kızlar biz farklı annelerden 5 kardeşiz. Babamın arada çocuksuz evlilikleri de oldu. Babam hiçbirimize babalık yapmaz. Hiçbirimizi görmez. Belki yılda bir iki kez, o da çocukken. Ben on yıldır görmüyorum kendisini, görüşmüyorum. Biz birbirimizle görüşürüz kardeş olarak, çok severiz birbirimizi. En büyükleri benim. En küçüğümüz de 17 yaşında. Bugün öğrendim ki yıl sonunda bir oğlu olacakmış babamın. Bir tuhaf oldum. Oğlumdan küçük dayısı olacak. Yuh artık diyorum. Bir günahsız daha çile çekmeye gelecek. Dünya ne kadar garip.
Kadın babamın geçmişini bilmiyor, büyük ihtimalle önceki eşimden bir oğlum var dedi. Ama haklısınız mesaj atıp da ne yapıcam olan olmuş kadın karnı burnunda hamile. Aldıramaz edemez. Önemli olan babamla olmadan önce kadınları yakalayıp gerçekleri anlatmak, onu da yapamam, dedektif tutmam lazım.
Babama mesaj atmam asla. Asla o kişiyle tekrar muhattap olmam.
nemesis@SuUtku benim rahmetli annemin de kendi yaşıtı yeğeni vardı, annemi kızdırmak için teyze dedikçe annem de "yaşlı başlı koskoca adamsın bana teyze deyip durma herkesin içinde" diye birbirlerine takılırlardı :)
Çocuğa çok üzülüyorum, kadersiz umarım annesi düzgün bir insandır da ömür boyu sahip çıkar ona.
Babanizla problemlerinize bir sey diyemem ama benim de benden buyuk yegenlerim var, yani teyzeleri oluyorum ama 1-2 yas kucugum yegenlerimden. Bizim açimizdan hicbir problem yok hatta birlikte buyuduk kardes gibi. Siz herhalde sorunlariniz oldugu icin yuh falan diye dusunuyorsunuz? Yoksa olabilir yani bunda bir sey yok.
Babanizla problemlerinize bir sey diyemem ama benim de benden buyuk yegenlerim var, yani teyzeleri oluyorum ama 1-2 yas kucugum yegenlerimden. Bizim açimizdan hicbir problem yok hatta birlikte buyuduk kardes gibi. Siz herhalde sorunlariniz oldugu icin yuh falan diye dusunuyorsunuz? Yoksa olabilir yani bunda bir sey yok.