bence oğlunuz cok bencil ama eşinizin vefatından dolayı sizide yalnız bırakmak istemiyor sanırım önemli olan kızın düşünceleri bence .... ben olsam asla eşimin annesinin evine oturmazdım cünkü herkezin bir hayatı yaşam tarzı var mutfakta bile bardakların yerini farklı korsunuz çünkü zevkler bir deildir eğr aynı evde oturursanız mutlaka bi problem yaşarsınız çünkü ne o sizin öz kızınız nede o kızın öz annesisiniz mutlaka bi yerde bi tatsızlıklar cıkar .. boşu boşuna ağzınızın tadını bozmayın tatlılıkla anlatın oğlunuza kadınların tutumlarını yaşayabileceğiniz problemleri ayrı bi ev tutun ömür boyu mutlu muhabbetli olun saygılarımla...
Oğlumla konuştum yukarıda oturmayı kabul ediyor kardeşim evlenince sen yukarı çıkarsın,ben aşağı inerim diyor,sonuçta sen tek kişi olacaksın çocuk falan olunca sığamayız yukarı diyor...
Merhaba arkadaşlar,canım sıkkın sizlerle paylaşmak istedim,eşim 11 yıl önce vefat etti 2 oğlum var,kendimize ait dublex bir evim de var çok şükür,eşim babasının yanında çalıştığından ve bende hakkımı almadığım için geçinmemize yetecek kadar paramız var çok şükür,Sorunum şu büyük oğlum üniversite 3 te okuyor,kız arkadaşı da var,okul bitince evlenmek istiyor ama benim oturduğum eve gelmek şartıyla,ben ve küçük oğlumun yukarıda çatı katında yaşamamızı istiyor,yukarıda 2 oda biri karanlık,çok küçük bir mutfak ve banyo var,birde açık teras ...aşağısı 140 m2,Ben yukarıda yaşayamam gibi geliyor,eşyalarımı atmam gerekecek,bir odayı oğluma hazırlasam ki okuyor mecburum,diğer oda benim oturma ve yatak odam olacak nasıl olacaksa...
bİRDE bu eve 3 yıl önce taşındık,yeni bina herşey sıfırdı,şimdi burada oturunca mutfağı yıktırırım,banyoyu yeniden yaptırırım falan diyor,bizi düşündüğü yok...
Ben dedimki hiç masraf yapmadan yukarı sen yerleş,kız da çalışacakmış,zevkine göre döşe ama hiç bir yeri yıkmadan,evi ben geçindireyim burada yiyip için krediyle evini al,borcun bitince taşın neden boşyre borç ödeyeyim ev varken diyor,ama bu ev sadece onun değil ki yarısı kardeşinin hakkı...
Babam da kendi düzenini sakın bozma,onlar genç sen kolaylık teklif etmişsin kendi bilir diyor,şimdi oğlum bana tavırlı davranıyor,
ne olur bbana düşüncelerinizi söyleyin,ben yanlış mı düşünüyorum,yoksa oğlum mu çok bencil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?