hiç takmıyorum bile kim oluyorki..
oğlum 1.sınıf öğrencisi ve daha 6 yaşını doldurmadı
öğlen konuşacağım ve yazacağım burda nasıl oğlumun yalan söylemediğini
psikolojisi bozuk öğretmenlerede gelince
3 ay
yan gelip yatcaklarına ruh ve sınır hastanelerıne yatıp tedavı olsunlar oyleyse.
ayrıca o zaman kaynanasıyla ettıgı kavganın acısını ben cocuktan cıkarmadıgını nereden bılıcem.
allah allah
ben hiç haksızlığa gelemiyorum oğlumda benim gibikıyamam ya benimde altı yaşında bir oğlum var birinci sınıfta..daha bebek onlar ya anasınıfı çağında Allah her zaman iyiye çattırsın bende iki yıl kadar öğretmenlik yaptım insanın çocuklara çok sinirli olduğu anlar elbetteki geliyor ama emanet onlar Allahım aklıma hemen oğlum geldi sizi çok iyi anlıyorum hemen öğretmeniyle konuşun bu ne pervasızlık herkes mesleğinin kıymetini bilmeli o pedagojik eğitim niçin alındı başedemeyip başına vurmak içinmi çocukla şiddet yoluylamı başediyor yapamıyorsa bıraksın sinirleri dayanmıyorsa ..bende dahil olmak üzere atanamayan ve alakasız işlerle uğraşan işsiz kalan bir sürü insan var kahroluyorum bunlarıokuyunca ben
şuan sinirden ölebilirim
oğlum anne öğretmen metin yüzünden bana ve metin e vurdu dedi
oğlum defterine yazı yazarken ön sıradaki arkadaşı metin oğlumu konuşturmuş ve öğretmen ikisinin de başına vurmuş
ne olur bana bişeyler yazın sinirliyim acayipp
Sınıf onlarca onun bunun oğlu, şunun bunu kızı kaynıyor. Evde 1 çocukla dahi çıldırmayan anne hangimiz ? Orada onlarca çocuk söz konusu. Ufak tefek şeylerin olması büyütülecek bir mevzu değil, tabi ki benim görüşüm. Şiddetin boyutu büyürse işler değişir. Ama az bir şaplak atmışsa ne olmuş yani, hangimiz dayak yemedik öğretmenlerimizden, hangimiz anormal insan olduk ? Üstelik her öğretmenimi de severek hatırlarım. Yediğimiz dayaklar bile ileride anlatırken eğlendiğimiz anılara dönüştü. Öğretmenlerle biraz empati yapıp anlayışlı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Aynı sınıfı size 1 hafta emanet etseler kimler ne dayaklar yerdi acaba.. Bu kadar korumacılığın-hele ki erkek çocuğu için- yanlış olduğunu düşünüyorum.. Benim nacizane görüşüm budur :)
yarın dinleyeceğim elbet ama oğlum vurdu diyorsa vurmuştur bu kadar basit
oğluma güvenim sonsuz benim asla yalan konuşmaz
ben oğluma herzaman yalan konuşmanın nasıl kötü bişey olduğunu anlatan biriyim
Ben de ogretmenim hanımefendi. Sizin yaşadığınız seyleri yaşadım. Ne diyeyim psikolojisi bozulmasin ogretmenlerin isteyen vursun ogrencilere. Vurduklarin zaman eminim dogru davranmayi ogreniyorlardir yoksa ovretmenler kendi sinirlerini yatistirmak icin vurmuyorlardir. Hafifce de olsa vurunca mum olacak o cocuk mumm.
Bakiyorum bdv deki konulara esinden dayak yiyene hic hafifce dokunmus bi sey olmaz kafa kirilmadi ya diyen yok. Ogretmen olunca neden degisiyor yazilanlar.
