- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Zekaya bak hem afacan hemde zeki maşallah. 1.sınıfları mı aldın Bu seneBen diyorum, ağzınızı kapatın kilitleyin, anahtarı da bana atın diye, daha uzun süre sessiz kalıyorlar
Bir gün baktım biri çırpınıyor, el kol bir şeyler yapıyor ama konuşmuyor. Gittim yanına anahtarı benden alır gibi yaptı "oh be kilitli kalmıştım" dedi
Değişme işlemleri nasıl oluyor bilmiyorum ama çocuk cok fazla alışmadan sınıfına değişiklği yapmanız lazım.Eşimle konuştuk değiştırmeye karar verdik ama öyle hemen biz istedik diye değiştirirler mi ki?
Hayır 4 oldular şimdi:) Seneye 1 inşallah.Zekaya bak hem afacan hemde zeki maşallah. 1.sınıfları mı aldın Bu sene
Çocukların okula alışma süreci gibi sizinde çocuklara alışma süreciniz oluyordur. Bizlere hep "amaaann öğretmen işte nolcakk hep öğrencilerle" gibi gelse bile.. mini mini birler, yepisyeni öğrenciler sizin içinde yeni bir başlangıç, heyecan olsa gerek. Mesleğinizde uzun ve başarılı yıllar dilerimHayır 4 oldular şimdi:) Seneye 1 inşallah.
kesinlikle katılıyorum sizeebence ceza vermemlisiniz henüz.okuldan soğumasın bir de..ayrıca yaptıkları da komik bence,zekice espriler.öğretmenin yorumlarını doğru bulmadım.
belki arkadaşlarına ispat çabası belki korkusunu yenme belki kuralları bilmemek ki çok normal..öğretmenin foto çekmesi ne demek ayrıca..hayal etsenize o durumda,ağırlığını koyup güzelce öğreteceğine,foto mu çekmiş çok komik ve saçma..
ben olsam öğretmne tercihimi gözden geçirirdim.
Hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum arkadaslar.. Tesekkur ederim düşünceleriniz için hepsini dikkate alacagım.. Oyle canım sıkıldı işte.. Veni köşeye çekip 10 dk şöyle yaptı boyle dedi.. Korktugu biri var mı dedi.. Bnde babasından dedim.. Ogluma dondu ben şimdi babanın tekefon numarasını alıyorum onu arıcam dedi.. Oyle işte hakkımızds hayırlısı.. Bayan 44 yasında
Ağzımızı kapatalım ne kadar amiyane bir tabirse çocuğunuzun cevabı o kadar zekice bence.Ve orda fermuar mı var agzımızda dediğinde eminim ki oglum gercekten bunu içten soylemiştir.. Bn hıc agzını kapat demedım bu zamana kadar garip gelmiştir o cumle ondan demiştir.. Ogretmen de diyo ki hemen ordan fermuar mı var agzımızda dıye laf yetiştirmeler, dalga gecmeler dıyo...
Farkındaysanız daha once yapmadıgı bir hareket diye belirtmiştim.. 2 sene krese gitti hiç öğretmenden boyle bişey duymadım.. Keza aile içerisinde de oyle saygısızlık yapıp gezen bi çocuk olmadıgı için şaşkınlıgımı dile getirdim ben...Ben öğretmene hak verdim çocuk
küçükkene eğilir ,demek ki çocuğa
ne büyüğe nede küçüğe saygısı var, bunlar öğretilmemiş , şimdi önlem alınmazsa ergenlikte raydan çıkacak sonrada biz nerde yanlış yaptık diyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?