kadar abes bir durum gerçekten ben de duymadım.getiren ilk evlenen getirir getiremeyen sonrakine takar.abisinin hakkı ne demekse.28 yaşındayım,bu yaşıma kadar "takısızdır"yazan davetiyeyi ne gördüm ne duydum. Ayıptır yahu,size haksızlık.
Diğer yapılanlar da aşırı saçma,eşin niye kabul ediyor onu anlamadım
abide bir gariplik mi var acaba? o yuzden midir bu kadar destekdavetiyeye takısız yazmak ta çok saçma kardeş bunlar kimin kısmetiyse o evlenir önce sırayla olmaz bu işler. takı ona da takılır abisine de takılırdı çok mantıksız geldi. Alışveriş olayı ayrı saçmalık anlamadığım perdeyi eşim tek başına gitmiş dedin eşin mi seçip beğenip alacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?