Buneya her acilan konuya busekilde yorumlar yazmaktan sıkılmıyomusunuzÖğretmen vs Veliler temali bir konu!
Koşun kizlaaaaar KK'da cümbüş var!
Şimdi seyreyleyin kavga gürültüyü!
Yoo ben genelde ciddi yazarim.Buneya her acilan konuya busekilde yorumlar yazmaktan sıkılmıyomusunuz
Bana sanki alay ediyomussunuz hissi verdi.Yoo ben genelde ciddi yazarim.
Soruya cevabim da sIkIlmiyorum.:)
Yok alay degil. Bir KK gerceginiz sarkastik bir bicimde dile getirdim. Simdi saat gec oldu. Millet uyuyordu. Bir sabah olsun izleriz hep beraber veli & ogretmen savaslarini. Bir KK klasigi...Bana sanki alay ediyomussunuz hissi verdi.
İyle degil diyosaniz peki madem
Turkiyede ogretmenler neden kendinde cocuklari dovme hakkini goruyor? Hollandada birakin vurmayi cocuga dokunamaz bile. Bu durumda tutuklanirdi ogretmen. Hollandanin bu yonunu cok seviyorum. Anneler daha iyi bilir cocuklar cok yaramaz olunca bile bagirmaya kiyamazken gelecek elin adami dovcek cocugumu. Dusuncesi bile ellerimi kasindiriyo
Size iki animi anlatayimşuan sinirden ölebilirim
oğlum anne öğretmen metin yüzünden bana ve metin e vurdu dedi
oğlum defterine yazı yazarken ön sıradaki arkadaşı metin oğlumu konuşturmuş ve öğretmen ikisinin de başına vurmuş
ne olur bana bişeyler yazın sinirliyim acayipp
Dayaga karsiyim.6 senedir hicte atmadim ama su "aileler yaramazlik yapsa bile bagirmaya kiyamaz" dediginiz cocuklarin kimse okulda simarikliklarini cekmek zorunda degil.Birer sorun yumagi olarak okula geliyorlar cocuklar.Sonra neden benim cocuguma iyi davranilmiyor oluyor.Babannesine simarir gibi simarirsa,evde yaptigi simarikliklari okulda yapar sinif duzenini bozarsa hicbir ogretmen o cocuga yanasmak istemez.Biraz ogretmende degil anne babada sorunu da aramak lazim.
Ceza diye birsey var bilmem duydunuzmu? Hollandada yaramazlik yapan cocuklar 2 saat daha uzun kaliyorlar okulda. Cocuklarda bu ceza yuzune korkuyor ve daha dikkatli oluyorlar. Ne bagirma var ne dovme. Ogretmenseniz o cocuga dogruyu ogretmek zorundasiniz. Cocugu okuldan sogutmak yerine ona okulu sevdirtmelisiniz. Ailelerde ogretmenlerin istedigi gibi bir cocuk yetistirmek zorunda degil. Her insan farkli yetistiriyor cocuklarini. Yaramazlik yapiyorsa ceza verin. Ama dayak asla kabul edilir birsey degil!
Bu nasil kafa ya Allah rizasi icin ogretmensiniz bir de. Farzet ki vurdu ne olacak oyle mi? Ben de ogretmenden yedigim dayaklardan sonra beyin kanamasi gecirmedim felc de olmadi ama ruhen yaralandim, sinifta dalga gecildim, ozguvenim zedelendi. Ne olacak dimi? Hic mühim seyler degil bunlar.Kusura bakmayin ama bi anne olarak size dehşetle bi öğretmen olarak kinayarak bakiyorum. Anlasilan çocuğunuz daha küçük. Tam hayalperest zamanlar yalan söylemez mismismissss cocuklarin dogasinda yalan var arkadasim. Hayir farzetki vurdu beyin kanamasi mi geçirdi zeka geriliği mi oldu aman allahim boyundan asagsi tutmuyo mu yoksa:) arkadaşlar bu kadar öğretmenlerin üstüne gitmeyin. Onlar da insan artik o cooook bilen önüne bilgisayar atip çocuğunun yemeğini yapan aman her istediğini yapan benim çocuğum yapmaz diye çekilen gerektiği yerde öğretmene diş bilmeyen sen nasil vurursun benim oğluna himm bak senn.. Ya bi yürüyün ya bu kafadan bi uzaklasin. Herkesin evladi kendine değerli
Senin gibi ogretmencik de var. Eli opulesi ogretmenler de var. Neyse ki hep ogretmenciklere denk gelmedim de okumaktan sogumadim asosyal olmadim. Ya hep sen gibi ogretmenciklere denk gelseydim nolurdu halim? Allaha bir kez daha sukretme sebebi oldun simdiEvet sende agir tramvalar var canim... Kiyamam yaa sen o yüzden okumaktan da sogumusundur.. Belki de şuan asosyal oldun. Aman Allahim ben yerinde olsam o öğretmeni bulur bende onun kafasina vururdum hatta sonra dava acardim bide temiz para alirdim. Cocugumuda koleje verirdim malum incileri düşmesin.offf offf hayat
Evet sende agir tramvalar var canim... Kiyamam yaa sen o yüzden okumaktan da sogumusundur.. Belki de şuan asosyal oldun. Aman Allahim ben yerinde olsam o öğretmeni bulur bende onun kafasina vururdum hatta sonra dava acardim bide temiz para alirdim. Cocugumuda koleje verirdim malum incileri düşmesin.offf offf hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?