Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

canım kayınyaviden çok büyük ihtimalle;

nispette yapıyor;

o an senin yüz ifadeni görüyor ve bundan keyif alıyor olabilir...

ben senin yerinde olsam;

eğer düzelmiyorsa bazı şeyler;

duymamaya çalışırım;

evet nasıl olcak diyorsun haklısın;

bırak anne desin;

çocuk zaten büyüyünce neyin ne olduğunu anlayacak...takılmamaya çalış..

zihnini başka şeylere yönlendir...

kayınvaliden senin psikolojinide bozuyor...

buna izin verme....keyifli görün...gül.....strateji...çünkü eşin belliki müdahale etmeyecek...

sende bas kahkahayı....o babannen gelmiş...hoş gelmiş....baksın çocuğa işini yap...

biliyorum çok zor ama başka şansın yok gibi

mrb...............................bu kadın benim çok muzdarip olduğum bir konuda ....aynı sizin gibi ....bilir bilmez....saçma sapan sinir bozucu bilgiçlik taslayıcı...ancak dünyadan haberi olmayan yorumlar yapmış tabikide tepkimi belirteceğim hanımefendi...............

hayret bişi ya sabah sabah sinir ediyolar insanı zorla...............................................................................

..........................................................................................................................................................................

..........................................................................................................................................................................

kayinvalidesinden cep dertli olmayan vrmi bilemiyorumm ama uslubunda bi hata olabilrmi sence.....

annesınden baska bırının annelıgı ustlenmesı kımın ne haddınee.... herkes konumunu bılsın .. benım yavruma annesı cart curt dıe sevcek ben sessız kalcam.... o anneyse bende anneyim..saygıysa banada saygıı...

kayinvalidesinden cep dertli olmayan vrmi bilemiyorumm ama uslubunda bi hata olabilrmi sence.....

ya ne diyosun sen yaaaa.......ya ben nelerle uğraşıyorum....siz ne saçmalıoyosunuz...............yeterince tartışma ve sıkıntılar yaşıyorum zaten .....ya sanane uslubumdan kardeşim......................kayınvalidenle problemin olsa zaten beni anlardın......bu şekilde yazmazdın ...

FAPEONS...................................bak sizlerin yazdıklarınızada pek katılmamış okuduysanız yani.................benim derdim....gıcığım ona çok sevdiyseniz onun yorumunu.....bişey demiyorum...ama umarım benim konuma gelmez işşalah.................

FAPEONS............................................kaynanalarınızı haklı bulmuş....ne var yani sevdiyse çocuğunuzu...seveyyyyyooooo demişşş.....konuşmalarınız çok kabaca olmamışmı demiş....niye ona saldırcağınıza ..zaten sizinle aynı görüşte ve sizleri haklı bulan ...bana saldırıyosunuz valla anlam veremedim....neyse...keşke...FAPEONSA........OHHH GÜZEL SÖYLEMİŞSİN NE CADI GEÇİMSİZ GELİNMİŞ BUNLAR AFFERİM SANAMI DESEYDİM....HOŞUNUZA MI GİDERDİ..........

kaynana, benim kızım ilk torun olunca onun kızıda olmayınca aşırı sevdi ,seviyorda ama geçen yıl fark ettim sürekli beni kızıma karalamış düşünün artık torunu severken zarar verenlerde var buraya yazacak çok sayfalar var bu durumu yaşamayan abartıyorsun diyenler vardır ,umarın siz birgün bunları yaşamazsınız

aslinda herkes ayni sorundan muzdarip canim benim sennn saniyomusunki sadece sen yasiyosunnn...
benim kayinvalidemde az degil hatta elime verseler islar isalr doverim....dinlenir kaldigim yerden devam ederm...
ama artik hirslanmiyorum cunku kendime zararim oluyooo
kocama kendi abisinin kizin alacakti torbadan ben ciktim olmadi....
evlendik ocamla birlikte yapmam lazim...odu kopuyodu yanliz birakmiyodu...
yanyana oturuyoruz kocam sariliyo bhana beni ittiriyo az dur bende sarilcam hep sen sariliyosun ....
tup bebek yaoriticaz artik elne ne para kaldi ne pul yalvariyorum kayinpedere kocamin kardesine 20 milyar kredi cekmisss veremezmiss
2 3 milyar verse derdimize derman olacak....
sen saniyomusnki benim icim yanmiyo nisan masraflarimi bana alinan herseyin parasini ben verdim..
haspam nisan bohcama mantar konservesi koymusssss....
haaaa simdi sallamiyorum umrumdada deilll ne hali varsada gorsun kocam benimle umrumdada deil...
bvenim cigerim yanmis evlat derdine salak kari senin olsunda sende gor diyo...
bende benim olmuyo icini ferah tutu dedimm...
ben bile ona dediklerim yuzunden uzuluyorum bazen acab onun vicdani hicccc sallamiyomu...
yani su anki derdimizzzz
kisaca ve ozetle ayni seyden muzdarip almamiz ancak sizin yaklaim tarzinizzzz...
plaj hanim ..................

canım benim....Allah en kısa zamanda bebek haberini duyarım işşalah.....ben o evreleri atlattım çok şükür şu an 19 aylık kızım var.....ne dualar ediyodu çocuğum olmasın diye...sen de çocuğunda ölün işallah diyodu.....evet bende takmıycam..............

ya iste boooleeeee...
gordunuzmu...........evladiniz yaninizda ne de gusel saril ona 4 kolla ne kaynan ne koca iyi siki tut.....
sadece biraz rahat ol...

evet canım ehhh yaşadım onuda................çocuğa baksın diye getirdiğimizde.....çocuğum biraz asık yüzlü...ama herkese.....tv izliyoz bu çocuğa elini sallaya sallaya bi bağıdı ne surat aseyon kızzzz...böööööööööööööööööö .......dedi yavrum bi zıpladı ağlamaya başladı....ay bi irkildim....ya senin kafadan tahtanmı eksik....bu çocuk daha 8 aylık diye bi bağırmışım.....ya arkadaşlar....ben hep huzursuzlık yaşadım artık uslubum böle ne yapayım....beyenmeyen okumasın ...canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…