Çünkü o evi oğlu evlenirken eşiyle otursun diye almış benim anladığım ve 15 yıldır da ev oğlundaymış. Tapu kendi üzerine ama oğlu otursun diye almış evi. Şimdi oğlu başka biriyle birlikte olunca evi geri almak istiyor.Oğlunuzun eşini seversiniz sevmezsiniz orası size kalmış fakat size ait olan evin kirasını nasıl alıyor oğlunuz ?
Avukatla konuşun, belki ihtar falan çekmeniz gerekir.
İstiyorsa alabilir ev kadının evi .Çünkü o evi oğlu evlenirken eşiyle otursun diye almış benim anladığım ve 15 yıldır da ev oğlundaymış. Tapu kendi üzerine ama oğlu otursun diye almış evi. Şimdi oğlu başka biriyle birlikte olunca evi geri almak istiyor.
ve ayrıca ev sahibi dışında birinin ibanına para gönderilemez yasak aslında buOğlunuz size ait evi nasıl kiraya verdi? Tapu oğlunzua ait olmadığı için o kira sözleşmesinin hiçbir hükmü yok, kimse kendisine ait olmayan evi kiraya veremez. Kiracılar da ayrıca tuhaf, ne demek sizin evde oturup başkasına kira vermek??? Hemen polise başvurun, savcılığa şikayette bulunun oğlunuz hakkında. Ya kiracılar yola gelsin sizinle anlaşma imzalasın, ya da işgalci durumuna düşsünler.
Alabilir tabii ki ama sırf kadını beğenmediği için öz oğlundan desteği bu şekilde çekmesini doğru bulmadım ben.İstiyorsa geri alabilir ev kadının evi .
Tapu kimdeyse ev onundur.
Merhabalar herkese
Benim oğlum evlenirken ev satın aldım 14 yıllık evlliyken eşi kalp krizi getirip öldü.bir tane de 12 yaşında çocuğu var.
Bir bayan bulmuş netten kadının da 18 yaşın da kızı var.tanıştırdı oğlum beğenmedim kadını..ille evlenecem dedi.evlendi nikahına gitmedim.
Sorum burası:
Bana ait 2+1 evimi eşyaları ile kiraya veriyor.
Yeni kadına 3+1 ev tutup kiraya çıkıp yeni eşyalar alıyor.
Benim evinden oğlum kira alıyor.o kiracılar tapumu göstermeme rahmen beni tanımıyor oğlunla anlaş diyorlar.biz ondan korkuyoruz sana kira veremeyiz diyorlar.. oğlum benimle konuşmuyor aramıyor sormuyor.ama evimden kira alıyor.
Lütfen bana yardımcı olun ben ne yapayım
Oğlu evlenirken anasına mı güvenmiş ?Alabilir tabii ki ama sırf kadını beğenmediği için öz oğlundan desteği bu şekilde çekmesini doğru bulmadım ben.
Neden bu kadar kötü niyetlisiniz? O kadın ne yaptı size? Bunca nefretin sebebi sadece "beğenmemiş" olmanız mı?
Kocaman adam bi zahmet hayatının sorumluluklarını alsın artık, kimse ona bir ömür destek olmak zorunda değil. Bunca zaman gölgede yattığı yetiversin.Alabilir tabii ki ama sırf kadını beğenmediği için öz oğlundan desteği bu şekilde çekmesini doğru bulmadım ben.
Evet durum buÇünkü o evi oğlu evlenirken eşiyle otursun diye almış benim anladığım ve 15 yıldır da ev oğlundaymış. Tapu kendi üzerine ama oğlu otursun diye almış evi. Şimdi oğlu başka biriyle birlikte olunca evi geri almak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?