- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi lilakelebek
-
birde şu "tek çocuk mu, her istediği yapılıyor mu" kalıbına bayılıyorum..
cute konu dışı oldu ama soyadı falan derken,baya baya ilkokula başladı demek ege???buarada kızlar ogretmen tercıhı yaptırmıyor
ıcerıde adamı olanlar ıyı oldugunu dusunduklerıne verıyor cocukları
bızım sınıfta subemız h
a subesındekı ogretmen cok ıyımıs dıyorlar 2. senesı bu sene daha. onun cocuguda bızım sınıfta
2. gun baya oraya buraya nakıl ettıren oldu ama zor yanı para fılan vermısler dıye duyduk
buarada kızlar ogretmen tercıhı yaptırmıyor
ıcerıde adamı olanlar ıyı oldugunu dusunduklerıne verıyor cocukları
bızım sınıfta subemız h
a subesındekı ogretmen cok ıyımıs dıyorlar 2. senesı bu sene daha. onun cocuguda bızım sınıfta
2. gun baya oraya buraya nakıl ettıren oldu ama zor yanı para fılan vermısler dıye duyduk
anaokuluna gıttık bız ogun devlete vermıstım bu sene. neyse dedıler 1 de gelın. egenınde kuzenı var 5 gun buyuk bahsedıyorum hanı kardes gıbıler(kı sut kardesler bıde) onun yanna gıttık beklıyorduk ısmı okunsun dıye epey bekledık ettık derken bı anda esılayı ve egeyı ard arda okudular ogretmen cocukları aldı bız ardından bakakaldık ıcerı almadılar bızı . sonra cıktık dedık bı yanlıslık oldu bız kayıt yaptırmadık anaokuluna gıdecek bu sırada ege cok agladı gıtmıcem ben ılkokula gıdıcem anaokuluna gıttım kı zaten zor ıkna etmıstık anaokulu ıcın. sonra mudure fılan gıttık bugun kalsın dedıler gun sonunda cok heveslı hevesını kırmayın baslatın zaten sınfta 2 tane kucukler ogretmende bende ılgılenırım fılan dedı oylelıyle basladık neye ugradıgımızı sasırdık.cute konu dışı oldu ama soyadı falan derken,baya baya ilkokula başladı demek ege???
neden anaokuluna devam ettirmedin?
daha da kötü bir yaklaşım.daha yeni ilkokula başlamış bir çocuğu neden babasıyla korkutuyor inanamadım...Hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum arkadaslar.. Tesekkur ederim düşünceleriniz için hepsini dikkate alacagım.. Oyle canım sıkıldı işte.. Veni köşeye çekip 10 dk şöyle yaptı boyle dedi.. Korktugu biri var mı dedi.. Bnde babasından dedim.. Ogluma dondu ben şimdi babanın tekefon numarasını alıyorum onu arıcam dedi.. Oyle işte hakkımızds hayırlısı.. Bayan 44 yasında
Mümkünse değiştirin öğretmeni, tecrübesiz de değilmiş.Hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum arkadaslar.. Tesekkur ederim düşünceleriniz için hepsini dikkate alacagım.. Oyle canım sıkıldı işte.. Veni köşeye çekip 10 dk şöyle yaptı boyle dedi.. Korktugu biri var mı dedi.. Bnde babasından dedim.. Ogluma dondu ben şimdi babanın tekefon numarasını alıyorum onu arıcam dedi.. Oyle işte hakkımızds hayırlısı.. Bayan 44 yasında
Tek cocugum. Her istedigim imkan sartlarindaysa yapildi. Hala da yapiliyor. (Bi 20 23 yas arasinda surundum biraz) Ileride ben de tek cocuk yapicam sirf bu cumleyi duymak icin.
Konu sahibinin cocuguna yorum yapmak bana dusmez. Cocugum yok, bilgili de degilim bu konuda.
Ama dorduncu gunde ne ara illahllah etmis ogretmen onu bilemedim.
