Bi yaşıma daha girdim. Baban niyeti bozmuş savaşa ordu hazırlığında.
Hayırlısı olsun ... belki size yapmadığı babalığı o yavrucağa yapar...
Masalah valla 60 yasinda baba olmuşİnşallah. O artık değişmez gelmiş 60 yaşına ama içimden geçirdiğim tek şey bu. Zayıf bir umut.
Masalah valla 60 yasinda baba olmuş
Bence yuh denir5 annenin hepsiyle de evli miydi?Ve çocuksuz evlilikleri de mi oldu? Maşallah mı denilir ne denilir bilemedim.
5 annenin hepsiyle de evli miydi?Ve çocuksuz evlilikleri de mi oldu? Maşallah mı denilir ne denilir bilemedim.
Benn kucuk teyzem var. Benimle yasit teyzemde var. Hic sorun olmadi bugune kadar.kasmayin bence.kızlar biz farklı annelerden 5 kardeşiz. Babamın arada çocuksuz evlilikleri de oldu. Babam hiçbirimize babalık yapmaz. Hiçbirimizi görmez. Belki yılda bir iki kez, o da çocukken. Ben on yıldır görmüyorum kendisini, görüşmüyorum. Biz birbirimizle görüşürüz kardeş olarak, çok severiz birbirimizi. En büyükleri benim. En küçüğümüz de 17 yaşında. Bugün öğrendim ki yıl sonunda bir oğlu olacakmış babamın. Bir tuhaf oldum. Oğlumdan küçük dayısı olacak. Yuh artık diyorum. Bir günahsız daha çile çekmeye gelecek. Dünya ne kadar garip.
60 yaşında baba olmak istemesi ne kadar BENCİL bir insan olduğunun göstergesi bana göreİnşallah. O artık değişmez gelmiş 60 yaşına ama içimden geçirdiğim tek şey bu. Zayıf bir umut.
Baban sıkıntılı bir tip galiba ... Beş kere mi evlenmiş ve her evliliğinden bir çocuğu var doğru mu anladım
O ne ya dallas gibi ne bıcım baba o zevke takilip çocuk mu yapiyo digerleriyle hickimseyle mi nikah yok
60 yaşında baba olmak istemesi ne kadar BENCİL bir insan olduğunun göstergesi bana göre
Hadi siz bir şekilde kendinizi kurtarmışsınız konu sahibi ama o bebek için üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?