- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Takısız düğün kısmına herkes yeterince şey yazar o yüzden onu es geçiyorum
Diğer konuyu söyle düşün normalde eşinin yapacağı işi abisi devralır oda diğer işi halleder. Yani gün içinde aman gidiyim çocukla oynayım yemek Yapayım diye iş bırakılmaz kimse de o işi sahiplenmez ama bu alışveriş işi geçici bi süreç abi kardeş aralarında iş bölümü yapıp halledebilirlee. Benim hayatta asla herşey karşılıklı gibi bi düşüncem olmadı ben doğru olan neyse onu yaparım başkası da isterse yapar isterse yapmaz hep de bi şekilde kalbimin ekmeğini yerim. Sizee boşuna takılmayın. Özellikle size özel zamanlarını da oraya vermedikçe sıkıntı Yok.
oabide bir gariplik mi var acaba? o yuzden midir bu kadar destek
yani beğenilmiştir önce pazarlık için satın almaya gidiyordur sadece diye düşünüyorum. Yani perdeden anlamıyorum deyip eşinize seçtirip aldırmak ilginç geldi.ewt ben de ona takıldım zaten ve şok oldum!
yok ya öyle değil işte ölçüyü alıp gitti eşim. bana modelleri atarken öğrendim tek gittiğini ve ne diyeceğimi bilemedim.yani beğenilmiştir önce pazarlık için satın almaya gidiyordur sadece diye düşünüyorum. Yani perdeden anlamıyorum deyip eşinize seçtirip aldırmak ilginç geldi.
Ya bazı çiftler gerçekten beceriksiz oluyor. Bak sen şanslısın ki senin kocan her işten anlıyor diye çağırıyorlar. Sende gerim gerim geril benim beyim her işi anlar diye :)ys evet ben de böyle düşünmeye çalışıyorum da bir yandan da eşim işin başında otursaydı karı-koca gidip alsalardı diyor. aman ne bileyim ya
Evet olabilir kendi ayakları üstnde tek duramayan biri mi acaba evini konu sahibesinin eşi döşüyor,işi de eşiyle ortak yapıyorlarmış, takı hakkı için bile ailesi eksta bi koruma altına almışabide bir gariplik mi var acaba? o yuzden midir bu kadar destek
Ee esinin begendigini begenecek mi gelin hnm?yok ya öyle değil işte ölçüyü alıp gitti eşim. bana modelleri atarken öğrendim tek gittiğini ve ne diyeceğimi bilemedim.
ondan mı yoksa onlar çalışıyor para kazanırlardan mı acabao
yok kıymetli ondan diye düşünüyorum. bir de beni çok kabullenmediler bence. o konuya çok girmek istemiyorum ama ailede tek okumuş eşim tek çalışan gelin benim. o yüzden benim onlara cephe alacağımı düşündüler bence. ama sonradan şaşırdılar tabi.
Çocuklarının kısmetlerine karışıyorlar, bir de üstüne gelen davetlilere karşı kendilerini küçük düşürüyorlar.ne kadar abes bir durum gerçekten ben de duymadım.getiren ilk evlenen getirir getiremeyen sonrakine takar.abisinin hakkı ne demekse.
evet yani ben de görmedim28 yaşındayım,bu yaşıma kadar "takısızdır"yazan davetiyeyi ne gördüm ne duydum. Ayıptır yahu,size haksızlık.
Diğer yapılanlar da aşırı saçma,eşin niye kabul ediyor onu anlamadım
evlat ayrımı yapılıyor ancak bu kadar göze sokulmaz ve bu kadar gelin hanım da mülayim olmazEvet olabilir kendi ayakları üstnde tek duramayan biri mi acaba evini konu sahibesinin eşi döşüyor,işi de eşiyle ortak yapıyorlarmış, takı hakkı için bile ailesi eksta bi koruma altına almış
yok ya öyle değil işte ölçüyü alıp gitti eşim. bana modelleri atarken öğrendim tek gittiğini ve ne diyeceğimi bilemedim.
ondan mı yoksa onlar çalışıyor para kazanırlardan mı acaba
Ee esinin begendigini begenecek mi gelin hnm?
Cok tuhaf.
Baska islerde yardim edebilir tamam abisidir de perde almak nedir ?
Ailede erkekler mi yapar butur isleri ondan mi acaba?
kızı götürmüyorlar ve onun fikrini sormuyorlaro da ayrı konu zaten. gelin hanımın annesi yok. bir babası var. o da benim param pulum yok hiçbir şey yapamam demiş.
kız çalışmıyor da. o yüzden çok da ben seçicem ben yapıcam demiyor. zaten herşeyi kaynım alıyor diye sanırım. çünkü ben çok şaşırdım. yani ben evimdeki çay kaşığı bile ben seçmeliyim görüşündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?