oğlan evlendiriyoruz! mu acaba??

düğün yaptık. aslında yapmak istemedik de tayin işi için nikahı doğuda kıymıştık. tayin olup geldik 9 ay sonra falan mecbur düğün yapmak zorunda kaldık. nikah zaten vardı.
şimdi eşime diyormuş ki abisi ortak işimize koyucam takıları ama ben ona da çok emin değilim. zaten çok da umrumda değil. sadce her işe eşimin koşması garip geldi.
hatta evde yatağımın ahşam yeri söküldü aylardır bekliyor eşim onların bazasını kuracaktı. dedim ki evdekini halletmedne onu mu yapacaksın ?? tutamadım kendimi. o da kendini kıyaslıyor musun gibi saçma bir cümle söyledi . iyice dellendim. tamam evdekini yapıcam dedi ama evdeki duruyor. artık bazayı kurdu mu merak ediyorum. sorucam ama çok da tartışmak istemiyorum. sadce acaba fesat mıyım diye kednimi sorguluyordum. görüyorum ki normalmişim yani

çok sinirleniyorum böyle terbiyesizliklere ya
hani filmlerde diyorlar ya kendinizden bir şeyler bulacaksınız diye :) ben de işte burdaki konuları okuyorum falan kendi yaşadıklarıma benzettiğim taraflar oluyor sinirleniyorum daha da falan ...

sonra diyorum aslında Allah ne yapsın daha ? çok sinyaller gönderiyor ama kullar görmüyor , bu sevginin gözü kör olsun işte bırakılmıyor da , aslında davetiyeye takısızdır yazacaksınız dedikleri zaman Allah göndermiş işte sinyali '' alın ulan oğlunuzu '' deyip çekip gitmek var ama sevgi işte gözü kör olsun.

kızı götürmüyorlar ve onun fikrini sormuyorlar

diğer mobilya alırken eşim götürdü ya ablası ve kızı. yani genelde gidiyor. ama burda gitmemiş. ben de anlamadım neden tek gitti. şoktan soramadım artık akşama sorucam neden tek gitmiş.

hehe çok sinirlendin kız eşim dünya iyisidir benim. yani beni genel olarak kırmaz. sevecendir, saygılıdır. tek kötü söz söylemez. maaşıma karışmaz. çocuğuma annesi gibi bakar. benim ailemin derdine de koşar. yani bir daha gelsem gene onla evlenirim. konu eşim değil ki. konu acaba bu kadar herşeye koşması normal mi?? tepki göstersem haklı mıyım? ya da kalbimi karartmamalı mıyım?

takısızdır ne demek ya ne kadar ayıp
ben boyle konusan ınsanların suratına asla bakmazdım bırdaha

diğer mobilya alırken eşim götürdü ya ablası ve kızı. yani genelde gidiyor. ama burda gitmemiş. ben de anlamadım neden tek gitti. şoktan soramadım artık akşama sorucam neden tek gitmiş.
eşin pek bir kaptırmış.iyi niyetli birine benziyor abisine de çok fazla deger veriyor.mutlaka bu iyi niyetinin karşılığını hayatının başka yerlerinde bulur.ben buna inanırım böyle yaşarım. abi değil de bu arada küçük kardeş evlendiriyor gibi aslında

düğünümüz takısızdır... ilk kez duydum bunu ciddi şekilde kriz sebebi. Bu saçmalığa neden OK verdiniz ki... Çoğu insan bir kardeşten fazla sayıdadır ve ailelerde her zaman en büyükten başlamaz evlilikler bunu mu yazmak gerekiyordu. şok geçirdim cidden. Takısız yazılmasına ne gerek varmış ki hem gelenler ona göre hesap yapıp gidiyorlar maddi durumu o ara düzgünse iyi bir meblağda değilse daha kardeşleri var onlara gideriz vs gibi daha düşük bir şey takılıyor.
Diğer olayada yorumsuz kaldım eşinize ne ki, o mu öne düşmeli başka kimse yok mu? Öne düşeceksede abisininde yanında olması gerekiyor. Bu ne böyle yahu...

evet öyle ne diyim. Allah herkesin yuvasına huzur versin inş.

konu sahibinin anası babası yok galiba.ayy böyle gelinlerde var işte kendimden utandım cennetlik harbiden konu sahibi

susayım susayım dedim de tutamıyorum o yörede takı gelmezse isteniyor
off yaa
şey yapsınlar hani şener şen filmde orkestraya çıkıp kız istiyor ya o geldi aklıma
onun gibi hani düğünde takı takmayanları tek tek tespit edip anons yapıp rencide etsinler '' falanca, bak takı takmadın farketmedim sanma ''
ay öldüm gülmekten
hani güldürürken düşünderen diyoruz ya aslında ağlanacak hale biraz da gülüyoruz hem gülğyorum hem de kendimi de düşünüp bir yandan nasıl böyle arayıp da bulduk biz bunları dıyorum

düğün zamanımı çok sıkıntılıydı princess. ne onun ailesi istedi ne benim ailem. ikimiz el ele verdik yaptık herşeyi. memur olmamıza rağmen artık elde avuçta kalmayınca evimizi biz temizledik. tıırnaklarımızla kazıdık boyaları. ben 10 kilo falan vermiştim. eşim de çok yorgundu. artık dedik ki ne yaparsanız yapın. şimdiki aklımız olsa yazdırmazdık tabi öyle.
ben şimdi ki olayla kıyaslansın diye yazdım onları. yani aynı destek bize olsa derdik ki adamlar kendilerini paraladı biizm için. biz de yapmalıyız diye. o yüzden eşimin şimdiki koşuştturması beni rahatsız etti. işte ben mi yanlış kötü düşünüyorum diye fikir almak istedim sizden.

konu sahibinin anası babası yok galiba.ayy böyle gelinlerde var işte kendimden utandım cennetlik harbiden konu sahibi

babam rahmetli oldu ben evlendikten 2 yıl sonra. hayır ben onlara yansıtmadm. hiçbir şey. zaten herşeyi ikimiz yaptık. kendi davetiyeme böyle yazdırmadığım için ailem fark etmedi. ikimiz herşeyi dört dörtlük yapınca kimse anlamadı birşey.

eee sen de biraz aglayaydın beee tatlım şu eksik bu eksik.her seyi dört dörtlük yaparsan gerek yok dersen onlarda öyle yapar.bir oğlan veriyoruz deyip başlık felan istemedikleri kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…