Gidin açıkça öğretmenle konuşun, ben dahi oğluma daha bir fiske vurmamışken size böyle bir hak verdiğimi sanmıyorum ve eğer bu tavrınız devam ederse gerekli yerlere gerekli müracaatı yapacağım deyinşuan sinirden ölebilirim
oğlum anne öğretmen metin yüzünden bana ve metin e vurdu dedi
oğlum defterine yazı yazarken ön sıradaki arkadaşı metin oğlumu konuşturmuş ve öğretmen ikisinin de başına vurmuş
ne olur bana bişeyler yazın sinirliyim acayipp
Siz evde tek çocukla uğraşamazken öğretmen sınıfta 30 40 çocukla uğraşıyor. Sabrın selameti de bir yere kadardır. Ki bizim annelerimiz bizi öğretmene eti sizin kemiği benim hocam diye emanet ederdi. Bizde zaman zaman dayaklar yedik, hiçbirimizin bir yeri eksilmedi çok şükür. Bence bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Önemli olan şiddetin boyutudur. Ciddi boyutta bir şiddet tabiki affedilemez, geçen bir üye konu açmıştı çocuğu ciddi bir dayak yemiş soluğu milli eğitim bakanlığında almasını ve böyle bir öğretmenin meslekte kalmaması gerektiğini söyledim. Ama şiddet ufak boyuttaysa lütfen, hele ki bir erkek çocuğuna karşı bu kadar korumacı olmayın.şuan sinirden ölebilirim
oğlum anne öğretmen metin yüzünden bana ve metin e vurdu dedi
oğlum defterine yazı yazarken ön sıradaki arkadaşı metin oğlumu konuşturmuş ve öğretmen ikisinin de başına vurmuş
ne olur bana bişeyler yazın sinirliyim acayipp
Öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum bu üslup bir öğretmene yakışıyor mu?Evet sende agir tramvalar var canim... Kiyamam yaa sen o yüzden okumaktan da sogumusundur.. Belki de şuan asosyal oldun. Aman Allahim ben yerinde olsam o öğretmeni bulur bende onun kafasina vururdum hatta sonra dava acardim bide temiz para alirdim. Cocugumuda koleje verirdim malum incileri düşmesin.offf offf hayat
eskidendi o eti sizin kemiği benım.hıc kımse sızın hastaanmasın canı yanmasın dıye gözünün içine baktıgınız evladınıza o şekılde davranamaz.ben olsam kesinlikle sakın davranamazdım.hatta öğretmenın yanına gıderken telefonumlada kayderdım konusmayıSiz evde tek çocukla uğraşamazken öğretmen sınıfta 30 40 çocukla uğraşıyor. Sabrın selameti de bir yere kadardır. Ki bizim annelerimiz bizi öğretmene eti sizin kemiği benim hocam diye emanet ederdi. Bizde zaman zaman dayaklar yedik, hiçbirimizin bir yeri eksilmedi çok şükür. Bence bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Önemli olan şiddetin boyutudur. Ciddi boyutta bir şiddet tabiki affedilemez, geçen bir üye konu açmıştı çocuğu ciddi bir dayak yemiş soluğu milli eğitim bakanlığında almasını ve böyle bir öğretmenin meslekte kalmaması gerektiğini söyledim. Ama şiddet ufak boyuttaysa lütfen, hele ki bir erkek çocuğuna karşı bu kadar korumacı olmayın.
