Oğlumla sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sey bir de bunun temiz kalpli versiyonu var.
Cok kalp teyzem
Eski çalıştığım yerde de kendini iyilik meleği sanan biri vardı, bana dokunanın Allah belasını veriyor diyordu, milletin arkasından usul usul çevirdiği işleri en iyi ben biliyorum.

Eski çalıştığım yerde de kendini iyilik meleği sanan biri vardı, bana dokunanın Allah belasını veriyor diyordu, milletin arkasından usul usul çevirdiği işleri en iyi ben biliyorum.

Sabrin sonu selamet sen bilmiyorsun oyle bir temiz kalp ki bu konu acar acmaz cozuldu iste iyi insanlarin sonu bu. Ben bir onceki sayfada kendisine yazdim ama bana cevap vermedi

Teyze lütfen vakit gecmeden hemen notere git. Kizlara ver daireyi

Hep sabirdan diyorsun e iyiymiş

Sabir tabi ki konu acti hemen aksamina olay cozuldu. Bunlar sabir degil de nedir sorarim size ey ahali iyi insan olmanin mukafati hep bunlar. Teyzemin bunca zamandir cozum bulamadigi konu sip diye kendiliginden cozuldu. Ben bundan sonra iyi insan olmaya karar verdim sizi bilmem.

Bide teyze anliyaydi iyidi

Hay Allah ben de tam süpürgemi yenilemiş, çalısını taramış binip uçacaktım ki imana geldim şu an. Cadılığa tövbe edip iyi insan oluciimmm

Ok de buraya gelip durup dururken hayatta olmayan birini kotuleyen sensin, birde rahatliktan oldubilmem
Ne diyorsun. Yasindan basindan utan diyesim geliyor..millet kizini hizmetci yapin diye evlendirmiyor. Demek ki neler yasattiniz oglunuz size resti cekti bu defa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…