Oglumun bagimliligi

Bence oglanda kiskanclik ve sende ilgisizlik yok senin ilgini bildigim icin bunu cok rahat yaziyorum cevremde gordugum kadariyla cocuklar bu yaslarda sacma bir yapiskanlik yapiyorlar gecer diye dusunuyorum ama yasitlarinin davranislarini ailelerine sormalisin.

hem yogun bir is hayatiniz var hem bebek var hemde 2.evliligi yaptiginiz icin oglunuz sizi baskasiyla paylasma duygusunu yasiuor olabilir ve ilginiz az olabilit bu yogunlukta...uzuldum ...kendi babasi yasiyor mu ?

Belki bilinçaltında bazı endişeler olmuştur, eşiniz bebeğinizin öz babası ve bu durum bence onu biraz rahatsız etmiş olabilir. Sizi kaybetme korkusu ve ilgi ihtiyacı bence..

Simdi neysede gelecekte problem olur...

Bosanmak mesele degilde bunlar sorun iste.. esinizde iyiyse idare edin bi sure yapcak birsey yok.. yeri geliyo kwndi babalarinin sabri kalmiyor..kaldiki elin adami..(cocuga gore)

Yeni kardeşi olmuş kıskanıyor yavrum. Zaten oğlan çocukları anneye düşkün olur. Tadını çıkar 2 seneye kalmaz kucağına bile gelmez.

Saol pabicim burda beni en iyi taniyan insansin :) icimi rahatlattin

Herkese degerli fikirleri , yorumlari ve onerileri icin tesekkur ederim

Bazi seylere daha cok dikkat edecegim tavsiyeleriniz dogrultusunda :)

Mune konumu kapatabilir misin rica etsem?

Bir de bir aciklama yaziyim yorumlara istinaden , esimle evlenmemi oglum istedi , daha nisanlanmadan baba demeye basladi , öz kelimesini cok kullanmayi sevmem ama esim pek cok oz babadan daha iyi bir babadir , her aninda yanindadir oglumun , beraber vakit gecirmeyi cok severler , yani baba kaynakli herhangi bir sorun yasamiyoruz
Yorumlardan aklimda olusan kardese olan belli etmedigi kiskanclik olabilecegi ve erkek cocuk olmasi nedeniyle anneye duskunluk yasadigi yonunde

Tekrar tesekkur ederim vakit ayirip fikrini paylasan herkese

Bağlanma sorunu yaşamış olabilir. Bir arkadaşımın kızı ile problemleri olmuştu. Kızı da aynı yaşlardaydı. Birlikte emdr terapisi aldılar.

çok normal duygular yani

Arkadaş edindirin. Eve çağırın mesela, sokağa alışınca biraz nefes alırsınız.

Arkadaş edindirin. Eve çağırın mesela, sokağa alışınca biraz nefes alırsınız.
Arkadaslar var cok fazla , eve de gelirler oglumu da gonderirim onlara ama mesela onlarla oynarken bile ben gozune carparsam gelsene anne sende otur odamda der :) oglum ne isim var benim siz takilin iste bas basa derim gitmem yanlarina

Eşinizin yeni çıkan sağlık sorunlarından bahsetmişsiniz sanırım biryerde. düşkünlüğü son dönemlerde arttıysa bu da tetiklemiş olabilir. Belki baba daha yorgun oluyordur ya da kaybetme korkusu size daha çok bağlanmasını sağlıyordur. Bir de ödevlerini gerçekten birlikte yapmamalısınız, bireysel çalışmayı öğrenemez bu şekilde. anladığım kadarıyla yoğun bir temponuz var, ev ödevleri birlikte geçirdiğiniz kısıtlı zamanın bir parçası ve içten içe siz de başbaşa olduğunuz zaman dilimini pek daraltmak istemiyorsunuz aslında ama o ödevlerini yaparken sizin yanında olsanız dahi kitap, dergi okumak gibi farklı bir işle uğraşmanız daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…