Sınıf onlarca onun bunun oğlu, şunun bunu kızı kaynıyor. Evde 1 çocukla dahi çıldırmayan anne hangimiz ? Orada onlarca çocuk söz konusu. Ufak tefek şeylerin olması büyütülecek bir mevzu değil, tabi ki benim görüşüm. Şiddetin boyutu büyürse işler değişir. Ama az bir şaplak atmışsa ne olmuş yani, hangimiz dayak yemedik öğretmenlerimizden, hangimiz anormal insan olduk ? Üstelik her öğretmenimi de severek hatırlarım. Yediğimiz dayaklar bile ileride anlatırken eğlendiğimiz anılara dönüştü. Öğretmenlerle biraz empati yapıp anlayışlı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Aynı sınıfı size 1 hafta emanet etseler kimler ne dayaklar yerdi acaba.. Bu kadar korumacılığın-hele ki erkek çocuğu için- yanlış olduğunu düşünüyorum.. Benim nacizane görüşüm budur :)eskidendi o eti sizin kemiği benım.hıc kımse sızın hastaanmasın canı yanmasın dıye gözünün içine baktıgınız evladınıza o şekılde davranamaz.ben olsam kesinlikle sakın davranamazdım.hatta öğretmenın yanına gıderken telefonumlada kayderdım konusmayı
bende bi öğretmenim ve şunu söyleleyim öğretmenlerinde psikolojileri var bozulan biz sinirleri çelikten yapılmış robotlar değiliz ben kaç kere okuldan gelip o sinirle eşime ters konuşup kavga ettiğimi bilirim benim aile sağlığıma ruh sağlıgıma yazık değil mi??? ha beğenmiyorsan işi bırak dersen o zaamanda evi kim geçindircek bizimde hayatlarımızı idame ettirmek için paraya ihtiyacımız var maalesefki eğitim fakültesi bitirmişiz ama inanın o fakülteyi yazarken bu kadar üzüleceğimi bilmezdimBu nasil kafa ya Allah rizasi icin ogretmensiniz bir de. Farzet ki vurdu ne olacak oyle mi? Ben de ogretmenden yedigim dayaklardan sonra beyin kanamasi gecirmedim felc de olmadi ama ruhen yaralandim, sinifta dalga gecildim, ozguvenim zedelendi. Ne olacak dimi? Hic mühim seyler degil bunlar.
Burada ogretmen vurmus mudur vurmamis midir bilmiyorum.Ama vurmussa yok simarik yok konuşuyordu öyleydi boyleydi bahanelerini arkasina sığınmaz. Vurmayacak arkadas acik net
bende bi öğretmenim ve şunu söyleleyim öğretmenlerinde psikolojileri var bozulan biz sinirleri çelikten yapılmış robotlar değiliz ben kaç kere okuldan gelip o sinirle eşime ters konuşup kavga ettiğimi bilirim benim aile sağlığıma ruh sağlıgıma yazık değil mi??? ha beğenmiyorsan işi bırak dersen o zaamanda evi kim geçindircek bizimde hayatlarımızı idame ettirmek için paraya ihtiyacımız var maalesefki eğitim fakültesi bitirmişiz ama inanın o fakülteyi yazarken bu kadar üzüleceğimi bilmezdim
hayaller bambaşkaydı tabi...zaten velisi ilgili olan çocuk kendini gerek dersleriyle gerek davranışlarıyla belli oluyor ama çogu veli evde çocuğuyla ilgilenmiyor oğlum/kızım okulda bugun naptınız ne öğrendiniz aç kitabını defterini bi bakalım okulda güzel durdun mu demiyor ama okulda öğretmen çocuğuna bi kızsa bağırsa hemen okulu basıyor yani sizin evde eğitemediğiniz tek bi çocuğu bizler okulda 50 sini birden idare etmeye çalışıyoruz oyuzden herkes kendi önüne bi baksın.ha bi de sınıfta öğretmen yüzünden dalga geçildim demişsin bizde öğretmn ve büyük olarak sınıfta dalga gecilir hale geldik ve o zaman sınıfta düştüğümüz durumu ve psikolojimizi düşün bi de bnmle dalga gecen çocuga gel canım seni çok seviyorum olsun sen gec dalganı mı diyelim
