- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Ten bembeyaz saçlar doğal siyah, gözler bile siyah, kaşlarımı görsen boya zannedersin siyah, tüyler siyah. Boyuyor musun diyorlar bana. Ensem de kızıl renkli. Yaratık gibi bir şeyim. Yeşil göze bayılırım güzel bi makyajla ön plana çıkar salına salına yürü oh oh.
Değişmezse ne olacak? Birazda sağlıklı, eli ayağı düzgün diye şükretmeyi denesen keşke.Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Lütfen kendine ve bebeğine bir iyilik yap ve hemen yarın bi psikologla görüş olur mu?Boyum tutulmaya baslasi suan ve yatakta dogrulamiyorum.
Göz rengi 3 aydan önce belli olmaz demişti bizim doktorumuz bilemem ne kadar doğru ama siyah olsa ne kahve olsa neTipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Allah anali babali buyutsun ins evlatlarinizi.34+6 da doğdular canım
Şimdi 7 aylık oldular
Benim gebeliğim zor geçti
Siz bol bol dinlenin stres yapmayın iyi beslenin
her ikiz hamilelerine diyorum bunu
Bir ay küvözde kaldılar ben çok zorlandım o dönem ayrı kalmak yıktı beni
Aminn yaa bende hergun dua ediyorum onlar içinAllah anali babali buyutsun ins evlatlarinizi.
Kuvez gunlerini bende iyi bilirim 3 erkn dogum yaptim ve 2 cocugumda kuvezde kaldi.
Suan 10 gun sonra 8 aylik olcak kucuk kizim.
Kuvezdeki yavrular biran once annelerine kavussun ins.Allah acil sifa versin o bebeklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?