Oğlumla sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önemli bence. Kızların hiçe sayılıp erkeklerin simartildigi evlerde hiç sasmiyor erkek evlat saygisizlasıyor, anne, baba tanımıyor.
Kadın da ne yapabilirim diye soruyor, cevaplanması gereken tek şey bu. Kime ne bağışladığı durumu değiştirmez

Konu tam olarak bu aslında ama bunu dile getirmek bile bazı üyelerin işine gelmiyor.... nedense?....
Neden işime gelmesin Allahaşkına, bana ne.. gerçeği söylüyorum gereksiz özele girmeyin konuya faydası yok. Ya da girin.

Evli kızım kirada oturuyor bekâr kızımda benimle oturuyor her işimi yanımdaki kızım koşturuyor

Valla ablacım deveye diken adama m..n yaranıyor bu devirde. her işine koşan kızın kirada otururken gelinim oğlum diye tutturmuşsun, oğlun da evine çöreklenip başına bela olmuş. Evini ille de birine vericeksen baştan kızına vercektin başına bunlar gelmezdi. Şidi kurtul kurtulabilirsen savcısız bu iş çözülmez.

Bunu ben söylediğimde ben niye linçlendim onu anlamadım.

Kadın kendi isteğiyle evi vermiş yıllar önce. O zaman oğlu sırtından geçinmiyordu da 15 sene sonra karısı değişince mi sırtından geçinmeye başlamış oldu bir anda?

Sanki dünyadaki bütün kayınvalideler melekmiş gibi tepkiler verenler oldu. Kadın zaten ilk mesajda "kadını beğenmedim" diye bahsediyor gelininden. Gelinin gerçek, büyük bir kusuru olsa onu basitçe "beğenmedim" diye yazmaz, direkt ne yaptığını yazar zaten. Çay koymamış, kızı tuvalete terlikle girmiş gibi bir şey çıkacağı belliydi.

Başka çocukları olması ama bir tek oğluna ev vermesine değinmiyorum bile. İyi ki bir oğlu olmuş, paşa ya, her kadını layık bulmayacak tabii. Tek evini de ona verecek, kızlarına vermeyecek. Ama onun da şartı var, gelini kendi seçecek, onaylayacak illa.

Oğlu saygı göstermiyor, takmış gelinin çay doldurmamasina, oğlu döver gene gelir gelin yemeğe abandi der

Benim oturduğum bu semte olan evimi ilk evliliğini yaparken oğlum sattırıp karısının ailesine yakın aldırdı emir baki rızam yoktu.
İlk başta hata yaptım bu ev başıma bela oldu.malıma sahip çıkamıyorum.sorun gelin değil kiminle evlenirse evlensin ne yaparsa yapsın benim evinden çeksin elini..
Benim evli kızım kirada çalışıyor.elin kadını 19 yaşında kızınla benim evimden yararlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…