Arkadaslar merhaba.. 71 aylik oglum bu sene 1. Sinifa basladi.. 2 ay sonra 6 yasi bitiyor.. Bugun oglumu almaya gittigim de ogretmen benimle konusmak istedigini soyledi.. Tek cocuk mu her istedigi yapiliyo mu diye sorular sordu.. Bende yok dedim kardesi var.. Her istedigini de yapmayiz dedim. Bugun derste cocuklar ders basladi agzimizi kapatalim dedim hemen ordan fermuar mi var agzimizda nasil kapatacagiz ki dedi. Sirada otururken kalkti masanin uzerine oturdu.. Kalk dedim dinlemedi.. Hatta inanmazsiniz diye resmini cektim dedi.. Bn cok sasirdim. Cunku oyle karsilik veren soz dinlemeyen bi cocuk degil.. Ogretmen simdi kucuk ama bu boyle devam etmemeli onleminizi alin bu boyle devam ederse saygisizliga dogru yol alir ve ilerleyen donemlerde cok basinizi agritir dedi.. Cok canim sıkıldi. Normalde bu tip davranislar sergilemeyen cocuk okulda boyle seyler neden yapar acaba? Mesela eve gelince boyle boyle davrandigin icin tv yok bugun dedim.. İtiraz etmedi, tamam dedi.. Sanki sen hic okula giderken yanlis yapmadin mi dedi.. Ne bileyim soz dinler ama bu saygisizlik lafi cok dokundu banane yapmali nasil davranmali yardimci olur musunuz?
anladım cute. ege de çok isteyince başladı..hayırlısı hevesli ise sorun olmaz öğretmen de kabul etmiş..hayırlı olsun diyeyim o zaman..anaokuluna gıttık bız ogun devlete vermıstım bu sene. neyse dedıler 1 de gelın. egenınde kuzenı var 5 gun buyuk bahsedıyorum hanı kardes gıbıler(kı sut kardesler bıde) onun yanna gıttık beklıyorduk ısmı okunsun dıye epey bekledık ettık derken bı anda esılayı ve egeyı ard arda okudular ogretmen cocukları aldı bız ardından bakakaldık ıcerı almadılar bızı . sonra cıktık dedık bı yanlıslık oldu bız kayıt yaptırmadık anaokuluna gıdecek bu sırada ege cok agladı gıtmıcem ben ılkokula gıdıcem anaokuluna gıttım kı zaten zor ıkna etmıstık anaokulu ıcın. sonra mudure fılan gıttık bugun kalsın dedıler gun sonunda cok heveslı hevesını kırmayın baslatın zaten sınfta 2 tane kucukler ogretmende bende ılgılenırım fılan dedı oylelıyle basladık neye ugradıgımızı sasırdık.
sız baslamısmıydınız sormustum ama cevabı unuttum kusura bakma
Arkadaslar merhaba.. 71 aylik oglum bu sene 1. Sinifa basladi.. 2 ay sonra 6 yasi bitiyor.. Bugun oglumu almaya gittigim de ogretmen benimle konusmak istedigini soyledi.. Tek cocuk mu her istedigi yapiliyo mu diye sorular sordu.. Bende yok dedim kardesi var.. Her istedigini de yapmayiz dedim. Bugun derste cocuklar ders basladi agzimizi kapatalim dedim hemen ordan fermuar mi var agzimizda nasil kapatacagiz ki dedi. Sirada otururken kalkti masanin uzerine oturdu.. Kalk dedim dinlemedi.. Hatta inanmazsiniz diye resmini cektim dedi.. Bn cok sasirdim. Cunku oyle karsilik veren soz dinlemeyen bi cocuk degil.. Ogretmen simdi kucuk ama bu boyle devam etmemeli onleminizi alin bu boyle devam ederse saygisizliga dogru yol alir ve ilerleyen donemlerde cok basinizi agritir dedi.. Cok canim sıkıldi. Normalde bu tip davranislar sergilemeyen cocuk okulda boyle seyler neden yapar acaba? Mesela eve gelince boyle boyle davrandigin icin tv yok bugun dedim.. İtiraz etmedi, tamam dedi.. Sanki sen hic okula giderken yanlis yapmadin mi dedi.. Ne bileyim soz dinler ama bu saygisizlik lafi cok dokundu banane yapmali nasil davranmali yardimci olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?