Oğlumdan küçük dayısı olacakmış

Ben ailenin üçüncü ve sürpriz cocuguyum. Doğduğumda babam 47 yaşındaydı. Herhalde bundan daha fazla yaş farkı olamaz diye düşünürüm hep. Buna pes dedim. 60 yaş nedir ya? Hoş sizinle arasında yaş farkı yokmus ama yine babalık yapmamış. Muhtemelen çocuğunuz bu dayisini görmez bile

Ben o 30 yaşındayken doğmuşum. Şimdi ben 30 yaşındayım kendi çocuğum doğdu, adam aynı anda hem dede hem tekrar baba oldu. Ben de göreceğimi sanmıyorum ama nedense içim sızlıyor. Hiçbir çocuk böyle bir babayı haketmez.

Babanız alışkanlık edinmiş evlenmeyi de evlenen hatunlara ne demeli?
Hele son eşi en fazla 40 yaşındadır doğum yapacağına göre

Pislik ya hadi babanı geçtim kadınlar hiç mi araştırıp bakmiyolar evlenip çocuk yapiyolar yada evlilik dışı içleri pislik bunlarin

Babanız alışkanlık edinmiş evlenmeyi de evlenen hatunlara ne demeli?
Hele son eşi en fazla 40 yaşındadır doğum yapacağına göre

Ya evet ama akıllarına gelmez ki adamın bu kadar evlenip çocuk yaptığı. Yani normal bir durum değil. Mesela en küçük kardeşimin annesine sadece beni söyleyerek bir kızım var demiş. Ondan öncekine sadece iki oğlum var demiş. Bu şekilde yalan söylemiş hep. Önceki evliliğinden bir ya da iki çocuğu olduğunu söylüyor hep. Yani yalan değil ama eksik söylüyor işte. Ay sinirlerim bozuldu

Suan kaç kardeşin ve cici annen var peki cnm

İnanın evliliklerini tam bilemiyorum, gidip nüfustan çıkartsam ancak öyle emin olabilirim. Bildiğim 7 ya da 8 kez evlendi. 6. Kardeş yolda.
Pislik adam kusura bakmada ne amaç yani evlen çocuk yap bosan şikayet et desem napabilirler ki oda olmaz valla kadınlar da akıl yok araştırıp hepsi bir olup hücum etsinler babana

Pislik adam kusura bakmada ne amaç yani evlen çocuk yap bosan şikayet et desem napabilirler ki oda olmaz valla kadınlar da akıl yok araştırıp hepsi bir olup hücum etsinler babana

Şeytan diyor kadına mesaj at. Ama benim yaptığımı anlar ve benle uğraşır. Hazır on yıldır görüşmüyorken şimdi huzurumu bozmak istemiyorum.

Teyze mi diyorsunuz peki
Eğlenceli de olur sanki

Sardenya düşünmeyin bence olan olmuş
Kendi ailenize odaklanın
Böyleleri yüzünden olan çocuklara oluyor orası ayrı tabi

nemesis SuUtku benim rahmetli annemin de kendi yaşıtı yeğeni vardı, annemi kızdırmak için teyze dedikçe annem de "yaşlı başlı koskoca adamsın bana teyze deyip durma herkesin içinde" diye birbirlerine takılırlardı :)

Çocuğa çok üzülüyorum, kadersiz umarım annesi düzgün bir insandır da ömür boyu sahip çıkar ona.

Senlik bir durum yok ki.
Kadina ne mesaji atacaksin.

Atacaksan babana at.

Kadın babamın geçmişini bilmiyor, büyük ihtimalle önceki eşimden bir oğlum var dedi. Ama haklısınız mesaj atıp da ne yapıcam olan olmuş kadın karnı burnunda hamile. Aldıramaz edemez. Önemli olan babamla olmadan önce kadınları yakalayıp gerçekleri anlatmak, onu da yapamam, dedektif tutmam lazım.
Babama mesaj atmam asla. Asla o kişiyle tekrar muhattap olmam.

sen kendi dünyana bak kardeşim ya . durmuş bir de bunu mu düşünüyorsun ne amcası ne babası ne dayısı. actıgın konular bu arada ne tuhaf ya !

Tövbe estağfurullah ya
Babanın belediye tarafından kısırlaştırilmasi gerekiyor
Böyle kötü bir mesaj yazmak istemezdim ama daha kac kadının daha kaç çocuğun hayatını mahvedecek bu adam

Ya bence kadınlar da açsın gözlerini insan evlendiği kişinin kaç çocuğu olduğunu kac kere evlendiğini falan araştırmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…