Oğlumla sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Başınıza silah dayayıp mı sattırdı? Tapu sizin üzerinize, nasıl rızanız olmadan sattırdı anlamadım. Emri vaki memri vaki, vermişsiniz işte kızlarınızı düşünmeyip.

Vermeseydiniz, silah dayamadi ya bu oglan basiniza... O evde 2 kizinizin hakki da vardi, hic onlari adam yerine koydunuz mu?

Benim evli kızım kirada çalışıyor.elin kadını 19 yaşında kızınla benim evimden yararlanıyor
Vermeseydiniz o zaman,oglum oglum diye basiniza cikarmissiniz cikarmasaydiniz. Kiziniz essek mi, onun cani yok mu? Evi verirken akliniz nerdeydi? Kizinizi adam yerine koydunuz mu ki?

Kızlarinın durumu, malının kıymeti 15 sene sonra mı aklina geldi abla? Bırak allasen....Yeni gelin dişine göre olsaydı, oğlun yine baştacı olacaktı, kızların aklına bile gelmeyecekti...

Rahmetli eşi dik kafalı idi ama ne yapsa yuttum yeter ki iyi olsunlar dedim.hep sabrettim üstünden yalanlar söylemeler arkamdan konuşmalar.14 yıllık evlliginde evlerine 10 kere gitmisimdir.gelinim çalışıyor du tatillerde yazlıgima geldi hep ben hizmet ettim yeter ki geçinsinler dedim.. rahmetli oldu 2 yıl önce
Oğlumda 1 sene önce bu kadın nette bulmuş oğlumu öyle tanışmışlar..
Bulduğu kadın 18 yaşında kızı ile eşyalı ev tutup yaşıyormuş
Kadının ailesi ordu da.
Söyledim ailen ordu da senin Fethiye de kimin var.bana dediği kızım ile tatile geldik çok beğendi ben burada liseyi okuyacam diye o yüzden orada yaşıyoruz.. saygı yok sevgi yok ben hiç görülüyorum malından niye faydalanılıyor..
Hanginizin kaynanası ailenize yakın ev satın aldı.birde gelip gitmedi

Tehdit etti beni yakarım yıkarım keserim diye.allah herkese hayırlı evlat versin
Böyle bir durum varsa zaten en başta polise gidecektiniz. Konunun başında da belirtmeliydiniz. Böyle bir oğlunuz var fakat yeni gelinin ilk gün sizin evinizde size çay servisi yapmamasını gerekçe olarak sundunuz ilk başta?

Bu oğlum kiminle evlense karı köylü oluyor.. benim sırtımdan karı bakıyor.oglum beni saymıyor hal bu olunca aldığı sayar mı beni
Al işte. Siz beni linçleyin daha Yargısız infaz yaptım belki ama haklıymışım.

Vermeyecektin abla o zaman. Vermişsin kendi rızanla. Oğlun keserim öldürürüm diyebilecek biriydiyse zaten evine niye aldın, karısıyla tanıştın, çay servisi bekledin? Niye polise gitmedin?

Amaaaan teyze ne caymis.
Ne var kendi cayimizi kendimiz doldursak?
Hayir noluyor yani kendimiz yaparsak

Ana ogul bi degisiksiniz anne cayini kendi alamiyor oglu annesinin evine konuyor..

Ilk gelini de size cok cay getirmis diye sevmissiniz heralde

İlk eşi ölünce 13 yaşında bide oğlu var bulduğu kadının da 19 yaşında kızı var.benim ev 2+1 kadının kızına oda yok diye 3+1 eve çıkıyorlar.oglum evimin anahtarını bana ver dedim.anne ben o evi kiraya vericem dedi.hayir dedim satıcam orayı hayır satamazsin yeni eşyalar aldım borcum çok 1 sene elleme beni dedi ellemedim kirayı aldı.
Şimdi 1 sene yine elleme beni diyor

Kizin isteseydi vermezdin ama..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…