oğlum olmadan şehir dışına gitmek...

1 gece önceden gece ağladığında meme vermeyip emzikle susturmayı deneseniz bakalım susacak mı? susarsa içiniz rahat eder en azından...

myadesmom birakabilorsiniz bence sorun olmaz ama beraber gitmek isterseniz de ucakla gidin, herkes rahat eder boylece
uçak için şuan maddi olarak yeterli değiliz canım, beraber uzun yol da gidebiliriz yol hiç sıkıntı değil ama oradaki durum sorun. çocuk nerede uyuyacak, uyanacak ne yapacak, tüm gün ilgilenemeyeceğim hiç. onunla ilgilensem arkadaşım için gitmemin bir manası olmayacak arkadaşımla ilgilenemeyeceğim. büyük ihtimalle bırakacağım annemde.

1 gece önceden gece ağladığında meme vermeyip emzikle susturmayı deneseniz bakalım susacak mı? susarsa içiniz rahat eder en azından...
onu dün gece denedim canım. bi iki kez uyandığında meme vermedim, süt bitmiş şuan yok, sabaha emeceksin dedim. tamam dedi emziğini aldı uyudu. böyle yapmayı düşünüyorum gidene kadar her gece.

Bence orda tüm hafta sonu kalin. Bir otel tutun ve esin ile kacamak yapmis olursun.

Anne olmak evet önemli ama ayni zamanda bir kadin, bir es olmakta önemli. Bagimli degil, bagli cocuklar yetismeli. Evliligin tazelenmesi, aranizdaki begin güclenmesi hicte fena birsey degil.

Zaten senin yoklugundan bile haberdar olmaz, ilgi alaka cok olur. Sende whatsapp ile görüntülü konusursun, annene "ne yedi ne icti" diye sorarsin yeterdir.

Ve evet artik memeden kesmenin zamani gelmistir. Bundan sonra psikolojisini olumsuz etkileyebilir, üstelik herseyi yiyebildigi icin artik gerek yok. Evet zordur fakat annelik görevini yerine getirdin ve bir dönemin sonunu güzellik ile bitir ki yeni güzel dönemler baslasin.

ilk olarak, o dönemin sonunu güzel olarak bitirebilmek için memeden kesemiyorum.
yani daha önce de yazdım bir üyeye cevaben, "bıraktırma" olarak yaklaşmak istemiyorum bunun çözümüne.. kendisi istesin ve bıraksın istiyorum. onun da şu şartlar altında imkansız olduğunu biliyorum çünkü oğlum en azından bu ara kendiliğinden bırakacak gibi durmuyor.

eşim de bir iki gün uzatma teklifinde bulundu ama ben zaten iki gece ayrı olacağız mümkün değil diyerek reddettim.
sanırım ben anne olduktan sonra eş olduğum gerçeğini unuttum.. umarım bir gün hatırlarım..

Hiç canınızı sıkmayın, bence çok güzel vakit geçirirler anneanneyle , içiniz rahat olsun bence. Hemde dönünce memedende ayırabilirsiniz zaten 2 yaşını geçmiş

Oglun kendisi birakmiyor ise, mecburen süreci sen baslatmak zorundasin canim. Bu tam nasil olur bilmiyorum. Meme'ye salca sürmek travmatik olur gibime geliyor. Bir pedagogtan yardim alsan?

Madem iki gecelik, öyle kalsin. Bir kac ay sonra tekrar deneyin ve sadece ikiniz güzel bir tatil yapin. Böyle kendinize gelin. Es degil de kadin oldugun, bir birey oldugun hali ile kendine zaman ayirmaya ihtiyacin oldugunu unutma.

Ilk basta kendine bakman lazim, evlilige bakman lazim ki oglun icin saglikli bir anne ve huzurlu bir yuva sunabilirsin diye.

onu dün gece denedim canım. bi iki kez uyandığında meme vermedim, süt bitmiş şuan yok, sabaha emeceksin dedim. tamam dedi emziğini aldı uyudu. böyle yapmayı düşünüyorum gidene kadar her gece.
evet en iyisi bu bencede :) hatta anneniz gelebiliyorsa bir gece sizde kalsın onada aynı yumuşaklıkta cevap verecek mi denemiş olursunuz...

Hiç canınızı sıkmayın, bence çok güzel vakit geçirirler anneanneyle , içiniz rahat olsun bence. Hemde dönünce memedende ayırabilirsiniz zaten 2 yaşını geçmiş
evet memeyi bırakması için bir adım olabilir bu ayrılık.
rahatım annemlerle olacağı için ama işte biraz duygusallık var :)

Onuda götürün gerçekten annelik böyle bişey galiba sonradan vicdan yapılıyor..
ben bırakıp gittim hiç içime sinmemişti..
annenizde gelsin sizinle orda siz koştururken bakar bebeğe.

evet memeyi bırakması için bir adım olabilir bu ayrılık.
rahatım annemlerle olacağı için ama işte biraz duygusallık var :)
İnsan emzirdiği dönem daha hassas ve duygusal oluyor. Cocuk büyüdükçe ve bağımsızlığını kazandıkça o duygusallık geçiyor, hiç endişe etmeyin, o mutlu olacaktır bence, sizde biraz kendinize ve eşinize vakit ayırın

evet salça, kıl, ve ya bu tip şeyler bana da çok travmatik geliyor ve yapacağım şeyler de değil açıkçası.
ama süreci başlatma konusunda evet pedagogdan yardım almak en doğrusu olur. dönüşte bırakmamış olursa eğer bu dediğini deneyeceğim.

diğer konuda da; evet anne olduktan sonra eş olduğumu unuttum diyorum ama buna beni iten çok sebep vardı. ayrı bir bdv konusu olur :) yani çok keskin yol ayrımlarından döndük ve ben o çaresizlikte ne yapacağımı şaşırmışken oğluma sarıldım hep. belki de bu konu için de yardım almak lazım. çünkü sebebleri biliyorum, çözümü de biliyorum, ama iş icraate gelince ayaklarım geri gidiyor.. 3.5 senelik evlilik için gayet güzel giden bir özel hayatımız var bakınca ama benden yana (kendi içimde) büyük sorunlar da var...

Onuda götürün gerçekten annelik böyle bişey galiba sonradan vicdan yapılıyor..
ben bırakıp gittim hiç içime sinmemişti..
annenizde gelsin sizinle orda siz koştururken bakar bebeğe.
annemin gelmesi mümkün değil canım, teklif de etmem o yüzden.
çünkü burada ablam kardeşlerim babam ve evi var ilgilenmesi gereken...

evet böyle yapacağım, çok teşekkür ederim yorumların için :)

evet en iyisi bu bencede :) hatta anneniz gelebiliyorsa bir gece sizde kalsın onada aynı yumuşaklıkta cevap verecek mi denemiş olursunuz...
annem gelip bizde kalmaz canım :)
o yüzden oğlumu onların evde bırakmayı deneyeceğim.
uzun ayrılıktan önce bu bir deneme olacak hem

Bi kaç gün sonra bende şehir dışına çıkıyorum.

Rüyamda oğlumu kv ye bırakmış baya bi yol gitmiştim ama dayanamadım dönüp geri aldım tekrar çıktım yola..

Özellikle küçük oğlum olmadan bi yere gidemem zor bi karar siz daha iyi bilirsiniz.

O halde yapacaginiz tek sey dügüne gidip ve cok eglenmektir. Tadini biraz cikar. Eve geldiginde artik bu meme olayi, ayri birey olayi cözersin. Simdiden bol eglenme ve mutluluklar diliyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…