• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum eskiden daha rahattı

Aman he diyip geçin ya boşboş konuşmuş işte. Oğluna hizmet etmesi üzerinden kendine değer biçmiş, hayatta tek başarısı hizmet etmek olan birinden duyacağınız sözlere neden önem veriyorsunuz ki

Iyyy Kayinvaliden igrenccccc bir insan. Saygiyi hak etmeyen biri. Oglunu ölene kadar koynunda yatirmayi mi düşünüyormuş? Senle degil baskasiyla evlense ya da evlenmese bile ayri bi eve ciksa dogalgaz, ısınma, yakacak derdi olmayacak miymis?? Karısını ısıtıyor sanki sadece Pislik kadin. Kocanizin yaptigi da ayip. Boyle hadsiz kaynanalar oglu haddini bildirmeyince ben hakliyim oglum da bana hak veriyor kafasina giriyor. Esiniz saglam bi tavri hak ediyor. "O kotu niyetle soylemedi" laflsrina izin vermeyin

Ben kurup göndercem az kaldı . Eşimle fena tartıştık konuya yazmadım ama . Git annenle yaşa dedim . Gelmeyeyim mi eve dedi gelme. Biz yükü olmayalım dedim. Akşam nolcak hiç bilmiyorum. Gitsin koynuna yatsın annesinin kuzu kuzu uyusunlar.
Yanlış yapmışsınız kvnin ekmeğine yağ sürmek olmuş.

Aman he diyip geçin ya boşboş konuşmuş işte. Oğluna hizmet etmesi üzerinden kendine değer biçmiş, hayatta tek başarısı hizmet etmek olan birinden duyacağınız sözlere neden önem veriyorsunuz ki
İnanın onun dedikleri ve o zerre umrumda değil. Benim derdim kocam onun normal karşılaması.

Iyyy Kayinvaliden igrenccccc bir insan. Saygiyi hak etmeyen biri. Oglunu ölene kadar koynunda yatirmayi mi düşünüyormuş? Senle degil baskasiyla evlense ya da evlenmese bile ayri bi eve ciksa dogalgaz, ısınma, yakacak derdi olmayacak miymis?? Karısını ısıtıyor sanki sadece Pislik kadin. Kocanizin yaptigi da ayip. Boyle hadsiz kaynanalar oglu haddini bildirmeyince ben hakliyim oglum da bana hak veriyor kafasina giriyor. Esiniz saglam bi tavri hak ediyor. "O kotu niyetle soylemedi" laflsrina izin vermeyin
Eşim akşam eve gelmedi öfkem gitgide artıyor ona karşı 8 yıldır evliyiz ilk defa iş harici akşam evde yok.

Merhaba herkese.
Dün akşam şöyle bi durum yaşandı . Kv dem eşim ben oturuyoruz. Kışlık masraflardan açıldı konu. Doğalgaz vs. Kv dem oğlum eskiden gelirdi kafası rahattı böyle şeyleri düşünmezdi böyle yükleri yoktu tarzında konuştu . Bende eskiden benimde bu tarz dertlerim yoktu çamaşır, ev temizliği , çocuk bakımı hangimizin yükü daha ağır tartışılır dedim. O hala aynı şekilde konuşmaya devam etti. Eve gelir uzanırdı herşey ayağına gelirdi vs (herşeyini ayağına götürmesi çok büyük marifet sanki) . Bende sinirlendim evlendirmeseydin o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı en azından ben hayatımdan memnunum eşim çocuğum bana yük değil demeisine beklerdim. Bugün tartıştık. Ben evlendiğimden hiç pişman değilim hayatımdan memnunum dedi. Annesinin sadece eski zamanları hatırladığını öylesine konuştuğunu savunuyor kötü niyetli değildi diyor.
Sizce fazla mı alınganlık yapıyorum. Kv Söyledikleri normal mi?
Benim annem eşimin yanında böyle konuşsa ben sustururum empati duygumla yola çıkarak eşiminden böyle davranmasını beklerim. Tabiki de orada annesiyle kavga etsin demiyorum ama savunma halinde belli bir süre sonra haddini bilecektir malum oğullarına tapıyorlar o yüzden iş kocada bitiyor maalesef ha birde kendinizi hiç ezdirmemenizde. Ben susulmasına karşıyım yani '' aman ne gerek var tartışmaya gereksiz yere uzuyor '' demek evet canını sıkmamak için doğru ama susmak ileri ki zamanlarda daha çok canının sıkılacağı anlamına geliyor. Benim akrabalarım lafını verdiklerim beni görünce susuyor artık öyle diyim :D

Benim annem eşimin yanında böyle konuşsa ben sustururum empati duygumla yola çıkarak eşiminden böyle davranmasını beklerim. Tabiki de orada annesiyle kavga etsin demiyorum ama savunma halinde belli bir süre sonra haddini bilecektir malum oğullarına tapıyorlar o yüzden iş kocada bitiyor maalesef ha birde kendinizi hiç ezdirmemenizde. Ben susulmasına karşıyım yani '' aman ne gerek var tartışmaya gereksiz yere uzuyor '' demek evet canını sıkmamak için doğru ama susmak ileri ki zamanlarda daha çok canının sıkılacağı anlamına geliyor. Benim akrabalarım lafını verdiklerim beni görünce susuyor artık öyle diyim :KK70:
Şöyle söyleyeyim daha önce birçok bu tarz konu oldu aramızda hiç susmadım ve zaman zaman eşimde beni savundu. Ona rağmen böyle en başından sussaydım şu an ne halde olurdu ilişkimiz bilemiyorum.

Bence biraz fazla yükselmişsiniz. Evet boş konuşmuş saçmalamış ama her şeyi duyup takarsak ömür geçmez böyle. Bu yüzden eşinizle de kötü olmuşsunuz iş eve gelme, annenle yaşaya kadar gelmiş. Ne gerek var gerçekten huzurunuzu bozmaya? Dışarıdaki kişiler yüzünden kocanızla kötü olmayın

İyi de annesine ben saygısızlız yapmıyorum ki konuyu açan gereksiz konuşan o . Ben anlamıyorum erkeklerin arada kalmasını. Kim haklı kim haksız ayırt edemiyor mu bunlar ? İlle ben beni savunsun demliyorum ki. Ya hiç konuşmayıp susacak yada haklının yanında olucak. Dün akşam annesi konuşurken gevşek gevşek yaa evet eskiden öyleydi falan diyor .
Pardon ben bu detayı kaçırmışım, sessiz kaldı sanmıştım. Esprileştiler mi acaba kendilerince, maksat muhabbet olsun diye.. zaten şu noktadan sonra daha da ağzını açamaz 🤭 Devamı olmasın inşallah diyelim :)

Hadi kv sana takılacak yer aramış , kocanla niye kavga ediyorsun . Akıllı ol. Anasıyla aramdaki şeylere kocanı karıştırsan sen zararlı çıkarsın . Bişey demesini de bekleme boş muhabbet yapmışsınız işte 😅al geri vereyim deseydin

Hadi kv sana takılacak yer aramış , kocanla niye kavga ediyorsun . Akıllı ol. Anasıyla aramdaki şeylere kocanı karıştırsan sen zararlı çıkarsın . Bişey demesini de bekleme boş muhabbet yapmışsınız işte 😅al geri vereyim deseydin
Ben bu kadar rahat olamıyorum malesef ya . Çok sinirleniyorum böyle densizliklere. Eşimde evde huzur istiyorsa ağzını açmayı öğrenecek. Yoksa gelmesin eve cidden istemiyorum.

Back
X