Ben de ogretmenim hanımefendi. Sizin yaşadığınız seyleri yaşadım. Ne diyeyim psikolojisi bozulmasin ogretmenlerin isteyen vursun ogrencilere. Vurduklarin zaman eminim dogru davranmayi ogreniyorlardir yoksa ovretmenler kendi sinirlerini yatistirmak icin vurmuyorlardir. Hafifce de olsa vurunca mum olacak o cocuk mumm.bende bi öğretmenim ve şunu söyleleyim öğretmenlerinde psikolojileri var bozulan biz sinirleri çelikten yapılmış robotlar değiliz ben kaç kere okuldan gelip o sinirle eşime ters konuşup kavga ettiğimi bilirim benim aile sağlığıma ruh sağlıgıma yazık değil mi??? ha beğenmiyorsan işi bırak dersen o zaamanda evi kim geçindircek bizimde hayatlarımızı idame ettirmek için paraya ihtiyacımız var maalesefki eğitim fakültesi bitirmişiz ama inanın o fakülteyi yazarken bu kadar üzüleceğimi bilmezdim
hayaller bambaşkaydı tabi...zaten velisi ilgili olan çocuk kendini gerek dersleriyle gerek davranışlarıyla belli oluyor ama çogu veli evde çocuğuyla ilgilenmiyor oğlum/kızım okulda bugun naptınız ne öğrendiniz aç kitabını defterini bi bakalım okulda güzel durdun mu demiyor ama okulda öğretmen çocuğuna bi kızsa bağırsa hemen okulu basıyor yani sizin evde eğitemediğiniz tek bi çocuğu bizler okulda 50 sini birden idare etmeye çalışıyoruz oyuzden herkes kendi önüne bi baksın.ha bi de sınıfta öğretmen yüzünden dalga geçildim demişsin bizde öğretmn ve büyük olarak sınıfta dalga gecilir hale geldik ve o zaman sınıfta düştüğümüz durumu ve psikolojimizi düşün bi de bnmle dalga gecen çocuga gel canım seni çok seviyorum olsun sen gec dalganı mı diyelim
Kusura bakmayin ama bi anne olarak size dehşetle bi öğretmen olarak kinayarak bakiyorum. Anlasilan çocuğunuz daha küçük. Tam hayalperest zamanlar yalan söylemez mismismissss cocuklarin dogasinda yalan var arkadasim. Hayir farzetki vurdu beyin kanamasi mi geçirdi zeka geriliği mi oldu aman allahim boyundan asagsi tutmuyo mu yoksa:) arkadaşlar bu kadar öğretmenlerin üstüne gitmeyin. Onlar da insan artik o cooook bilen önüne bilgisayar atip çocuğunun yemeğini yapan aman her istediğini yapan benim çocuğum yapmaz diye çekilen gerektiği yerde öğretmene diş bilmeyen sen nasil vurursun benim oğluna himm bak senn.. Ya bi yürüyün ya bu kafadan bi uzaklasin. Herkesin evladi kendine değerli
benim oğlum benim gözümde çok değerli bir evlatKusura bakmayin ama bi anne olarak size dehşetle bi öğretmen olarak kinayarak bakiyorum. Anlasilan çocuğunuz daha küçük. Tam hayalperest zamanlar yalan söylemez mismismissss cocuklarin dogasinda yalan var arkadasim. Hayir farzetki vurdu beyin kanamasi mi geçirdi zeka geriliği mi oldu aman allahim boyundan asagsi tutmuyo mu yoksa:) arkadaşlar bu kadar öğretmenlerin üstüne gitmeyin. Onlar da insan artik o cooook bilen önüne bilgisayar atip çocuğunun yemeğini yapan aman her istediğini yapan benim çocuğum yapmaz diye çekilen gerektiği yerde öğretmene diş bilmeyen sen nasil vurursun benim oğluna himm bak senn.. Ya bi yürüyün ya bu kafadan bi uzaklasin. Herkesin evladi kendine değerli
benim oğlum benim gözümde çok değerli bir evlat
nasıl dalga geçer gibi öyle mi oldu böyle mi oldu oldu yazıyorsun sen
konuşsa bile vurmaya hakkı yok umarım birgün çocuğunuz dayak yedim annedeyim burda konu açarken görerim seni
hiç takmıyorum bile kim oluyorki..Siz bu tür yorumlara aldırış etmeyin öğretmen nedir eğitimcidir değil mi? Eğitim dayakla verilmez ama ne yazık ki bunu hala anlayamamış öğretmenlerimiz var demek ki. Siz ne yaptınız konuştunuz mu öğretmenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?