Ben anlayamiyorum hafifce de olsa vurulabilir denmesini asla da anlayamacagim[/QUOTE
Ben dayak atmadığımı söyledim zaten sadece velilerin kendi önüne çocuğuna bakmayıp vurun Öğretmene durumunu beğenmediğimi ifade ettim yoksa herseyi geçtim Allah rızası için vurmam ben ayrıca evet bnde insanım çocukların psikolojisi bozulmasın diye ben sağlığımdan Olacağım az kaldı
psikolojisi bozuk öğretmenlerede gelince
3 ay
yan gelip yatcaklarına ruh ve sınır hastanelerıne yatıp tedavı olsunlar oyleyse.
ayrıca o zaman kaynanasıyla ettıgı kavganın acısını ben cocuktan cıkarmadıgını nereden bılıcem.
allah allah
Bildiğimizi okuyun bildiğimizi yapin kalkip benim öğretmenliğimi sorgulamak sze düşmezbu bir..ikincisi bana oyleöyle insallahli bilmem ne konusamassin.. Ben artik bu kadar degerimizin düşürülmesine katilmiyorum bu 3. Kendine çeki düzen ver ve millete ateş acicagina kendini sorgula. Bana laf yetiştirme. Benim mezun ettiğim cociklarimin hepsiyle hala görüşürüz ailecek hatta.. Acaba yolda gorsen öğretmenin yüzünü hatirliyacak misin onu da çok merak ediyorum. Son olarak tüm eğitimci arkadaslarima birkez daha sabir diliyorum ne yazikki boyle veliler de var hayatin içinde... Hepinize bol sans
lütfen yorum yapmanı istemiyorum seninbeyin kanaması geçirmiş olabilir doktora götür darp raporu al öğretmeni şikayet et, sonra dersleri kötü gelince/okulda sorun çıkınca hocam bu çocuğa hiçbi şey öğretmiyo musunuz ya da oğlun biyerden düşünce niye sahip çıkmıyosun çocuğuma deme ama bozulurum
Helal olsun......Hay agzinizla yasayin kizlar, suclu ne cocuk nede ögretmen, asil suclu cocugunu kücük yasta egitmeyen ebevynler.
Benim cocugum olsaydi, öretmenin iyi yapmis, sizlerde dersde konusmayin derdim, sizden baska ders dinlemek isteyen arkadaslarinizda var onlari rahatsiz etmeye hakkiniz yok derdim. Cevrenize saygili olmak mecburiyetindesin derdim. Fazlada üstünde bile Durmaz konuyu kapatridim, onun bu kücük yasta nerde nasil ne yapilacagini ögrenmesini saglardim.
Ilk önce egitiminizi ve disiplini evde verinde, disarida nasil davranalacagini ögretin cocuklariniza. Dersde konusulmaz, bu kadar. Ha teneffüsde gülsünler, oynasilar, ama dersde konusulmaz. Daha bunun nesini tartisiyoruz burada ? Bosu bosuna o saygi duydugum, saygi deger ögretmenlerimizide böyle sacma sapan seylerle tutmaya kafalarini yormaya ne hakkiniz var yahu ? iyiki dogurdunuz, ama orada baska ögrencilerde var, onlari rahatsiz etmeye cocuklarinizin hic bir hakki yok. Orasi bir okul, ögrenmek icin ordalar, hem derslerini, hem disiplini, hemde saygiyi sevgiyi Kücük yasta ögrenecekler.
Insallah canim yaBildiğimizi okuyun bildiğimizi yapin kalkip benim öğretmenliğimi sorgulamak sze düşmezbu bir..ikincisi bana oyleöyle insallahli bilmem ne konusamassin.. Ben artik bu kadar degerimizin düşürülmesine katilmiyorum bu 3. Kendine çeki düzen ver ve millete ateş acicagina kendini sorgula. Bana laf yetiştirme. Benim mezun ettiğim cociklarimin hepsiyle hala görüşürüz ailecek hatta.. Acaba yolda gorsen öğretmenin yüzünü hatirliyacak misin onu da çok merak ediyorum. Son olarak tüm eğitimci arkadaslarima birkez daha sabir diliyorum ne yazikki boyle veliler de var hayatin içinde... Hepinize bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?