- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Ne oldu canım, çocukların dünyası çok farklı, ezber güçleri ve hazır cevap olmaları insanı hayrete düşürüyor ama yinede çocuklar ve bi anda sudan çıkmış balık gibi oluyorlar , izlemek takip etmek lazım
Ben zaten ne yapabilirim, nasıl bi yol izlemeliyim diye konu açtım buraya!!! sanki çocugum zeki mi değil mi diye sormuşum gibi bi cevap olmuş... Yaptığını savunsam ceza vermem heralde di mi???Ben çocuğunuzun söylediği lafları saygısızlık olarak algıladım.O yüzden çok zeki çocuğunuz var ah canım benim diyemeyeceğim ne yazık ki.Sonuçta sınıfta başka çocuklarda var,onlar neden sizin çocuğunuzun verdiği cevabı vermemişler? Sizin çocuğunuz zeki,diğer çocuklar gerizekalı mı,tabi ki hayır.O yüzden fazla üzerine gitmeden,yaptığı şeyin saygısızlık olduğunu,öğretmeniyle bu şekilde konuşmasının doğru bir şey olmadığını ona anlatmalısınız.Öğretmenin aceleci davranmış olduğunu düşünmüyorum,sonuçta o da baştan önlemini almak zorunda,kendisinin ve tüm sınıfın huzuru için.Sizin çocuğunuz evde çok sakin bir çocuk olabilir,ilk defa böyle bir şey yapmış olabilir ama öğretmeni bunu bilemez sonuçta,size kibarca uyarısını yapmış,siz de önleminizi alırsınız.
Ben çocuğunuzun söylediği lafları saygısızlık olarak algıladım.O yüzden çok zeki çocuğunuz var ah canım benim diyemeyeceğim ne yazık ki.Sonuçta sınıfta başka çocuklarda var,onlar neden sizin çocuğunuzun verdiği cevabı vermemişler? Sizin çocuğunuz zeki,diğer çocuklar gerizekalı mı,tabi ki hayır.O yüzden fazla üzerine gitmeden,yaptığı şeyin saygısızlık olduğunu,öğretmeniyle bu şekilde konuşmasının doğru bir şey olmadığını ona anlatmalısınız.Öğretmenin aceleci davranmış olduğunu düşünmüyorum,sonuçta o da baştan önlemini almak zorunda,kendisinin ve tüm sınıfın huzuru için.Sizin çocuğunuz evde çok sakin bir çocuk olabilir,ilk defa böyle bir şey yapmış olabilir ama öğretmeni bunu bilemez sonuçta,size kibarca uyarısını yapmış,siz de önleminizi alırsınız.
Hanımefendi biraz sakin olun,üslubunuza dikkat edin lütfen,döver gibi cevap vermeyin,ben size kötü bir şey mi yazdım? Çocuğunuz çok zeki ondan böyle demiş diyen arkadaşlarımız olmuş,ben de onların aksine ben öyle diyemeyeceğim,saygısızlık olarak görüyorum bunu dedim.Çocuğum zeki mi diye sormuşsunuz mu dedim size? Kendi düşünceme göre ne yapmanız gerektiğinide yazdım,tatmin olmadıysanız bir pedagogdan yardım alırsınız o zaman.Ay çocuğunuz çok zekiymiş,aferim ona öğretmene ağzının payını vermiş deseydim sanırım bu şekilde bir yorum yazmayacaktınız bana,önce ki sayfalarda da bu şekilde yazanlara böyle cevap vermemişsiniz çünkü.Kusura bakmayın çocuğunuz benim gözümde saygısızca konuşmuş,fikrimi söyledim bu kadar,iyi akşamlar.Ben zaten ne yapabilirim, nasıl bi yol izlemeliyim diye konu açtım buraya!!! sanki çocugum zeki mi değil mi diye sormuşum gibi bi cevap olmuş... Yaptığını savunsam ceza vermem heralde di mi???
ezber güçleri değil hayal dünyaları oluyo :) ve halaNe oldu canım, çocukların dünyası çok farklı, ezber güçleri ve hazır cevap olmaları insanı hayrete düşürüyor ama yinede çocuklar ve bi anda sudan çıkmış balık gibi oluyorlar , izlemek takip etmek lazım
Ben burdaki yorumlara katılmıyorum , çocuğunuzun verdiği cevaplar onun ne kadar zeki olduğunu falan göstermiyor . Zeka bunlar ile ölçülmez . Ki günümüz çocuklarının çoğu zaten böyle konuşuyor artık .Böyle gaza geliyoruz ve sonuç fos çıkıyor.
Öğretmen uyarmış sadece önceden önlemini almak için , fermuar cevabı hoş bir cevap değil . Tabi ki çocuk hoş görülür ama uyarılır ki bir daha yapılmasın .
Toplum için de yaşadığımız için bazı kurallar ve düzen çerçevesinde yaşıyoruz . Bu kural ve düzen de önce aile başlar daha sonra okulda devam eder .
Sınıfta 20 30 öğrenci var ve bir öğrencinin düzeni bozması diğer öğrencileri de etkiler .
Çok normal artık bu yaslarda kı çocukların bu tarz sozler söylemesi.. Hayal güçleri o kadar geniş ki.. Benim derdim o değil zaten umarım anlatabilmişimdirBu arada çocuğun verdiği cevabın zeka göstergesi olduğunu düşünmeyin. Benim sınıftakilerin %90'ı böyle cevaplar verebiliyor, ancak çok zorlasak 5 tanesine zeki diyebilirim
Çok normal artık bu yaslarda kı çocukların bu tarz sozler söylemesi.. Hayal güçleri o kadar geniş ki.. Benim derdim o değil zaten umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?