Kizlar cok acil bi durum var oglum 3.5 yasinda herhangi bedensel bi sikintisi yok cok sukur
Bugun markete gittik donuste ayagim agriyo diye kucagima geldi genelde cok yurymez kucakta omuzda gitmeyi sever nazlanir yani neysr kucakladik arabaya gittik eve geldik
Kapinim onunde cok tatli bir bebek gorduk sevdik filan kiskandi sanirim kucagimiza gelmek istedi
Neyse merdivenlerden cikarken babasina kucagina al demis elimizde posstle oldugu icin almadik
Neyse sonra kucaginiza alin beni vs dedi babamin yanina inmek istedi ama ayagim agriyo kucakla indir dedi indirdim bende indim yanina
Bi turlu yurumedi topalliyo kadinlar vardi cikardik ayagona baktik ayakkabimi vurdu diye yok sadece diken vardi corapta diken gibi bisey cikardik gene yurumedi gene yurumedi
Evdem terlik saldim herkez az onceki bebisi kiskandi filan dedi terlikle normalmis ama eve gelince bizi cildirtti ayagini oyle bir ice basiyorki yan basiyor ay polis geciyo yok iftaye var diye onu kosturduk gene topalliyo gene topalliyo ice yan basiyo konustum ettim yok doktora gidelim diyorum yok diyo
Ilgi cekmeye caliatigini dusunerek uyuttum onu ama simdi,esimle acaba bissymi var diyoruz
Yarin sabah kalkip yine ayni olursa dr goturelim diyoruz , basina boyle bisey gelen varmi benzeri olay tecrubeli anneler ?
Dip not : oglum 3 aylikkem cocuk dr oglumda omur ilikte acikliktan supheleri oldugundan bahswtti kuyruk sokumunda cukur degilde y seklinde cizgisi var baya bi arastirildi edildi buyuk hastanelerde kontrol edildi spina bifida deniyor bu hastaliga bedensel ozur yuruyememe cisini tutamama ve kakasini yapamama gibi belli basli problemleri oluyor o donem sadece anestezi gerektigi icin emar cekilmedi ama dr bi aciklikta goremedi 10 aylikken yurudu bizde isi bidaha takip etmedik o donem bu hastaligin dernegine gittim ailelerle gorustum madem bisey cikmadi karistirmayin isi cocukta bisey yok gibi (onlarim bellerinde cukur ve sakallanma oluyomus) doktorlarin eline kobay olursunuz dediler Allah vergisidir dediler ama simdi bu ani durum icime tas gibi kaya gibi oturdu
Cok uzun oldu kusura bakmayin