Oğlumun Nesi Var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrum derslerine iyi çalış. Ciddi olarak ülkeye, vatana yararlı, iyi eğitimli, donanımlı gençlere ihtiyaç var. Otur internetten kendini geliştirmek için şeyler bul. En kötü spor yap.
Abla uzun zamandır evdeyiz yasak var, sınav var ben çok yoruldum, haklısınız ama.

Otur dersini çalış o zaman sanırım sinema televizyon düşünüyorsun peki. Şimdi sana burda film çekerler #Banlanmak Güzeldir filmin adı

Abla uzun zamandır evdeyiz yasak var, sınav var ben çok yoruldum, haklısınız ama.

Haklısın yoruldun, sıkıldın ama şöyle düşün sınavı daha iyi yapabilmek için daha fazla zamanın oldu. Hastanede geçiren, sınava giremeyenler var. Herkes evde.

Ya beni atmayın ne olur buradan.
Garibim beni de Yönetici sanıyor benim elimden ne gelir şikayet et butonum var bi tek onu da kullanmadım burda fake konu açanların ve konuyu silenlerin hazin sonu bu kendini hazırla pat diye gönderecekler sonra oooops diye bir yazı göreceksin ona doğru ilerle

Konu içeriği değiştirilmiş.

gfdskj ben güldüm valla. 'ben ekrem abinin b.kunu yerim b.kunu' yazmaya gelmiştim ama ben gelene kadar konunun eğlencesi kaçmış.

Ohooo evden konum da atsaydiniz,Ozgur Tayfun Huseyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…