Hayırlısı olsunEvet doğru.
Ben ailenin üçüncü ve sürpriz cocuguyum. Doğduğumda babam 47 yaşındaydı. Herhalde bundan daha fazla yaş farkı olamaz diye düşünürüm hep. Buna pes dedim. 60 yaş nedir ya? Hoş sizinle arasında yaş farkı yokmus ama yine babalık yapmamış. Muhtemelen çocuğunuz bu dayisini görmez bile
Pislik ya hadi babanı geçtim kadınlar hiç mi araştırıp bakmiyolar evlenip çocuk yapiyolar yada evlilik dışı içleri pislik bunlarinHepsiyle evlenip boşandı. Neden sürekli çocuk yaptığını anlamış değilim :/
Pislik ya hadi babanı geçtim kadınlar hiç mi araştırıp bakmiyolar evlenip çocuk yapiyolar yada evlilik dışı içleri pislik bunlarin
Babanız alışkanlık edinmiş evlenmeyi de evlenen hatunlara ne demeli?
Hele son eşi en fazla 40 yaşındadır doğum yapacağına göre
Suan kaç kardeşin ve cici annen var peki cnmYa evet ama akıllarına gelmez ki adamın bu kadar evlenip çocuk yaptığı. Yani normal bir durum değil. Mesela en küçük kardeşimin annesine sadece beni söyleyerek bir kızım var demiş. Ondan öncekine sadece iki oğlum var demiş. Bu şekilde yalan söylemiş hep. Önceki evliliğinden bir ya da iki çocuğu olduğunu söylüyor hep. Yani yalan değil ama eksik söylüyor işte. Ay sinirlerim bozuldu
Suan kaç kardeşin ve cici annen var peki cnm
Pislik adam kusura bakmada ne amaç yani evlen çocuk yap bosan şikayet et desem napabilirler ki oda olmaz valla kadınlar da akıl yok araştırıp hepsi bir olup hücum etsinler babanaİnanın evliliklerini tam bilemiyorum, gidip nüfustan çıkartsam ancak öyle emin olabilirim. Bildiğim 7 ya da 8 kez evlendi. 6. Kardeş yolda.
Pislik adam kusura bakmada ne amaç yani evlen çocuk yap bosan şikayet et desem napabilirler ki oda olmaz valla kadınlar da akıl yok araştırıp hepsi bir olup hücum etsinler babana
Teyze mi diyorsunuz pekiBenn kucuk teyzem var. Benimle yasit teyzemde var. Hic sorun olmadi bugune kadar.kasmayin bence.
Teyze mi diyorsunuz peki
Eğlenceli de olur sanki
Sardenya düşünmeyin bence olan olmuş
Kendi ailenize odaklanın
Böyleleri yüzünden olan çocuklara oluyor orası ayrı tabi
Senlik bir durum yok ki.Şeytan diyor kadına mesaj at. Ama benim yaptığımı anlar ve benle uğraşır. Hazır on yıldır görüşmüyorken şimdi huzurumu bozmak istemiyorum.
Senlik bir durum yok ki.
Kadina ne mesaji atacaksin.
Atacaksan babana at.
sen kendi dünyana bak kardeşim ya . durmuş bir de bunu mu düşünüyorsun ne amcası ne babası ne dayısı. actıgın konular bu arada ne tuhaf ya !kızlar biz farklı annelerden 5 kardeşiz. Babamın arada çocuksuz evlilikleri de oldu. Babam hiçbirimize babalık yapmaz. Hiçbirimizi görmez. Belki yılda bir iki kez, o da çocukken. Ben on yıldır görmüyorum kendisini, görüşmüyorum. Biz birbirimizle görüşürüz kardeş olarak, çok severiz birbirimizi. En büyükleri benim. En küçüğümüz de 17 yaşında. Bugün öğrendim ki yıl sonunda bir oğlu olacakmış babamın. Bir tuhaf oldum. Oğlumdan küçük dayısı olacak. Yuh artık diyorum. Bir günahsız daha çile çekmeye gelecek. Dünya ne kadar garip.
Ya bence kadınlar da açsın gözlerini insan evlendiği kişinin kaç çocuğu olduğunu kac kere evlendiğini falan araştırmaz miKadın babamın geçmişini bilmiyor, büyük ihtimalle önceki eşimden bir oğlum var dedi. Ama haklısınız mesaj atıp da ne yapıcam olan olmuş kadın karnı burnunda hamile. Aldıramaz edemez. Önemli olan babamla olmadan önce kadınları yakalayıp gerçekleri anlatmak, onu da yapamam, dedektif tutmam lazım.
Babama mesaj atmam asla. Asla o kişiyle tekrar muhattap olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?