- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
+1Oyuncaktan cok sizle vakit geçirmek istiyor demekki ?
E bide kardeşi olmuş acaba ihmal mi ediyorsunuz,
Yada eşiniz yeni bebeginize daha mı yakın ?
Kıskanıyor olabilir.
Simdi neysede gelecekte problem olur...Esimle dogum oncesi konusmustum sagolsun ogluma hep daha cok ilgi gosteriyor , bende oglumun yaninda bebege cok ilgi gostermiyorum
Disardan biri geldiginde de bebekle ilgili iltifat ettiklerinde hemen oglum da cok yakisikli oglum da cok tatli bir bebekti falan deyip duruyorum , kiskanmasin diye esimde bende extra caba sarfediyoruz
Saol pabicim burda beni en iyi taniyan insansin :) icimi rahatlattinBence oglanda kiskanclik ve sende ilgisizlik yok senin ilgini bildigim icin bunu cok rahat yaziyorum cevremde gordugum kadariyla cocuklar bu yaslarda sacma bir yapiskanlik yapiyorlar gecer diye dusunuyorum ama yasitlarinin davranislarini ailelerine sormalisin.
Arkadaslari da var cherry :) hatta benden daha sosyal ve genis bir cevresi var ama oncelik hep benim onun gozunde :)Yaşıtı arkadaş bulun onlarla oynasın:)
Arada yas farki var kuzum :) sassy bizden kucuk , little pony zamani cocugu o :)Bizim zamanimizda babalar normal at essek olurdu pinkie pie ne
çok normal duygular yaniAynı benim büyük kız kıskanıyorlar anneyi paylaşmak zor geliyor konuşarak cozebilirsin bak o çok minik tuvalete bile gidemez yemek bile yiyemez bakıma muhtaç ama sen öyle misin abi oldun aynı zamanları seninle de yaşadık buyudun sıra onda buyusede sana arkadaş olsa biran önce birlikte gezsek vs vs :))
Arastiracagim emdr terapisini , tesekkurlerBağlanma sorunu yaşamış olabilir. Bir arkadaşımın kızı ile problemleri olmuştu. Kızı da aynı yaşlardaydı. Birlikte emdr terapisi aldılar.
Evet yorgunum gercekten :)Kizim 10 yaşında oğlum hala minciklar durur beni. Panik yok. Sadece sen yorgunsum biraz.
Arkadaslar var cok fazla , eve de gelirler oglumu da gonderirim onlara ama mesela onlarla oynarken bile ben gozune carparsam gelsene anne sende otur odamda der :) oglum ne isim var benim siz takilin iste bas basa derim gitmem yanlarinaArkadaş edindirin. Eve çağırın mesela, sokağa alışınca biraz nefes alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?