Oglum doğdu şükür ama

Bence hiç de değilsin. Tüyler lazerle biter gider. Siyah saç siyah göz beyaz ten enfes duruyor bence yer değiştirelim. :)

Değişmezse ne olacak? Birazda sağlıklı, eli ayağı düzgün diye şükretmeyi denesen keşke.

Bak kendini üzüp sıkmışşın boynun tutuluyor yazık değilmi sana kendini niye üzüyorsun eskiler derlerki bebekler 40 günde 40 şekle girer üzme kendini sütünde gelmez o zaman ne yapıcan

Benim iki kızım var. Birisi sarı saçlı kar gibi beyaz tenli iri yapılı, diğeri siyah saçlı esmer tenli narin yapılı. Kimse kardeş olduklarına bile inanmıyor. Bu kadar dert etmeyin bebeğinizin fiziksel görünüşünü, önemli olan sağlıklı bir bebek olması.

Göz rengi 3 aydan önce belli olmaz demişti bizim doktorumuz bilemem ne kadar doğru ama siyah olsa ne kahve olsa ne
Sağlıklı olduğuna, gözünün görüp elinin kolunun tuttuğuna dua etmeniz gerekirken

Sizin gözünüz kahverengiyse zaten yeşil gözlü olması imkansız. Resesif dominant meselesi yani. :)

Benim büyük olan 4 yaşındaki oğlumda kumral, gözleri kahverengi. Ki ben sarışın,yeşil gözlüyüm. Eşim de keza sarışın mavi gözlüdür. Biz sarı sarı bir bebe bekliyorduk, bir baktık kumral, gözler kahve. :) dedesi gibi. sadece yüz, sima olarak tıpatıp babası.. illa size benzemeyebilir. Belki dedesine anneanne vs benzemiştir. Küçük olan 3.5 aylık bebeğim de sapsarı, mavi gözlü.. Evlat bu, ister kapkara olsun ister bembeyaz. Onlar zaten bir melek kadar güzeller.. Eminim senin bebeğin de çok çok çok güzeldir, insan bakmaya kıyamıyordur.

Canım benim öncelikle hayırlı olsun oğluşun. Benim küçük oğlum doğduğunda kömür karası saçları vardı, eşim bayağı sarışın ve mavi gözlü ben kumral ela gözlü, şimdi işe o kara oğlan sapsarı kahverengi gözlü. Saçlar dökülüyor bebeklerde.

Bebekler doğduklarında çok şiş oluyorlar. Kızımın hastanedeki ilk günkü hali ile üçüncü gün evdeki hali o kadar farklıydı ki aynı bebek mi diye sorduğumu çok net hatırlıyorum.
İnsanın lohusayken kafası birşeye basmıyor.
Ayrıca 37. haftaya göre kilosu çok iyi. Ben de 37. haftada doğum yaptım.
Sen şimdi sadece emzirmeye odaklan.
Güle güle büyüt bebeğini canım.

Canım hiç içini soğutma bebeğinden.Depresyona girersin Allah korusun.O kadar çok değişiyolarki.Benim kızım da siyah saçlı doğdu,gözleri çekikti,hiç bana benzemiyordu.Şimdi sarışın.Her gören aynı sen diyo.

Allah anali babali buyutsun ins evlatlarinizi.
Kuvez gunlerini bende iyi bilirim 3 erkn dogum yaptim ve 2 cocugumda kuvezde kaldi.
Suan 10 gun sonra 8 aylik olcak kucuk kizim.
Kuvezdeki yavrular biran once annelerine kavussun ins.Allah acil sifa versin o bebeklere.

Aminn yaa bende hergun dua ediyorum onlar için
Ömrümün cehennemiydi o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…