Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

Herkes beni yanlış anlamış sanırım canım sevsin torunu torununu esirgeyecek değilim sadece annesi benim benim isteklerim önemli ne yedireceğime ne giydireceğime uyku düzenine ben karar veririm o sadece sever..Olması gereken bu..

Herşeyi kendileri bilir zaten doğrusunu bilseler içim yanmaz..Benim ki oğluma bal verdi bişiycik olmaz dedi ama 2 ay oldu alerjinin yeri geçmedi ben verdim hepsine bak ölmüşler mi dedi doktorlar da yeni yeni şeyler çıkarıyor diyor sinir oluyorum ben zaten alerjik bir bünyeye sahibim sürekli antistaminik kullanan biriydim..Yani daha tehlikeli daha çok dikkat edilmesi gerekiyor ama yok kendi doğruları var doktorlar da salak ya 6 sene 8 sene boşuna okuyorlar.. k.v. her şeyi biliyor..

yavaşşşş o kadar olsa eşim de kıyameti koparır bende k.peder arada şunu da ver bunu da ver çikolataya başlamadı mı yesin artık ya yavaş diyorum kabul edin benim oğlum bebek daha 5. ayımıza yeni girdik..

Kayınvaliden sana özenmiş,kıskanmış da olabilir,en iyisi kendisi bir tane doğursun.

Eşime söylemiştim bunu çok istiyor ise doğursun ben büyütürüm ikisini de demiştim hani yeter ki doğursun da bana sataşmasın die

Oğlumla başbaşa kalınca sakinliyorum zaten ilaç gibi geliyor gülümsemesi..Ama takıyorum işte Sinirime dokunuyor..

heheh çok yapıyorum babaannene öpücük ver bakayım oğlum al babaannesi aaa babaannesi ne yapıyormuş deli oluyor yüz ifadesini görmelisiniz heheh evet biz zaten büyüklük yapıyoruz bazen yoruluyorum bazen ağlıyorum bazen de salak mıdır nedir diyip gülüp geçiyiorum..Haklısın eşim de hep aynı diyor annem değişmez biz idare edeceğiz diyor ama bazen içimde alevler yükseliyor ve onun canını yakmak istiyorum yanlış kesinlikle yanlış ama bazen o kadar doluyorum işte..

Babaannesiiiiiiiiiiiiiii teşekkür ederim bunu kullanacağım kesinlikle =))

yuhhh o ev dediği sizin eviniz ohhaaaaaaaaaaaaaaaaa arkadaşım kusura bakma da ohaaaaaaaaaaaaaaaa annen sana yemek verdi mi ne demek ya yok aç bıraktım bir de çalışıtırıyorum tövbe tövbeee senin annen demi..?

YOk canım huyundan varzgeçmez o mümkün değil arada bir sakinler konuşunca o kadar sonra yine devam..

Çok üzüldüm..Eşime söyledim bişey olmaz dedi nete geçtim yazıları buldum mail attım okudu akşama ya ölüme kadar yol açabiliyormuş benim abarttığımı sanıyordu sonra kendi dedi annesine sakın verme bir daha die..

Dengesiz kadın, vardır böyle herşeyi ben biliyorum tipinde insanlar
Benim kaynanada böyle, ben hiç çekinmiyorum veriyorum lafını.Olurda eşim bişey diyecek olursa -ki demez- onada veririm cevabını
Eşimi çok severim ama kaynanamı ıııııııı
Allah kolaylık versin canım, sende gereken yerde uyar, durmasını öğrensin, helede konu bebekse

Bak arkadaş güzel söylemişEşinlede kötü olmazsın böylece.Kadının gözünün içine baka baka kendi istediğini yap

Amin inş. canım..

Evet haklısın yüzümün astarı yırtıldı zaten münakaşayı kendime hiç yakıştıramam laf söylerim ama k.v. münakaşaya girer susarım eşim hoşlanmıyor k.v. bana hep gülerek laf soktuğundan kimse anlamaz bende ufaktan öyle yapıyorum kimse sesini çıkartmıyor ya da anlamıyorlar heheh

Valla mübarek günlerde çok dua ediyorum huzurumuz sağlığımız bozulmasın die..Rabbim niyetimi de biliyor inş. Bana sabır verir yardımcı olur Mevlam..Hepimize inş.

canım benım okudum kendımı gördum resmen ben daha dogum yapmadım..az kaldıı ama ben ilk hamıleleıgımı ögrendıgımden berii neler yasadıgımı bır bılsen..eskı ben gıttı yerıne baska bırı geldı..soylesende tepkını de belli etsen fayda etmıyoo ...dogmadan bebegımın adını okulunu gelecegını hep o belırlıyoo..ben bır hıcım sankı demıssın yaa tasıyıcı annee...aynen o..ben o kadar ugrastım kii hamılelegım aglamakla gectıı..sana da bana da bızım gıbı olanlara Allah sabır versın.bu tarz insanlar işlerıne gelenı duyan gelmeyeni duymayan baskalarının soyledıklerıne kulaklarını tıkayan deddıgım dedık caldıgım duduk tıpler..kendı cocuklarına saygısı yok ki bana olsun..ya sabır...

