Önemli mi bu konuda? Kendi durumundan yola çıkıyorsun ama gerek yok yaniKızlariniza da birer ev vermiş miydiniz otursunlar diye?
Önemli bence. Kızların hiçe sayılıp erkeklerin simartildigi evlerde hiç sasmiyor erkek evlat saygisizlasıyor, anne, baba tanımıyor.Önemli mi bu konuda? Kendi durumundan yola çıkıyorsun ama gerek yok yani
Kadın da ne yapabilirim diye soruyor, cevaplanması gereken tek şey bu. Kime ne bağışladığı durumu değiştirmezÖnemli bence. Kızların hiçe sayılıp erkeklerin simartildigi evlerde hiç sasmiyor erkek evlat saygisizlasıyor, anne, baba tanımıyor.
Bence ben değil de sen kendi durumundan yola çıkarak yorum yapıyorsun ama hadi neyseÖnemli mi bu konuda? Kendi durumundan yola çıkıyorsun ama gerek yok yani
Bizim evlerimiz olmadı üzgünüm yanlış tespitBence ben değil de sen kendi durumundan yola çıkarak yorum yapıyorsun ama hadi neyse
Konu tam olarak bu aslında ama bunu dile getirmek bile bazı üyelerin işine gelmiyor.... nedense?....Önemli bence. Kızların hiçe sayılıp erkeklerin simartildigi evlerde hiç sasmiyor erkek evlat saygisizlasıyor, anne, baba tanımıyor.
Neden işime gelmesin Allahaşkına, bana ne.. gerçeği söylüyorum gereksiz özele girmeyin konuya faydası yok. Ya da girin.Konu tam olarak bu aslında ama bunu dile getirmek bile bazı üyelerin işine gelmiyor.... nedense?....
Evli kızım kirada oturuyor bekâr kızımda benimle oturuyor her işimi yanımdaki kızım koşturuyor
İlk pası sen attın...Camdan evin varsa komşuya taş atmayacaksın balım....sonra üzülrsün bôyle...Neden işime gelmesin Allahaşkına, bana ne.. gerçeği söylüyorum gereksiz özele girmeyin konuya faydası yok. Ya da girin.
Valla ablacım deveye diken adama m..n yaranıyor bu devirde. her işine koşan kızın kirada otururken gelinim oğlum diye tutturmuşsun, oğlun da evine çöreklenip başına bela olmuş. Evini ille de birine vericeksen baştan kızına vercektin başına bunlar gelmezdi. Şidi kurtul kurtulabilirsen savcısız bu iş çözülmez.
Evet çok üzüldüm odama gidip ağlayacağım şimdi.İlk pası sen attın...Camdan evin varsa komşuya taş atmayacaksın balım....sonra üzülrsün bôyle...
%100000
Adam cocuklu koskoca 40 yas ustu bir insan madem, kendini gecindirsin. Bu kadin evini vermek zorunda degil ki... ustune bir de isgal yapmis resmen deli midir nedirDusman basina bir evlat
Bunu ben söylediğimde ben niye linçlendim onu anlamadım.Kızları falan varsa belki.. Gelin gömmeye gelmiş gibi bir hava var, ben sanmıyorum kalksın adliyeye gitsin işlem yaptırsın. Söylenip söylenip susacak. Paşasını 40 yıl beslemiş, bu devran böyle gider, besbelli.
Oğlu saygı göstermiyor, takmış gelinin çay doldurmamasina, oğlu döver gene gelir gelin yemeğe abandi derBunu ben söylediğimde ben niye linçlendim onu anlamadım.
Kadın kendi isteğiyle evi vermiş yıllar önce. O zaman oğlu sırtından geçinmiyordu da 15 sene sonra karısı değişince mi sırtından geçinmeye başlamış oldu bir anda?
Sanki dünyadaki bütün kayınvalideler melekmiş gibi tepkiler verenler oldu. Kadın zaten ilk mesajda "kadını beğenmedim" diye bahsediyor gelininden. Gelinin gerçek, büyük bir kusuru olsa onu basitçe "beğenmedim" diye yazmaz, direkt ne yaptığını yazar zaten. Çay koymamış, kızı tuvalete terlikle girmiş gibi bir şey çıkacağı belliydi.
Başka çocukları olması ama bir tek oğluna ev vermesine değinmiyorum bile. İyi ki bir oğlu olmuş, paşa ya, her kadını layık bulmayacak tabii. Tek evini de ona verecek, kızlarına vermeyecek. Ama onun da şartı var, gelini kendi seçecek, onaylayacak illa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?