O ne demekmiş canım öyle gitsin ev tutsun başka yerde sizi neden yukarıya hapsediyor ki?? bence sessiz kalmayın tepkinizi belli edin aslında bunu oğlunuzun düşünmesi lazım sonuçta elinizde bi eviniz var ne saçma şey ya madem kendine güvenmiyor evlenmesin ozaman.Sizi fazlalık gibi kayırmasıda çok can sıkıcı.Bence açıkca tepkinizi belli edin istediği kadar surat yapsın koskoca adam artık yani..
Sağol arkadaşım gerçekten kaç gecedir uyku uyuyamıyorum,haksızlık mı yapıyorum diye ama sadece onu düşünemem ben ölünce kardeşinle senin bu ev dedim ama o tek kendini düşünüyor gibi...
bence oğlunuz haksız olur mu hiç bence ayrı bir eve çıkmayı teklif edin kiraya çıksın sonra para biriktirip alır madem ne olcak ki çalışıyorlarsa siz haklısınız bence üzülmeyin..
Bence ona konumunuzu ve birbirinizden başka kimsenin olmadığını anlatmanız lazım alın karşınıza konuşun sonuçta bu yaştan sonra gidip çalışıp kendine ev alıcak halin yok o daha genç çalışıp eşiyle alırlar hatta daha güzellerini alırlar hiç kendini sıkıntıya sokma oğlunada biri gerçekleri göstersin artık..Hem kız arkadaşı bu konuda ne düşünüyor oda önemli!! oğlunuz bukadar hayal kurduğuna göre kızın da bişeylerden haberi var demekki???
Banada öyle geliyor,belki ona annemler yukarı çıkar biz aşağıda otururuz dedi,ben: Belki kız ayrı yerde oturmak ister dedim, o beraber oturmayı sorun etmez dediğine göre...
madem evlenecek kadar kendine güveniyor o zaman kendi evini kendisinin alması lazım.
hazıra konmak adına sizi üst kata göndermeye hakkı yok
Aslında kız arkadaşıyla konuşma sansınız olsa niyetlerini tam olarak anlayabilirsiniz??
artık böyle düşünen çocuk mu kaldı yaa
kız kabul ediyor muymuş bari
direkt hazıra konmaya çalışıyo
işe girsin çalışsın evlensin
çok garip yaaa
Hayır.Bunu siz onlara söyleseniz kabul ederlermi:).Olmaz öyle şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?