Ya ne demek taşıyıcı anne...
Sizin bebekleriniz onlar...ortalığı ayağa kaldırırım yemin ederim...
Kendi çocuklarına kılları kıpırdamayan insancıklar sizin çocuklarınıza nasıl müdahale edebilirler...
Yapmayın...
Çocuğunuza da müdahale ettirecekseniz, onunla ilgili kararları da siz vermeyecekseniz ne kalacak bu hayatta size dair...
Yapmayın lütfen...

Okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi.
Kaynanası kızcağıza etmediğini bırakmadı.
Torununu severken "yavrumun yavrusu yarısı da yılan yavrusu" diye severdi.

Ben olsam bu durumda fena bozardım, az görüştürürdüm.

O istediği kadar karışsın bildiğimi okurdum. Bunu mu giydir dedi.
Tam tersini yapar bu daha çok yakışıyor derdim.

Anlarsa tabi kimisine de davul zurna az.

Ama bence hiççç kendini üzme. Biraz amiyane olacak ama ne demişler it ürür kervan yürür

Amin canım inş. Moralini bozma herşeyden önce artık sen sadece kendinden sorumlu değilsin..Eğer moralin bozuk olur ise üzülür isen sütün kesilir bunu sakın unutma bana biraz da güç veren hep oğlumun gülüşü ve ben üzülür isem sütüm kesilir mama vermek zorunda kalırım düşüncesi idi..Rabbim bizi k.v. deler ile imtahan ediyor bu sınavı iyi geçmemiz gerek ve kendimizi ezdirmemiz inş. tabi.. söylemesi hep kolay da işte uygulamada sıkıntı..

Tavsiyem bebeği kokuna alıştır başkasında durmaz hep seni arar mama da verseler seni arar =))) Benim paşacım öyle de

O kadar uzun boylu değil madem yılanım sokarım derim herhalde öyle diyemez eşim de babam da gereğini yapar.. Ve bende o zaman göstermezdim sanırım..

Benim ki öyle işte o an anlar susar en fazla 15 20 gün sonra devam artık umursamamayı öğrenmem gerek..

Kızlar sinirlenmeyin..Onlar size gülerek laf sokuyosa sizde gülerek cvplarını verin..Sinirlnediğinizi belli ederseniz daha çok üstünüze gelirler..Ben artık çözdüm olayı hiç kendimi kasmıyorum..

Benim oğlum 2.5. yaşında saçları uzun.Yani üstleri düz uçları bukle bukle ensesinde ve çok karizmatik:) duruyo bana ve benim akrabalarıma göre..

Ama eşimin akrabaları özellikle k.walidem tutturdu kestir kestir die..Ben kestirmezsem o götürüp kestircekmiş falan türlü türlü laflar..

Öyle bişeye teşebbüs ederseniz katliam çıkar dedim bende..Bi iki haftaya kadar böyle sürekli kestirmemle igili laf vurdular..

En son k.walideme bi komşu demişki oğlunun çocugu oldugu için gelin kestirmez.Kızının çocugu olsaydı kızın kestirirdi ..Böyle gülerek bana laf vuruyo bende 'dogru söylemiş' dedim bi de kahkaha attım dahada bişey demedi..

Örnekler okadar çokki..Bunun için kendinizi germeye gerek yok bende çok takıodum ama bu siteden aldıgım taktikler çok işe yaradı: )

Bu cins olanınıda ilk defa gördüm Bu kadar yüz vermeyin ama ne kadar saygıda kusur etmeyeceksekte onlar büyük diye yapıyoruz bunları yoksa büyük gibi davranmazlarsa hiç bir önemi yok bence. Bu arada böyle devam ederse çocuk büyüyünce size değil, babannesine anne diyecek.

bende uygulayacağım kesinlikle ))

Allah Korusun..Ben bundan korktuğum için çalışmayı bile düşünmüyorum artık bazen çalışayım ufaktan iş bakayım diyorum sonra yine kendi kendime kendine gel diyorum ben çalışır isem hepten oğlumu o büyütecek..Eğer bana böyle yapmasa idi benim için sorun yoktu ama annesi gibi davranınca sinirime dokunuyor..

Benim ikizlerim 6-7 aylıkken halam bize gelip kalmıştı 10 gün kadar...
Bu arada halam evli değil ve çocuğu yok..
Çocuklarımı severken annem annem diye seviyordu..
Sinir oluyordum...
Kızımın gözünde göz yaşı kanalı tıkanıklığı var..Masaj yapıp göz damlası damlatmam lazım..Çocuk tabi izin vermiyor kolay kolay ağlıyor...
Halam da diyordu ki..Ah kim senin canını acıttı ,döveyim ben onu..Beni istiyor ,beni istiyor diyordu...
Ben hiç yanımda yatırmıyorum..Kendi odalarında yatırıyorum..Geceleri kalkıp süt veriyordum veya kontrol ediyordum durumları nasıl diye..
Bir akşam bir baktım ,kız yerinde uyuyor..Ama oğlan yok yerinde...Deliye döndüm..Eşim de kalkar arasıra..Ama eşimin yanında değildi...Eşim görmüş,halam almış yanına..Koynunda yatırmış...Sinir olmuştum...Daha bir çok şey var da şu an aklıma gelmiyor..Sanki o doğurmuş da ben bakıcıymışım muamelesi yapıyordu....
Halam gidince derin bir oh çektim açıkçası....

Annenin kuralları geçer olmalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…