Oğlumdan küçük dayısı olacakmış

Bir de bu adamdan çocuk doğuracaktım diye uğraşanlar var halaevet tuhaf cidden de.

Boşverin gitsin. Kadına msj atsanız da en kötüsü siz olursunuz o yeni anne oldum kafasıyla anlamaz zaten. Siz huzurunuzu bozmayın hiç.

Biri babanın yemeklerine şap mı atsa??şaplayalım adamı. Şaka şaka :))

Teyze mi diyorsunuz peki
Eğlenceli de olur sanki

Sardenya düşünmeyin bence olan olmuş
Kendi ailenize odaklanın
Böyleleri yüzünden olan çocuklara oluyor orası ayrı tabi

Yok genelde isimleri ile hitap ederim yada bazen kuzen derim.benden 4 yas buyuk bir teyzem daha var ona bir tek abla derim.

Siz kendi hayatinizi kurtarmaya bakin gerisini bosverin :)

Doğurgan bir kadın da neden 60 yaşındaki adamdan çocuk sahibi olur ki? Bence kadın da sorunlu

Benimde kızımın teyzesi kizimdan 1 yas küçük annem hamileliğini saklamıştı dogunca öğrendim ama bizim durum farkli gorusmuyoruz zaten

Babanizla problemlerinize bir sey diyemem ama benim de benden buyuk yegenlerim var, yani teyzeleri oluyorum ama 1-2 yas kucugum yegenlerimden. Bizim açimizdan hicbir problem yok hatta birlikte buyuduk kardes gibi. Siz herhalde sorunlariniz oldugu icin yuh falan diye dusunuyorsunuz? Yoksa olabilir yani bunda bir sey yok.

Tabi ki olabilir normalde. Bizim durumumuzda dolayı şaşkınlıkla karşıladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…